- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po ko zna koji put...IDLE temperature vam ama baš ništa ne znače!!! Dakle nemojte to opče gledat...
Po ko zna koji put...IDLE temperature vam ama baš ništa ne znače!!! Dakle nemojte to opče gledat...
e krpa, meni je bas neki dan zbog tih temperatura u idle toliko zakuho mozak da sam zaradio generalni pop1zditis. aka na prvom sajtu kojeg sam se sjetio pala je brzinska provjera liste potrosnje/temp u idle i perf po watu i onda drito pravac u prvi shop po dobitnika - GTX650 Ti, neuglednija i lako moguce sporija grafulja od stare, a ja nikad sretniji. zbog par fps i soma kn da patim ko pseto jer onaj termi izbacuje ko termoelektrana Plomin, bah...
e krpa, meni je bas neki dan zbog tih temperatura u idle toliko zakuho mozak da sam zaradio generalni pop1zditis. aka na prvom sajtu kojeg sam se sjetio pala je brzinska provjera liste potrosnje/temp u idle i perf po watu i onda drito pravac u prvi shop po dobitnika - GTX650 Ti, neuglednija i lako moguce sporija grafulja od stare, a ja nikad sretniji. zbog par fps i soma kn da patim ko pseto jer onaj termi izbacuje ko termoelektrana Plomin, bah...
Koja to točno Termi?
Koja to točno Termi?
gtx 470
Pa mene i po ljeti i po zimi griju monitori.....
bok kolika bi bila normalna temperatura mog cpu u ac3?
Sve do kojih 65°C je jos OK !
Evo jednog kompa,staroga ali jos uvijek u super funkciji, sada sam imao priliku ga malo opteretiti i testirati jer dugo nisam bio doma niti sam se sjetio da jos uvijek imam tu pilu :D
Radi se o 2x Barton 2800+ procesorima na Microstar K7D Master ploči te hlađeni sa jednim od boljih hladnjaka u to vrijeme :) Coolermaster Alps HHC-L61 Silent Heat Pipe
http://img10.imageshack.us/img10/9/bvdl.jpg
Temp ne prelaze 70C po velikim vrucinama sto je superiška za takve zvijerke, kutija je ok sređena, dva 120venta, upuh ispuh :)
Što mislite o ovim temperaturama?
CPU i7 2600k na 4,3Ghz a temperatura prostorije je 28c.
U granicama normale !
Kako vam izgledaju moje temperature?.
Nerazumijem što znači ovja dislike,jesul dobre ove temperature..
Znači da nikog ne zanimaju IDLE temperature, nego LOAD.
Ove temperature ne znače apsolutno ništa.
Vjerojatno si ga dobio zato sto si stavio temperature u idleu tako da ti to nista ne znaci, pokreni prime95 il occt bar 10-15min pa to objavi. LP

Evo pogledaj sad pa reci!..
Ako je to nakon 10 minuta onda su ok.
Evo pogledaj sad pa reci!..
Ako je to nakon 10 minuta onda su ok.
Nije nakon 10 evo sad cu ga na 10 min pa vam javim i sliku stavim
Vjerojatno si ga dobio zato sto si stavio temperature u idleu tako da ti to nista ne znaci, pokreni prime95 il occt bar 10-15min pa to objavi. LP
Nije nakon 10 evo sad cu ga na 10 min pa vam javim i sliku stavim
sace biti uskoro nakon 30min :D