Ovako...
Imam virtualnu masinu na kojoj je instaliran Win 2008 Standard R2, mySQL, IIS, VS2008 etc.
Nakon sto mi je danas pokupila nekakve update, nakon restarta masine mySQL nece da se digne kao servis. Takodjer jedan custom built servis kojeg testiram nece da se digne.
Kada startam mySQL preko cmd prompta radi uredno. Kada ga pokusam dignut u debug modu kao servis preko prompta
> net start mysql --debug
ne izbaci mi nista pametno. Loada ga loada, u mgmnt snapinu mi non stop stoji da starta i nikako da ga loada do kraja.
Googlao sam kao lud i jedino sto su vezali uz ovaj problem je da provjerim dali je uredan path do my.ini-ja. Path je uredan. my.ini je isti ko i prije. Nema nikakvih izmjena Takodjer su napisali da izbrisem ib_logfile0, ib_logfile1 te ibdata1 fajlove, izbrisao, mysql ih je ponovno kreirao. Situacija ista.
E da... kad pokrecem mySQL servis kao administrator pokrene u redu? Onaj custom servis nece bez obzira sa kojim privilegijima ga pokrenuo.
Takodjer sam reinstalirao mySQL (pobrisao direktorij nakon reinstalacije, dakle nacisto sam ga instalirao) opet isto.
Ima ko kakve ideje prije nego izgubim jos par sati na reinstalaciju i konfiguraciju svega?