RC Jet, kupovina i dijelovi

poruka: 8
|
čitano: 5.128
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me gdje ima u Hrvatskoj i za koje novce kupiti neki od jet RC aviona, te da li ima negdje nabaviti putem ebaya neki kvalitetni motor kao na videu? Planiram uzeti za rođendan, pa eto..

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
neaktivan

Za takve man toys {#} trebaš par tisuća kuna izdvojit

R.I.P. Leslie Nielsen (11, 02. 1926 – 28. 11. 2010. | we will miss you :'(
16 godina
neaktivan
RE: RC Jet, kupovina i dijelovi
Krešo91 kaže...

Za takve man toys {#} trebaš par tisuća kuna izdvojit

Na ebayu su oko $100-$2000

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
neaktivan

Ovaj avion ima PRAVI mlazni motor. Takvi avioni su preko 2000€...i ja sam mislio kupovati takvo što, pa znam. Radije uzmi neki sa običnim cilindar motorom. Za 2000kn je može vrlo pristojan napraviti.

(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam online)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
14 godina
neaktivan

e imam ja jedno pitanje kupio sam onaj autič buggy brushless on ima bateriju od 1800mah jer mogu stavit u njega bateriju od 4200mah i ako mugu reci te jer bi bio jači il bi duže trajo (baterija od 1800 mah traje 10 min).

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 14:00 (5010).
14 godina
neaktivan
e molim te ako mi možeš odgovorit na pitanje koje sam postavio u vezi rc auta
15 godina
neaktivan

Valjda može....ali to trebaš pitat eksperta za te stvari....ja se u to baš i ne kužim {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
17 godina
Think locally, act globally...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice