ajde nećemo dečka blamirati.. možda fakat ima namjeru napraviti nešto sa ukusom
ne smatram da je utući nešto od para u auto grijeh ili glupo, jer to i ja radim čudni smo mi muškarci što se tiče naših limenih ljubimaca..
mene više zanima kako to da želiš neki auto koji bi volio "stylirati", a nemaš ni približnu ideju što bi želio.. koji ti je budžet? novji/stariji auto? hatch/coupe/sedan? benzin/dizel? japanac/švabo ili nešto drugoma
ima želja za stajling recimo bad look na haub bi njemu stajo mrak jer sam auto ima takav look sve do ovog prednjeg usisa na haubi koji baš nakaradno ublaži te linije i to mi se nesviđa imam neke vizije kako bi to zgledalo nije da se taj auto neda skockat, gledam ovako sta ima u tom cijenovno rangu tj za male pare i nečinimi se da ima neki bolji auto čak i teško da ima sredio bih body kit kod dečka jednog koji se time bavi profesionalno i nije to neka cijena cca za komplet auto kojih 1000e ja bi sam lakiro jer s tim znam radit, felge isto daju se nać 4000, pogledam malo mašinu netreba mi ništa specialno vbit limariju budem sredio kad bude iso na body kit kod tog dečka ionako nije propo ništa osim par sitnih ogrebotina al to budem rijesio, za unutrašnjost neki radio kjz već za 600 se da nać solidan s izlazima za pojačalo nije ni ta mjuza više tako skupa dao bi se skockat solidno evo jedan video kako bi taj body izgledo znači čak i identično samo bi za prednju masku našao bolje riješenje jer je pomeni premasivno ..
e a budžet bi ionako stari fianciro pa ja sa svojim teško da bi i muziku poštenu uzo hehe