Auto do 100.000 kn
- poruka: 69
- |
- čitano: 32.873
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
da.. ti govoriš o prosječnoj potrošnji a ne o onoj pri 130kmh koja je sve samo ne prosječna.. nego praktički - minimalna (ovisi o modelu auta i njegovom mjenjaču - 5/6 brzina)
FIAT Bravo 1.4 90KS
Da malo pojasnim, i meni se činilo da manji motor manje troši, ali me zbunilo ovo:
1.2 benzinci postižu maksimalnu brzinu od oko 155km/h, pa mi se učinilo da bi po nekoj logici trebali
puno trošiti pri 130km/h jer im je to blizu maksimalne brzine i valjda maksimalnog broja okretaja,
pa mi se 1.6 motor koji postiže nekih 190km/h učinio bolji izbor za vožnju pri 130km/h, zbog manjeg broja okretaja
i time valjda i manje potrošnje. Jesam li na dobrom tragu ili ne?
Na dobrom si tragu, DrNasty je to objasnio par postova iznad.
1.6l će potencijlano manje trošiti jer će bit elasičniji i trebat će ga manje stiskati.
Trenutno autoindustrija ide u smjeru smanjivanja kubikaže benzinaca sa dodavanjem turbine, optimizacijama ubrizgavanja i rada ventila, uvođenjem "start stop" sistema i čega sve ne. Tako se postiže manja potrošnja i manja količina štetnih ispušnih plinova te ujedno veća snaga i okretni moment. Negativna strana je da se komplicira cijeli sistem, motor i elektronika za upravljanje motorom. To dalje komplicira npr. ugradnju plinskih sistema (primjer FSI/TFSI motori od VW-a), a i ak nešto redovno rikne sigurno nije jeftinije za popraviti od klasičnog atmosferca. Sve ima svoje prednosti i mane :).
Trenutno autoindustrija ide u smjeru smanjivanja kubikaže benzinaca sa dodavanjem turbine, optimizacijama ubrizgavanja i rada ventila, uvođenjem "start stop" sistema i čega sve ne. Tako se postiže manja potrošnja i manja količina štetnih ispušnih plinova te ujedno veća snaga i okretni moment. Negativna strana je da se komplicira cijeli sistem, motor i elektronika za upravljanje motorom. To dalje komplicira npr. ugradnju plinskih sistema (primjer FSI/TFSI motori od VW-a), a i ak nešto redovno rikne sigurno nije jeftinije za popraviti od klasičnog atmosferca. Sve ima svoje prednosti i mane :).
ja bih za te pare trenutno uzeo Golfa V koji je na akciji za 105.000 kn, dobro opremljen (ako daješ sto tisuća za auto, možeš dodati još i 5 tisuca)
ja bih za te pare trenutno uzeo Golfa V koji je na akciji za 105.000 kn, dobro opremljen (ako daješ sto tisuća za auto, možeš dodati još i 5 tisuca)

Kad li ce automobili prijeci na nanoindustriju pa da se cijene pocnu lomiti kao kod racunala