Ugradnja motora

poruka: 3
|
čitano: 2.938
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ugradnja motora

ovako, imam mazdu 323 bf 1989 godina, auto je preslo preko 500000 km, ja jos nisam polozio , tako da planiram voziti tu mazdu za pocetak ali bi da se rijesim tog motora. Razmisljao sam da ubacim motor sa 16v (od istog modela mazde 323 http://image.modified.com/f/features/modp-1205-1988-mazda-323-gtx/36129863/modp-1205-07%2B1988-mazda-323-gtx%2Bengine.jpg), nasao sam ga na internetu za 150. Pa bi volio ako je neko mijenjao motor da mi kaze na sta sve trebam biti spreman za zamjenu. Naravno da ne bi sam mijenjao , imam par ljudi. Hvala

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
13 godina
neaktivan
Re: Ugradnja motora
vucko40 kaže...

ovako, imam mazdu 323 bf 1989 godina, auto je preslo preko 500000 km, ja jos nisam polozio , tako da planiram voziti tu mazdu za pocetak ali bi da se rijesim tog motora. Razmisljao sam da ubacim motor sa 16v (od istog modela mazde 323 http://image.modified.com/f/features/modp-1205-1988-mazda-323-gtx/36129863/modp-1205-07%2B1988-mazda-323-gtx%2Bengine.jpg), nasao sam ga na internetu za 150. Pa bi volio ako je neko mijenjao motor da mi kaze na sta sve trebam biti spreman za zamjenu. Naravno da ne bi sam mijenjao , imam par ljudi. Hvala

I ti bi u tu krntiju "uvalio" jaci motor? Pa skucao bi se u prvi zid, da to napravis morao bi stavit bolje kocnice itd. Ukratko mani se corava posla, jos nisi ni polozio. 
Moj savjet ti je da kupis novije, sigurnije auto sa zracnim jastucima. Naravno pazi na snagu jer si mlad vozac i pamet u glavu. 

12 godina
neaktivan
Re: Ugradnja motora

Slazem se, kupio bi ja bolje auto al nemam ja 5000e za dobro auto, naravno da treba sve izmijenjati sve ja to znam, ali pitam samo za motor. Ko voli auta a posebno japanska mozda ce me i razumjeti zasto ovo zelim da uradim . Brzina nije sve u auta. 

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice