Veliki Servis automobila

poruka: 4
|
čitano: 1.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Veliki Servis automobila

Pozdrav svima idem u treči razred za automehanicara i završni rad mi je veliki servis. Rad moram predati za manje od mjesec dana, a na praksi nisam dobro naucio o mehanici niti imam priliku napraviti zavrsni rad. Ako bi netko imao privatno ili na poslu veliki servis dali bi mi mogao poslati slike npr(remen vodena pumpa filteri...) to bi mi trebalo novi i stari djelovi ako je moguce da se ne vidi previse pozadina garaza i trebalo bi mi slika i ime toga automobila. Molim vas ako bi mi to neko mogao napraviti imam puno problema zbog toga.

Hvala unaprijed

16 godina
Veliki Servis automobila

Sinko, od radione do radione ljepo traži da ti neko pokaže, u gotovo u svakom servisu barem jedan veliki servis dnevno naprave. Uzmes fotic, ljepo sam poslikas a ono sto je bitnije da vidis kako to izgleda. 

Ne ocekuj da ce netko to za tebe napravti. Taj ko ti to napravi vise ti je odmogo neko pomogo. U ostalo kaj ce ti diploma automehanicara ak neznas kak se osnovne stvari rade. 

13 godina
neaktivan
Re: Veliki Servis automobila
Cifi123 kaže...

Pozdrav svima idem u treči razred za automehanicara i završni rad mi je veliki servis. Rad moram predati za manje od mjesec dana, a na praksi nisam dobro naucio o mehanici niti imam priliku napraviti zavrsni rad. Ako bi netko imao privatno ili na poslu veliki servis dali bi mi mogao poslati slike npr(remen vodena pumpa filteri...) to bi mi trebalo novi i stari djelovi ako je moguce da se ne vidi previse pozadina garaza i trebalo bi mi slika i ime toga automobila. Molim vas ako bi mi to neko mogao napraviti imam puno problema zbog toga.

Hvala unaprijed

Sva sreća da ne ideš u medicinsku školu!!!!

17 godina
neaktivan
Veliki Servis automobila

Otidji tamo di si bia na praksi i slikaji veliki servis... ako si imalo sposoban, napravi veliki servis starome na autu, ili nekome kome je sada potribno... zadnja solucija, otidji u ovlasteni servis, bilo koji, i zamoli ih da pratis (eventualno sudjelujes) u velikom servisu. 

Bia sam mladji od tebe, nisam automehanicar, pa sam na ulici to radia davnih dana... ne vidim razloga zasto i ti nebi moga, bar ako te auti zanimaju... ako ne, jbga, poput mnogih drugih zajeba si se...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice