Pozdrav, planiram kupiti navedeni automobil, sad me zanima, ima tu itko sa iskustvom sa tim autom, ili mozda ima informacije kakav im je motor? Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko kilovata (103 kW ili 125 kW ) Dsg ili manualni mjenjač . De malo više informacija .
Dizel, benzin, kilometri, koji vlasnik, koliko novaca, kakva oprema itd?
Snaga motora: 103 KW
Tip automobila: 2,0 TDI
Prijeđeni kilometri: 199000 km
Radni obujam: 1968 cm3
Mjenjač: Automatski
Vlasnik: drugi
Mene zanima ima li motor 2.0 mana? I kakvi su automatski mjenjači, ima li kvarova?
9500€
2.0 su problematični...Bar oni modeli do 2008 godine...Progooglaj malo pa vidi
2.0 su problematični...Bar oni modeli do 2008 godine...Progooglaj malo pa vidi
Zar nisu problematicni do 2006? Negdje sam progooglao da su od polovice 2006. rijesene mane
Često odlazile dizne koji su jako skupe . Glava je znala puknut ne tako rijetko . Na dsg-u odlazila upravljačka ploča koja nije jeftina i set kvačila zna bit potrošen tako da ti je trošak od 12000 kn .
2.0 je 2.0,još je i automatik 1.9 TDI FTW!
Tip automobila: 1,9 TDI
Godina proizvodnje: 2006. godište
Prijeđeni kilometri: 177000 km
Snaga motora: 77 KW
Motor: Diesel
Radni obujam: 1896 cm3
Mjenjač: Mehanički mjenjač
Broj stupnjeva: 5 stupnjeva
9600€
Taj motor o kojem ti govoris on je PD ili CR ???
Ovo ti je ipak puno stručniji forum za takve upite
http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=42
Gledaj zadnju seriju auta,jer su u zadnjoj seriji ispravljene sve greške iz prve,druge...serije
Ma najbolje ako mozes da uzmes 2.0 tdi cr (nikako pd ) ili si uzmi 1.9 tdi . I bjezi od DSG-a kod polovnih auta ako nemas viska novaca .
Ma najbolje ako mozes da uzmes 2.0 tdi cr (nikako pd ) ili si uzmi 1.9 tdi . I bjezi od DSG-a kod polovnih auta ako nemas viska novaca .
PD je kvalitetniji posebno 1.9TDI
Kod 1.9 TDi je PD bolji ali kod 2.0 TDi je bolji CR .
Često odlazile dizne koji su jako skupe . Glava je znala puknut ne tako rijetko . Na dsg-u odlazila upravljačka ploča koja nije jeftina i set kvačila zna bit potrošen tako da ti je trošak od 12000 kn .
ako je taj auto popravljan kod zubaka,tj. ako je taj prije vlasnik vršio sve servise kod njega,možda od prije mjesec-dva svi ti passati sa problematičnim diznama,imaš besplatan pregled i zamjenu svih dizni koje su sa manom,stavljaju nove one iz jačeg modela koje se ne kvare.