Skuter do 50 kubika

poruka: 51
|
čitano: 47.139
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika
pitanje

Ovako..kupujem skuter do 50 kubika,mislio sam kupit yamahu aerox sta vi mislite o tome ili da uzmem nes drugo

[url=http://profile.xfire.com/banicewic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/banicewic.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika

ma uzmi enerđija Namigiva

17 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 23:46 (macak).
16 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika

kupi bicikl :)

ionako možeš brže ići, zdravije ti je i jeftinije ^^

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
RE: Skuter do 50 kubika

Ti mislis dati za motor 15.000 kn... a 50 ccm??? hahaah...koliko imas godina i imas li dozvolu isao bih ti na varijantu baotian 50 ccm 4.000kn pa kad polozis uzmes nexusa 250/125 ako imas 16 godina onda 125 a ako imas 18+ 250 ccm.....i samo da ti nesto kazem....kupujes smrt.....

Fc Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 0:21 (XFX Gamer).
16 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika

Pretpostavljam da je još teenager koji nema vozačku pa želi biti cool, nhf :)

Iskreno, ne treba ti to-uloži rađe u nešto drugo...

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan

1992 godiste je....pa imas 16 godina sad kad napunis tih 17 odi polagati za auto a ne vozit neki skutercic sto moze 45km/h uhvatit :D

i auto ti je sigurnije 10 puta....tako da...

Fc Barcelona
16 godina
protjeran
XFX Gamer kaže...

1992 godiste je....pa imas 16 godina sad kad napunis tih 17 odi polagati za auto a ne vozit neki skutercic sto moze 45km/h uhvatit :D

i auto ti je sigurnije 10 puta....tako da...

ovisi di živiš... gradsku gužvu posereš na skuteru, a možeš se cijeli mjesec furat za 100kn (barem se ja furam)
ideš...
16 godina
neaktivan

ali on misli uzesti yamahu dati 15.000kn i on je miran.....tu jos ide i registracija ako misli polagat treba i tu para.....yamaha gilera baotian phantom i firefox se najcesce imaju neke kvarove tj imaju svi skuteri kvarove...... jedino ovi malo jaci oni su skuplji ali su kvalitetni znaci 15.000kn motor +8.000kn(polaganje,registracija,odrzavanje)

Fc Barcelona
16 godina
neaktivan
XFX Gamer kaže...

ali on misli uzesti yamahu dati 15.000kn i on je miran.....tu jos ide i registracija ako misli polagat treba i tu para.....yamaha gilera baotian phantom i firefox se najcesce imaju neke kvarove tj imaju svi skuteri kvarove...... jedino ovi malo jaci oni su skuplji ali su kvalitetni znaci 15.000kn motor +8.000kn(polaganje,registracija,odrzavanje)

ima i drugih marki ja bih ti preporučio apriliu ja je vozim od kad sam bio 6 razred i ni jednom me nije razočarala
16 godina
neaktivan

znam aprilia je skroz fin motor i najvaznije kvalitetan ali je i skup....za 50 ccm bi najvise dao 6000kn a ne neke yamahe aerox sto ce mu se pokvarit u 2 mjeseca jos 50ccm.....uzmi firefox ili phantoma ili sto je RPG vs TENK rekao apriliu premda ti je ona jako skupa...

Fc Barcelona
16 godina
Skuter do 50 kubika

Nemojte plašit momka sa "kupuješ smrt" to nije istina. Ja sam kupio skuter sa 16 godina (Gileru Runner 125 2T) to je išlo ko nevrijeme. I nedavno sam ga prodao vozio sam ga 8 god i par puta sam skliznuo ali nikad nisam pao da sam nešto slomio nego sam ogrebotine. Tako ako paziš i nosiš kacigu sve 5. Moja preporuka probaj naći nešto polovno sad je svima kriza neki ti prodavaju to jeftino pa za prvi skuter ce ti biti dovoljno. Glupo je dati 15 000 kn kupi neki polovni samo ga pregledaj u servisu prije. 

A.D.
17 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika

Aerox je zakon,pogotovo za nas "mlade".

Nisam vidio dal imas polozeno za 125,ako imas onda oglasnik u ruke i trazi Runnera VX ili Yamahu YBR 125.

Ako uzmes 50.-icu kasnije je lagano "ubrzas",ovdje barem nebi trebao imati problema zbog toga.Namigiva

I ne razumijer zasto dajete komentare tipa:kupi nekaj drugo i tog tipa?!

Kad se zaljubis u motore ta ljubav ne puca.

Ja sam na motoru od 11-te godine,i dalje nemogu bez njih.

Ako imate nekaj protiv toga otvorite drugu temu.Osmijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan

Ak os kupi si od 50cc Apriliu RS 50 ili SR 50..stavis na nju kit..ii ideeeeee...ko mutava...:D

17 godina
Skuter do 50 kubika

Ma ja bi rađe sebi bicikl nego motor, dobro ako ga dobijem džaba, ali još bolje ja bi pjeske, mislim da ljudi mogu trcati 100 puta brže nego ikakav motor, samo bez rada nema nista(da nije motora, i automobila toga bi i bilo),da sam umjesto tebe ja bi također uzeo neki jeftiniji do 7-8 (max) i to je to, ono kao zajebancija sa frendovima(nemislim na voznju kao zajebanciju, nego kao ono aj imam motor).

A, opet drugo je nesto kad ti treba motor, za prijevoz, a nemas para!

Dobro su ti rekli, motor ti najcesce znači smrt, ako ga vozi onaj koji voli "BRZINU"!

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 15:23 (markoal).
16 godina
neaktivan
unic0rn kaže...

Nemojte plašit momka sa "kupuješ smrt" to nije istina. Ja sam kupio skuter sa 16 godina (Gileru Runner 125 2T) to je išlo ko nevrijeme. I nedavno sam ga prodao vozio sam ga 8 god i par puta sam skliznuo ali nikad nisam pao da sam nešto slomio nego sam ogrebotine. Tako ako paziš i nosiš kacigu sve 5. Moja preporuka probaj naći nešto polovno sad je svima kriza neki ti prodavaju to jeftino pa za prvi skuter ce ti biti dovoljno. Glupo je dati 15 000 kn kupi neki polovni samo ga pregledaj u servisu prije. 

ja ga kupio s 11 i još sam živ nijednom pao (sad imam 15)
16 godina
neaktivan
XFX Gamer kaže...

Ti mislis dati za motor 15.000 kn... a 50 ccm??? hahaah...koliko imas godina i imas li dozvolu isao bih ti na varijantu baotian 50 ccm 4.000kn pa kad polozis uzmes nexusa 250/125 ako imas 16 godina onda 125 a ako imas 18+ 250 ccm.....i samo da ti nesto kazem....kupujes smrt.....

To što si ti rekao da je kupovina motora kupovina smrti kad pogledaš je istina ali nemora značiti da ako netko kupi motor da će odmah poginuti,a jesi čuo za izraz kad ulaziš u auto da si jednom nogom u zatvoru a drugom u grobu.Prema tvojem mišljenju onda treba živjeti pod staklenim zvonom da ti se ništa nemože desiti.Kaciga na glavu,pamet u glavu i polako.
17 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika

Aprilia SR 50 i miran si.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika

ah.. ta vjecna tema.. sine, da ti dedo kaze!Smijeh

1. Piaggio grupa: Gilera - Runner, Stalker, Aprilia sr, Piaggio - Nrg,  Typhoon (po meni definitivni best buy!), Derbi - Gp1 Open/Revolution. 

2. Miranelli grupa: Yamaha - Aerox, Jog RR.

Opena imam osobno, jos reverse spuh gore, ide 90 na ravnici, ali ti ga ne preporucam.. Mislim, di god dodes svi te pitaju kolko to kubika, jer stvarno, skuter je masivan i sto se tice naginjanja - zakon.

Ali.. problema kao nikad.. ne zelim ni pricat (ako oces, imas pm..)

Runner, Nrg, Sr i Open ti imaju istu masinu.. tako da trazis samo koji ti je ljepsi..

Isti slucaj ti je i kod Stalkera i Typhoona, s tim da je Typhoon novi model, nedavno izaso..

Btw, ovo ti je moj http://www.bikepics.com/members/derbysinan/07gp1/

EDIT: http://www.skutermoto.hr/motors_display.asp?ID=203 

Ovaj mi je bas simpatican Osmijeh

EDIT2: Samo nemoj kinesko.. Kinezu se radujes dvaput: Kad ga kupujes, i kad ga prodajes!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 20:05 (avaSt).
17 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika

Derbi GP1 :D :D :D ili Peugeot Jet C-Tech.

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
XFX Gamer kaže...

Prvo. trabunjas.
Drugo. Trabunjas.
O tome ocito pojma nemas pa molim te nemoj pametovati i drugima.
¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
16 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
Radikal kaže...
XFX Gamer kaže...

Prvo. trabunjas.
Drugo. Trabunjas.
O tome ocito pojma nemas pa molim te nemoj pametovati i drugima.
Onda si mu odma mogao reći gdje je i u čemu pogriješio te ga uputiti... :S
Sad će kupit skuter, platiti vozački, da bi za 2,3 godine išao na vozački za auto te će zaboraviti na skuter...
To je velik trošak za nešto što mu realno gledano ne treba. Osmijeh
Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika

moze li mi netko dati link za neki skuter moze do 100cc moze bit i polovan u bih...ako moze u blizini mostara...

16 godina
neaktivan
MEGATON kaže...
XFX Gamer kaže...

To što si ti rekao da je kupovina motora kupovina smrti kad pogledaš je istina ali nemora značiti da ako netko kupi motor da će odmah poginuti,a jesi čuo za izraz kad ulaziš u auto da si jednom nogom u zatvoru a drugom u grobu.Prema tvojem mišljenju onda treba živjeti pod staklenim zvonom da ti se ništa nemože desiti.Kaciga na glavu,pamet u glavu i polako.
 Bravo meštre potpuno te podržavam. Budali da daš felgu da gura ispred sebe,nastradat će. Samo ti dečko kupi motor ako ti je to želja i ne slušaj laprdanja "kupuješ smrt"jer takvima koji ti pričaju je krivo jer si vjerojatno nemogu priuštit motor i drž se ovoga što MEGATON kaže(kaciga na glavu-pamet U glavu i polako).
17 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika

Samo osvrt na pacijenta:

...ma tko trabunja kao prvo ti trabunjas nemoj ti mene ucit molim te o motorima jer sam imao gileru phantom f12 firefoxa i silverstona....tako da znam kako se kvare i znam koliko je vozacka i sve....I OCITO TI TRABUNJAS!!...

poslao mi XFX Gamer privatnu, ocito mu se svidam :-) pa sam samo htio podijeliti s ostalima.

Covjek je ocito pravi moto trkac i posjedovao je brdo motora pa je bogat i iskustvom. Sva sreca da je 1993 godiste pa je mogao tek poloziti za skuter. tj, posto mu je rodendan 30. 09. nije ni mogao jos dobit vozacku za 50 kubika.  A drugima soli pamet o sigurnosti i mudrosti a sam se vozio ili vozi bez vozacke ocito kad je posjedovao to "brdo" mjerodavnih motora u tako malom vremenu. Cool

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 19:27 (Radikal).
17 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika

Eto, samo da podijelim jos malo s vama stvari....

Covjek sad i prijeti prijavom na pm.... ako jos ista napisem.... zbilja ne kuzim gdje se ti biseri nađu...

Stvarno nemam komentara.

Totalno nezrelo ali ajde.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 0:18 (Radikal).
16 godina
neaktivan
Radikal kaže...

Eto, samo da podijelim jos malo s vama stvari....

Covjek sad i prijeti prijavom na pm.... ako jos ista napisem.... zbilja ne kuzim gdje se ti biseri nađu...

Stvarno nemam komentara.

Totalno nezrelo ali ajde.

Sry, al mislim da čovijek ima pravo....
Citat iz "Pravila ponašanja na Forumu":
Privatne poruke i mailovi - Zabranjeno je na forumima objavljivati privatne poruke drugih forumaša i njihove mailove. Takvi postovi će se brisati, a ovisno o težini prekršaji korisnici koji su ih napravili bit će opomenuti ili izbačeni s foruma. Zabranjeno je u privatnim porukama vrijeđati, spemati i uznemiravati druge korisnike. Moderatori po prijavi mogu opomenuti, odnosno protjerati takve korisnike s foruma.
S obzirom na tvoje provedeno vrijeme na forumu, čovjek bi očekivao da si pročitao barem jednom pravila te da si upućen u njih...
I onda kažeš da je on biser...ccc lolz
Nek se modovi pobrinu za ovo, over and out...
Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 11:57 (Gunner_V).
16 godina
neaktivan

koliko se plati polaganje

17 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...
S obzirom na tvoje provedeno vrijeme na forumu, čovjek bi očekivao da si pročitao barem jednom pravila te da si upućen u njih...
I onda kažeš da je on biser...ccc lolz
Nek se modovi pobrinu za ovo, over and out...
Hm.... making friends?
Not!
Ako zagovaras da si netko ne kupi skuter sudjeluj u nekoj drugoj temi jer vidim da opcenito imas ogranicena stajalista za to.
Stoga..... shoooo!
to dejvis:
A polaganje kosta do nekih 2000 kn.Sve iznad toga bi bilo nelogicno s obzirom na cijenu A kategorije.
Znam da je mene prije nekih 2 god A kategorija sa svim troskovima dosla oko 2500 sveukupno - ako se ne varam, ipak je proslo vremena. Prije sam imao jos davno polozenu B kategoriju tako da nisam neke stvari morao polagati. (prva pomoc, propisi...)
¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 19:37 (Radikal).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice