Koji auto kupiti za tuning ?

poruka: 90
|
čitano: 77.830
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Koji auto kupiti za tuning ?
nine kaže...

ajde nećemo dečka blamirati.. možda fakat ima namjeru napraviti nešto sa ukusom {#}

ne smatram da je utući nešto od para u auto grijeh ili glupo, jer to i ja radim {#} čudni smo mi muškarci što se tiče naših limenih ljubimaca..

mene više zanima kako to da želiš neki auto koji bi volio "stylirati", a nemaš ni približnu ideju što bi želio.. koji ti je budžet? novji/stariji auto? hatch/coupe/sedan? benzin/dizel? japanac/švabo ili nešto drugoma

ima želja za stajling recimo bad look na haub bi njemu stajo mrak jer sam auto ima takav look sve do ovog prednjeg usisa na haubi koji baš nakaradno ublaži te linije i to mi se nesviđa imam neke vizije kako bi to zgledalo nije da se taj auto neda skockat, gledam ovako sta ima u tom cijenovno rangu tj za male pare i nečinimi se da ima neki bolji auto čak i teško da ima sredio bih body kit kod dečka jednog koji se time bavi profesionalno i nije to neka cijena cca za komplet auto kojih 1000e ja bi sam lakiro jer s tim znam radit, felge isto daju se nać 4000, pogledam malo mašinu netreba mi ništa specialno vbit limariju budem sredio kad bude iso na body kit kod tog dečka ionako nije propo ništa osim par sitnih ogrebotina al to budem rijesio, za unutrašnjost neki radio kjz već za 600 se da nać solidan s izlazima za pojačalo nije ni ta mjuza više tako skupa dao bi se skockat solidno evo jedan video kako bi taj body izgledo znači čak i identično samo bi za prednju masku našao bolje riješenje jer je pomeni premasivno ..

e a budžet bi ionako stari fianciro pa ja sa svojim teško da bi i muziku poštenu uzo hehe

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 21:32 (Over(C)lock).
14 godina
neaktivan

Kupi ae86 i budi car.. najbolji auto je nov auto, svi auti imaju mane i kvare se..sve ovisi koliko imaš sreće.

15 godina
neaktivan

evo ti mladenački autek koji je jak, legalan i stiliziran do bola po meni.. ne trebaš ga taknuti, samo pamet u glavu s time {#}

profilirana sjedala, serijska alu felga, jako lijepo očuvan, kvalitetan auto koji može izdržati puno silovanja i ne košta puno..

EDIT: gledam ga i ne mogu mu se nadiviti.. skoro da bi ga ja otišao sebi uzeti {#}

@ARazer

hachi-rokua nebu dobio za 1k € moš biti siguran {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 21:48 (nine).
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
Praedator kaže...

Ima plasticne blatobrane, francuz je koji ima problema sa elektronikom i crkavaju im kompjuteri.

Uz to kvarljivi su i imaju problema sa kuplunzima (kvacilima) i komplicirani su za popravke jer pola stvari moras rastaviti da dodes do jedne sitnice.

Uz to sve je i ruzan ko porez. {#}

Plastični blatobrani su tu zbog sigurnosti pješaka da bi prilikom udara upili udarac. A ispod plastike je lim. I na laguni II su ito plastični. A to što skoro svi govorite da Francuski auti nevaljaju je glupost. Usporedite naprimjer renault lagunu II sa full opremom i audi a4 istog godišta sa full opremom o udobnosti i sigurnosti se nemora ni raspravljat opće. Renoevi motori nisu ništa lošiji od audievih, mercedesovih itd... Pa novi Renoev 1.5 dci koristi čak i mercedes u svojim autima. Nekažem ni ja sad da je renault najbolja marka u europi svaki auto ima svoje mane, svaki je u nečemu bolji od drugog samo me živcira kada netko spomene francuski ili japanski auto odma ga svi popljuju i kažu da su njemci bolji.

Pricas nebuloze covjece, nemas pojma o autima i kvaliteti sto se vidi iz prilozenog. {#}

Lp.

Što hladnije to bolje...
12 godina

Mislim da vw 3 i vise nego dobar izbor. Iz njega se stvarno moze jeb** tuning napravit a i za golf 3 su jeftini djelovi

12 godina
neaktivan

Ma ovo kupi i hebes zakon, ionako ga oni koji ga donose najvise krse {#}

Što hladnije to bolje...
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 21:56 (Praedator).
14 godina
neaktivan
nine kaže...

evo ti mladenački autek koji je jak, legalan i stiliziran do bola po meni.. ne trebaš ga taknuti, samo pamet u glavu s time {#}

profilirana sjedala, serijska alu felga, jako lijepo očuvan, kvalitetan auto koji može izdržati puno silovanja i ne košta puno..

EDIT: gledam ga i ne mogu mu se nadiviti.. skoro da bi ga ja otišao sebi uzeti {#}

@ARazer

hachi-rokua nebu dobio za 1k € moš biti siguran {#}

Swift gti je ubojica.. za taj auto trebaš imat mozak. Jako puno života je odnio taj auto. 

Ae86 znam da ne može dobit za malo para. Ima mi ga frend u garaži, plovi inače pa nema vremena za složit ga ali auto je meni sex. Imaš drift everyday car :D

13 godina
Praedator kaže...

Ma ovo kupi i hebes zakon, ionako ga oni koji ga donose najvise krse {#}

NSX, auto snova - kakva stroj uf {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
15 godina
neaktivan

naravno da je ubojica sa 700kg limom od papira i 105 ks.. auto leti od 0-100 i radi žabice usput {#} ali kao što rekoh meni prekrasan mali autek, serijski već jako stiliziran za male pare i jako kvalitetan motor koji se vrti do 8k {#}..

ako ga se fino vozi jako lijep autek koji usput i ne troši puno.. ne mogu si zamisliti ništa bolje za 1k €što bi ponudilo više sportskog osjećaja i ugođaja, a i stila za mladog vozača.. naravno predispozicija kao što sam i odmah rekao je pamet u glavu {#}

a što se AE86 tiče, mokri san svakog pravog auto-entuzijasta..

14 godina

hm neznam vi ste možda dosta stariji pa su to neki auti vaše mladosti koji su vam se tada dopali pa vežete osjećaje ali meni osobno dizajn taj neki stariji mi se nesviđa nikako baš sam alergičan na to ovaj swift nije los izvana .. i stvarno mizerne pare i na tu kilažu 105ks mora da leti .. što se golf serijala tiče 3 nije los auto mada nije niti neka sreća dok 4 mi se jako dopada i da se super sredit, 3 se da jeftino relativno nabavit dok 4 treba dobro platit ..

15 godina
neaktivan

golfa 3 dizla za 1k € nećeš dobiti ispod pisanih, jako optimističnih 250k km {#}

ako bi želio baš golfa, tu nema zaletavanja.. nekog iskusnog majstora pod ruku i pogledati ih hrpetinu dok ne nađeš nekog dobro očuvanog, što neće biti jednostavan zadatak jer to su radni auti koje ljudi kupuju da bi radili bezbroj kilometara {#}

ja sam vozio golfa 3 TDi, spuštenog na gewindama, alu felge, interijer od VR-a itd.. nikada me nije ostavio na cjedilu, ali da bi se ikada vratio na taj auto, nema šanse {#}

12 godina
neaktivan

evo par komada da se vidi kako to ide...

ali obično to krene krivim putem pa sve ispadne seljo tuning...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 23:23 (zlatkor).
15 godina

za koji god se odlucio zapamti, MANJE je VISE!... ja bi uzeo (i planiram) novog pola i samo ga spustit i neke felge stavit i ne treba mu vise jer sam po sebi izgleda hebeno

the sound of engine is cure for everything!
13 godina
neaktivan

sto fali nekom golfu dvojci ovog tipa osim sto ima previse auspuha da ima jedan normalni bio bi mi jedan od ljepsih

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-ii-1-9-tdi-oglas-8369267

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina
ja111 kaže...

sto fali nekom golfu dvojci ovog tipa osim sto ima previse auspuha da ima jedan normalni bio bi mi jedan od ljepsih

CroGolf :))) 4k eur :)

16 godina
moderator
ja111 kaže...

Ne fali ništa, nego ima viška xD

Cro Golf {#}

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
14 godina

CroGolf - sta je najgore, ponesto stylinga je dobro odradjeno, ali cjelina sa brisacem i "cro golf" detaljima je koma :)

Sto se tice tuninga, za te pare dobijes mladjeg passata, a ne samo tdi masinu iz 98' :)

13 godina
neaktivan

Ma samo sam bezveze uzeo neki malo tunirani za primjer ali se moze upecat dobar bio je jedno vrijeme za malo manje od 1000 € nanovo lakirani i sa tocno 85 kw

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina

i opet nemogu vozit jer je 80 kw max .. neznam dvojku nebi, onaj gore ružan i bogu i narodu jednino felge na njemu nisu loše i sičevi osim natpisa {#} drugo mi je koma pogotovo prednji kraj ... i za te pare se da nać golf 4 tako da..

12 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

i opet nemogu vozit jer je 80 kw max .. neznam dvojku nebi, onaj gore ružan i bogu i narodu jednino felge na njemu nisu loše i sičevi osim natpisa {#} drugo mi je koma pogotovo prednji kraj ... i za te pare se da nać golf 4 tako da..

Najpametnije je da ti sebi kupis Yugo Koral 45 (ne 55 jel je prebrutalan) i da vozis njega 6 mjeseci.

E kad njega naucis voziti sa onim kvacilom kao kamen, volanom bez serva i rucicom mjenjaca kao da si stap u blato zabio i brzine moras traziti povecalom, kad to naucis voziti, onda si profesionalac 

i tad si kupi auto koji je skuplji i bolji. Jer kad skucas yugo u drvo, kupis drugog za 500kn {#} 

Bjezi od svaba skupi su za odrzavanje od golf 4, passat, polo, bora, jedno alu rame sa selenima originalno kosta 1500kn, a inace se oba mjenjaju a to im je mana.

I to je samo jedna stavka, materijali u kabini su uzas i brzo se trose. Dizeli procure na sve strane i imaju probleme sa protocnicima zraka izmedu ostalog.

Benzincvi mrze nase gorivo pa samo kaslju i elektronika je takva da ti malo malo nest crkne, da nespominjem podizace stakala i motorice centralnog zakljucavanja.

Neda mi se vise nabrajati ali bjezi glavom bez obzira {#}

Što hladnije to bolje...
14 godina
Praedator kaže...
Over(C)lock kaže...

Najpametnije je da ti sebi kupis Yugo Koral 45 (ne 55 jel je prebrutalan) i da vozis njega 6 mjeseci.

E kad njega naucis voziti sa onim kvacilom kao kamen, volanom bez serva i rucicom mjenjaca kao da si stap u blato zabio i brzine moras traziti povecalom, kad to naucis voziti, onda si profesionalac 

i tad si kupi auto koji je skuplji i bolji. Jer kad skucas yugo u drvo, kupis drugog za 500kn {#} 

Bjezi od svaba skupi su za odrzavanje od golf 4, passat, polo, bora, jedno alu rame sa selenima originalno kosta 1500kn, a inace se oba mjenjaju a to im je mana.

I to je samo jedna stavka, materijali u kabini su uzas i brzo se trose. Dizeli procure na sve strane i imaju probleme sa protocnicima zraka izmedu ostalog.

Benzincvi mrze nase gorivo pa samo kaslju i elektronika je takva da ti malo malo nest crkne, da nespominjem podizace stakala i motorice centralnog zakljucavanja.

Neda mi se vise nabrajati ali bjezi glavom bez obzira {#}

što više gledam više vidim koliko je ustvari ovaj moj hyundai dobar, nikad u 11 12 g koliko je star ništa osim fultra ulja i par sitnica ( ono što se mora ) nije promjenjeno i nikakvih problema do sad a kasnije si ubacim ako se promjeni kakav zakon ili sta 2,0 CRDI dizela i miran sam auto mi super ide a leži na cesti ko lud .... ima prednji zadnji disk abs klimu el dizanje stakala servo a ionako za 20 tak t kn bolje nemogu dobit + ovog imam doma a tog nekog moro bi kupovat s tim da prvo ovog prodam tako da ću najvjerojatnije ostat na elantri samo koliko smije trosit ulja ? niti on dimi niti se ništa neprimjeti nego od zadnjeg točenja u servisu potrošio je kakvih 0,5 L a prešo je 5,6 t km , jel to uredu za benzinca, dizeli torše po pola na 1000 ...

15 godina

Nisi rekao koje ulje imas unutra probaj na 10w40 ako si na 5w40...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan

To ti ovisi koje ulje sipas, marka ulja kao i gustoca je jako bitna.

Koreanci su kao i japanci i nerade na svako ulje isto, ulje mora biti kvalitetno da bi ga manje trosili i ugladenije radili.

Što hladnije to bolje...
14 godina
neaktivan

Civic neki i bok.

Pogotovo ak je neki VTEC, pa s tim letis ko budala po cesti, uredis interijer da bude ko nov, sto je moguce vise tvornicki, isto tako i vanjstinu, dakle ultra pranje, glancanje, bas da bude "showroom ready", a da bude sto vise stock, eventualno neke felge.

A ove ostale NFS gluposti zaboravi.

14 godina
neaktivan

inače, svaki dan vidim jednog predivnog leona. auto je bijele boje, crni krov, zatamnjena stakla i crne felge. izgleda ko bombončić. samo ti želim reć da ne trebaš pretjerivati da auto izgleda lijepo jer često to preraste u kič.

14 godina
CroVandal kaže...

ma sada je nutra 10w 40 sintetika japansko no1 tako pise na njemu hahha neznam naziv točno ..

14 godina
neaktivan
etnes kaže...

inače, svaki dan vidim jednog predivnog leona. auto je bijele boje, crni krov, zatamnjena stakla i crne felge. izgleda ko bombončić. samo ti želim reć da ne trebaš pretjerivati da auto izgleda lijepo jer često to preraste u kič.

hehe nebi vjerovao čiji je to auto {#}(ako si u zg-u)

crne oz felge, fr branici naprijed-nazad,crni krov,crni retrovizori i ta zatamnjena stakla su tvornički {#}

sva ta plastika šta ekipa stavlja iliti tkz tjuning je meni katastrofa ciganska špreha, kič, kič....

nego.....autoru teme preporučam onda samo jedan auto.

bmw kockica {#}

15 godina
Over(C)lock kaže...
CroVandal kaže...

ma sada je nutra 10w 40 sintetika japansko no1 tako pise na njemu hahha neznam naziv točno ..

valjda polusintetika ako je 10w40 ili grijesim... uglavnom nepase svakom motoru svako ulje...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ja111 kaže...

Ne fali ništa, nego ima viška xD

Cro Golf {#}

Krkan tjuning :D

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
etnes kaže...

hehe nebi vjerovao čiji je to auto {#}(ako si u zg-u)

crne oz felge, fr branici naprijed-nazad,crni krov,crni retrovizori i ta zatamnjena stakla su tvornički {#}

sva ta plastika šta ekipa stavlja iliti tkz tjuning je meni katastrofa ciganska špreha, kič, kič....

nego.....autoru teme preporučam onda samo jedan auto.

bmw kockica {#}

Kako OZ felge mogu biti tvorničke?
Il' su "aftermarket" ili su SEAT felge.

Želiš reći da ih OZ pravi za SEAT ili šta?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice