Sve o automobilima i vezno za njih

poruka: 21
|
čitano: 8.585
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo pokušat ću otvoriti novu temu tako da kolege mogu pričati o temama vezanim za automobile.

Znači sve od savjeta za popravak,kupnje,felgi,guma,tuninga i ostalo.

Nadam se da će biti aktivna.

So say We All
17 godina
Re: Sve o automobilima i vezno za njih

Ima već takva tema - Vaš Auto Snova

Tamo imaš sve o tome, piši tamo....

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Ima već takva tema - Vaš Auto Snova

Tamo imaš sve o tome, piši tamo....

Da to znam i tamo sam pisao ali naslov teme govori sam za sebe znači VAŠ AUTO SNOVA,a i primjetio sam da dosta članova napominje da je to tema vezana za naslov.

Nekako mi se logično činilo to odvojiti da bude preglednije jer u toj temi ima sve manje auta snova a sve više ostalog {#}

So say We All
16 godina
neaktivan

Slažem se s autorom teme, ova tema je drugačije tematike! 

16 godina
neaktivan

Bez obzira na to vidim da ljudi ipak ne pišu tu čudno.

So say We All
16 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Bez obzira na to vidim da ljudi ipak ne pišu tu čudno.

Već su se navikli tamo, trebali bi ih modovi malo potjerat u ovu temu.  {#}

14 godina
neaktivan

Neka isprave naslov i stave sticky, bit ce super.

clock2much
16 godina
neaktivan

Nepotrebna tema, tamo su svi i ono je opcenita tema.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Isto se slažem, nepotrebna tema, onu vaš auto snova samo treba preimenovati, pobogu pa 200 stranica je ispisano, pa nećemo valjda raditi druge teme samo zato jer nekome ne paše naslov, tako možemo u nedogled...

15 godina
neaktivan

Ja sam za to da ova tema ostane i da bude aktivna, jer ne zelim ctati u temi " Vas auto snova"  o tehnickim pregledima, zamjenama svjetala i drugom. Mislim da bi ova tema bila prikladnija za takve diskusije.

15 godina
neaktivan

vaš auto snova je prenamjenjena tema za generalne diskusije o autima.. we not wantz this one {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
nine kaže...

vaš auto snova je prenamjenjena tema za generalne diskusije o autima.. we not wantz this one {#}

Onda neka promine naslov teme jer buni ljude..............{#}

So say We All
16 godina
neaktivan

Ovi moderatori stvarno ne obavljaju posao,vide da se u ovoj temi ne piše i neće ju lockat...a neke druge odma idu pod ključ....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ovi moderatori stvarno ne obavljaju posao,vide da se u ovoj temi ne piše i neće ju lockat...a neke druge odma idu pod ključ....

A sa čim se ti to neslažeš molim te lipo sa tim što piše VAŠ AUTO SNOVA i govori se o karburatorima i montiranju guma ,bože dragi svakakvih ljudi tu im.

Ajde lokajte temu ovo nema smisla

So say We All
16 godina
neaktivan

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Evo anketa:

3 Hoću ovu temu
10 Hoću ostat u onoj temi
5 Hoću da se ona tema preimenuje
16 godina
neaktivan

Mit nisam dq nego sam jednostvano htjeo pokušati uvesti malo reda u onu temu jer je sve zbrčkano aprolistaj par sto stranica pa ćeš vidjeti bar 50 postova da se tema zove vaš auto snova,i kao što sam rekao,neka moderatori promjene bar naslov ili ga nadopune.Ne vidim što tu ima čudno.

So say We All
17 godina

Zanima me ima li tko iskustva sa Audi markom automobila, kako stoji sa rezervnim dijelovima npr. da li je skuplji od npr. Renault ili Ford-a tj. da li se mogu naci zamjenski jeftiniji dijelovi npr pumpa za vodu zupčasti itd....

Zanima me kupovina auta Audi A4 Avant Diesel 2007 godina 85kw..

Nisam postao ovo pitanje u tamu Vaš Auto snova iz razloga što tamo pišu samo o autima koje nikad neće imat niti je nitko od njih imao.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 17:52 (toxic).
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Zanima me ima li tko iskustva sa Audi markom automobila, kako stoji sa rezervnim dijelovima npr. da li je skuplji od npr. Renault ili Ford-a tj. da li se mogu naci zamjenski jeftiniji dijelovi npr pumpa za vodu zupčasti itd....

Zanima me kupovina auta Audi A4 Avant Diesel 2007 godina 85kw..

Nisam postao ovo pitanje u tamu Vaš Auto snova iz razloga što tamo pišu samo o autima koje nikad neće imat niti je nitko od njih imao.

E ovo ne možeš sa sigurnošću znati. {#}

Pa audi ka audi, orginal dijelovi su skupi, ne znam sad koliko točno u usporedbi sa francuzima jer su i oni sami po sebi skuplji malo. Ali, za dizelaše je moguće naći puno jeftinije zamjenske cijelove koji su praktički isti za Seat, Škodu, VW, jer su svi dio VW koncerna. To je samo što se tiče motora i potrošne opreme. Naravno ako odvališ branik da će ispasti skuplje nego za neku tamo Škodu Octaviu.
Konkretno za A4, preporučio bih 1.9TDI koji se pokazao kao dosta dugotrajniji od jačeg 2.0TDI, koji je imao par mana, znale su napuknuti glave i brtve motora(vjerojatno jer je 16 ventila pa je dodirna površina glave i bloka motora puno manja), često crkava pumpa ulja pa ti onda strada turbina koja nova orginal zna doći i do 2k €, ali skoro nitko to ne radi nego reparira staru ako nema oštećenja na lopaticama itd. itd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 18:10 (Penryn).
17 godina

Super..

Hvala, uskoro ću u nabavku auta a Audi A4 Avant 1.9 tdi 85kw je ko stvoren za moje potrebe.

Mislim ako ima netko neku preporuku do 10000 eura polovni neka javi..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Super..

Hvala, uskoro ću u nabavku auta a Audi A4 Avant 1.9 tdi 85kw je ko stvoren za moje potrebe.

Mislim ako ima netko neku preporuku do 10000 eura polovni neka javi..

Eventualno da pogledaš malo noviju škodu octaviju karavana za te pare,stvarno druge nevirujem da bi bilo bolje od toga audia.

So say We All
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice