Volkswagen Fast Lane nagradna igra

poruka: 8
|
čitano: 3.381
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Lijepi pozdravi svim Bugovcima!

Nisam dosad bio aktivan na forumu (što se vidi iz datuma registracije) ali svakako sam jedan od onih IT-evaca koji Bug prate doslovno od 1. broja! Zapravo, čak sam i jedan od prvih ljudi koji je spustio svoje šape na taj legendarni 1. broj (i na velik dio onih koji su uslijedili nakon njega)! Smijeh A kako to znam? Pa jedan od začetnika Buga je moj dragi rođak Jadranko S. koji mi ih je donosio nedugo nakon izlaska iz tiskare. Pričam vam to da sad ne bi krenulo pljuvanje u smislu get_lost_newb, a vezano uz ovo što dalje slijedi. Namigiva Dakle, Bugovac sam u duši od davnih dana, ali sam zbog obveza (a ima ih puno) stalno sam odgađao registraciju na forum. Zašto, pitate me? Pa zato što sam znao da bi se na kraju navukao (vjerojatno će se sad upravo to i dogoditi). A zbog već spomenute stiske s vremenom zadnjih nekoliko godina nisam si to baš mogao dopustiti.

(Eto to je ujedno sad i neko polu-pretstavljanje mene ovom forumu. Ako vas još nešto dodatno zanima, pitajte slobodno - svakako ću pokušati odgovoriti.)

Ali idemo na temu ovog posta, da se ne raspričam bezveze!Izlanuo se

A riječ je o tome da je nedavno Volkswagen organizirao jednu jako zanimljivu nagradnu igru pod nazivom Fast Lane. Igra još uvijek traje, a trenutno je na redu faza glasanja. Možete sve o nagradnoj igri pročitati i na navedenom linku, ali pokušat ću i ukratko objasniti o čemu se radi. Osnovna ideja nagradne igre je da se mora smisliti neki način kako ubrzati život barem malo i onda tu ideju snimiti / fotkati te uploadati u Fast Lane galeriju. Ovdje možete pogledati službene Fast Lane primjere što bi to moglo biti, ali zapravo je sve otvoreno i ostavljeno na maštu natjecateljima!

Ja sam napravio jedan video i jednu fotku i sad su mi potrebni svi mogući glasovi kako bi prošao u 2. krug. Zato sam se prvo i obratio Bugovcima - znam da nas ima tona i da mi možete pomoći ako to budete htjeli. Kako sam (barem koliko sam uspio vidjeti) jedini natjecatelj iz Hrvatske, računam na vašu solidarnost prilikom glasanja (prevedeno: dajte udijelite 5-ice, pobogu! Namigiva).

Nagrade su stvarno super i bilo bi šteta da barem neka od njih ne završi u Hrvatskoj. Smijeh

Evo kratkih uputa kako glasati (za one koji imaju želju pomoći kolegi):

1. Ulogirajte se u svoj FaceBook account (koriste vaš FaceBook ID kako bi osigurali jedinstvenost svakog glasa, ništa drugo).

2. Kliknite na ovaj link kako biste vidjeli moj video i sliku u Fast Lane galeriji.

3. Kliknite na video i/ili sliku i ocijenite ih (idealno bi bilo s 5-icom, jel). Of course, slobodno ih i pogledajte prije davanja ocijene! Osmijeh Molio bih vas samo da ne dajete niske ocijene "iz fore". Ako vam se stvarno ne sviđa to što sam napravio onda OK - dajte mi slobodno dajte nižu ocijenu, ali nemojte to raditi samo zato što možete. Time nećete nikome pomoći (osim možda nekom strancu), a meni ćete dosta odmoći. Budite fer, može ljudi? Stvarno računam na vas.

I za kraj mala (ali važna!) napomenica:

Nije im izgleda baš stranica izdebuggirana kako treba pa se zna dogoditi da ne "ulovi" glas baš svaki put. Najbolje bi bilo prije glasanja provjeriti trenutak broj glasova i onda nakon glasanja vidjeti je li se taj broj promijenio. Stvarno su to mogli malo bolje provjeriti prije nego su stavili taj buggovit sustav glasanja online, ali tako je kako je.

Zahvaljujem od srca svima koji će odvojiti koju minutu svog dragocijenog vremena i glasati! Osmijeh

BTW:

Ovo nisu nikakvi lanci sreće niti refferal linkovi, riječ je o službenoj Volkswagen nagradnoj igri. Nadam se stoga da se ovim pozivom na glasanje stoga ne krše nikakva pravila foruma? Ako ipak da, onda molim modove da temu zalockaju - izbrišu - što_god_već_žele.

17 godina
neaktivan
RE: Volkswagen Fast Lane nagradna igra

Nemam FaceBook... znaci ne mogu to igrati??? a dobro...

In Control
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 17:12 (EnlightenedPhoenix).
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

Nažalost ne. Preduvijet da glasaš je da imaš FaceBook profil (zbog jedinstvenog FaceBook ID-a i 1 x glasa po videu / slici).

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 17:24 (VladimirP).
15 godina
neaktivan

Ne s*ri da je Polo GTI u igri?!!?!?! Zašto ovo nisam vidio ranije? Grmbl. Mogao sam se i ja igrati! VičeALI dao sam ti 2 x 5-icu jer planiram kupiti tu malu jurilicu, slažem se da je bolje da dođe nekome u Hrvatsku nego da ode negdje van i mislim da je video koji si napravio pretty damn funny! SmijehSmijeh Tako da... Sretno!

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
15 godina
neaktivan
vlad0 kaže...

Ne s*ri da je Polo GTI u igri?!!?!?! Zašto ovo nisam vidio ranije? Grmbl. Mogao sam se i ja igrati! VičeALI dao sam ti 2 x 5-icu jer planiram kupiti tu malu jurilicu, slažem se da je bolje da dođe nekome u Hrvatsku nego da ode negdje van i mislim da je video koji si napravio pretty damn funny! SmijehSmijeh Tako da... Sretno!

Hvaaaaaalaaaaa! Penjem se polako na ranglisti, trenutno sam 9. *** dajte ljudi glasajte još pliz s 5-icama!

16 godina
odjavljen
VladimirP kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...

Nažalost ne. Preduvijet da glasaš je da imaš FaceBook profil (zbog jedinstvenog FaceBook ID-a i 1 x glasa po videu / slici).

nisam na prodaju... ali svejedno hvala na info-u. novi auto mi ipak toliko ne znaci (iako bi dobro dosao)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

Pozdrav, ekipa!! Evo samo da vam javim trenutno stanje:

Fast Lane rang lista Fast Lane rang lista

Dakle, trenutno sam na 6. i 8. mjestu, a glasovi i ocijene se penju još polako prema gore. Izračunao sam da mi za video treba još 28 x 5-ica glasova da bi zasjeo na 1. mjesto, a za sliku treba 56 x 5-ica da bi završila na 2. mjestu! A to stvarno nije puno! Smijeh Molim vas da, ako niste dosada glasali, da to napravite sada. Osim što bi pomogli meni, mislim da bi se time poslala jasna poruka u kojoj državi je VW (ali i IT!!!) zajednica najjača! Cool

Ovdje možete pronaći upute kako glasovati (hvala kolegama s forma što su ustupili malo mjesta na svojem web serveru). Vjerujte mi, neće vam trebati više od 30 sekundi! Osmijeh

A da vas malo razveselim u ovaj tmuran i kišan dan, složio sam kolekciju ispuštenih snimaka, grešaka i cool kadrova koji nisu ušli u službeni Fast Lane video. Ima dosta neobjavljenog materijala unutra, pa slobodno kliknite ako se želite malo nasmijati.

Hvala svima koji su glasali do sada ili to tek planiraju napraviti!

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 13:56 (VladimirP).
15 godina
neaktivan

Ljudi došao sam na 6. i 7. mjesto!!! Znam da vas ima tona koji imaju FaceBook i mogu glasati, pa pomozite kogledi Bugovcu!! Samo kliknete i glasate za oba rada s 5-icom.

OVDJE su sve upute. Treba vam doslovno 30 sek da mi pomognete. Ajde ajde ajde! Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice