Business intelligence

poruka: 8
|
čitano: 2.697
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Business intelligence

Pozdrav ljudi. Molio bih vas malu pomoć oko diplomskog rada na temu BI-a iliti po naški poslovne inteligencije. Pošto mi je obavezan dio rada praktični primjer primjene navedenog, molio bih nekoga tko  bi mi mogao pomoći oko toga da mi se javi. Treba mi dakle primjer pretraživanja skladišta podataka, uporabe OLAP alata i generiranje izvješća od dobivenih podataka iz stvarnog poslovanja nek tvrtke.

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Business intelligence

Evo kako to izgleda u svijetu financija...

http://bi.alphascore.hr/

user: demo

pass: demo1000

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
17 godina
moderator
Re: Business intelligence
pyro_sk kaže...

Pozdrav ljudi. Molio bih vas malu pomoć oko diplomskog rada na temu BI-a iliti po naški poslovne inteligencije. Pošto mi je obavezan dio rada praktični primjer primjene navedenog, molio bih nekoga tko  bi mi mogao pomoći oko toga da mi se javi. Treba mi dakle primjer pretraživanja skladišta podataka, uporabe OLAP alata i generiranje izvješća od dobivenih podataka iz stvarnog poslovanja nek tvrtke.

Unaprijed hvala

Za par dana izlazi nova Mreža (3_11) u kojoj ima podosta toga o BI, pa je nemoj propustiti! {#}

...
14 godina
neaktivan
Business intelligence
Svaka čast Friday. Tvoj sam dužnik. Već sam posijedio čekajući kojekakve "prijatelje" da mi pomognu. Ovo će mi biti sasvim dovoljno za rad. Hvala još jednom :)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pyro_sk kaže...
Svaka čast Friday. Tvoj sam dužnik. Već sam posijedio čekajući kojekakve "prijatelje" da mi pomognu. Ovo će mi biti sasvim dovoljno za rad. Hvala još jednom :)

Nema na čemu, slobodno nas preporuči i svojim kolegama. Da smo malo veći i poznatiji možda bismo bili i u novoj Mreži {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Ko zna možda vas prof kad vidi rad uvrsti u svoja predavanja ;)
17 godina
odjavljen
pyro_sk kaže...
Ko zna možda vas prof kad vidi rad uvrsti u svoja predavanja ;)

Gdje studiraš?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
EFZG, poslovna informatika
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice