Auti - ultimativna tema
- poruka: 78.054
- |
- čitano: 14.007.520
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što?? Odkad to? :D
Mogu oni testirati kako god hocu, ja nemam brige
Hehe i ja. Nit obd, nit egr, nit katalizator a legalan skroz HEHE.
Malo da se nasmijemo
fake.
lik je lupio u neki stup pa su poslije natrčili bicikl..
ajde, biciklu nije ni prednji kotač savijen
Hehe i ja. Nit obd, nit egr, nit katalizator a legalan skroz HEHE.
To si cetvorkici skinuo egr i katalizator?
Jesi novu mapu stavljao, kako ide nakon toga?
Prica o duji, cetvorka ima OBD.
Buraz mi ostavlja auto preko ljeta(a ka krećem radit za dva dana) pa me zanima kakvi sve basovi postoje za vozila...
Jel skupo ugradit (ne krš) bas u auto? Ispod sjedala ili u gepek, gdje je bolje.
Auto je 95. Vento(što vjv i znate :D)
Zvučnici su bar po meni okej, ništa posebno, može se slušati no nedostaje mi basa, da se krese malo...
Ne ugrađuj
Ugradnja takvih stvari u stare aute rezultira ''seljačijom'' ...
Ne ugrađuj
Ugradnja takvih stvari u stare aute rezultira ''seljačijom'' ...
Nisam mislio odvrnit dok u leru idem pored srednje, već za svoju dušu
A ako će me netko smatrat seljačinom zato što volim da se trese, nek smatra :)
Imam bmw e90 318d '09, i onaj poklopcic s lijeve unutarnje strane blatobrana mi valjda otpao, pa bi ja htio naci zamjenski i zatvoriti tu rupu jer mislim da mi kroz nju ulaze svakakve zivotinje (nasao sam govno kod motora).. jel zna netko mozda gdje bi se taj komad mogao nabaviti. Ovako na slici izgleda taj komad s desne strane
Pojacas malo bas na equalizeru.
Imam bmw e90 318d '09, i onaj poklopcic s lijeve unutarnje strane blatobrana mi valjda otpao, pa bi ja htio naci zamjenski i zatvoriti tu rupu jer mislim da mi kroz nju ulaze svakakve zivotinje (nasao sam govno kod motora).. jel zna netko mozda gdje bi se taj komad mogao nabaviti. Ovako na slici izgleda taj komad s desne strane
Ako ima s druge strane, skini taj poklopac i vidi jel ima kakve brojeve na sebi. Ak nema idi na realoem i tam mozes nac kataloski broj od tog dijela. Inace tomic nije preskup za takve gluposti, a imas i njusku uvijek
Ako ima s druge strane, skini taj poklopac i vidi jel ima kakve brojeve na sebi. Ak nema idi na realoem i tam mozes nac kataloski broj od tog dijela. Inace tomic nije preskup za takve gluposti, a imas i njusku uvijek
Ovo je izgleda taj dio pod brojem 10
A koja je njihova stranica da im mail posaljem jel mogu to naruciti?Alfa romeo mole
Lotus Elise
Spojler na gepeku, da/ne, isti auto, iste felge (ljeto 18), ista boja.
https://www.njuskalo.hr/ostala-autooprema/spoiler-prtljaznike-bmw-e92-oglas-17255010
Zadnji lonac od 325i, ista stvar. Sad je običan, ovalni.
https://www.njuskalo.hr/ispusni-sustav-dijelovi/bmw-e90-325i-lonac-zadnji-orginal-oglas-9376401
1 | Da, izgleda bolje |
---|---|
32 | Ne, seljoberski |
Spojler li-la, tak tak, nije mi neš, ali lonac od 325i obavezno, ovaj tvoj je tako 318d look
Spojler ne, lonac da.
Bar po meni.
Nista, oboje izgleda na seljo-tunjing. Stock
Spojler na gepeku, da/ne, isti auto, iste felge (ljeto 18), ista boja.
https://www.njuskalo.hr/ostala-autooprema/spoiler-prtljaznike-bmw-e92-oglas-17255010
Zadnji lonac od 325i, ista stvar. Sad je običan, ovalni.
https://www.njuskalo.hr/ispusni-sustav-dijelovi/bmw-e90-325i-lonac-zadnji-orginal-oglas-9376401
Ako gledaš spojler,onda radije stavi bmw-ov lip.To im pristaje
Lonac definitivno da
Ovaj ovalni izgleda ogavno
Gledam Šebalja danas i mogu reći da mi se novi Qashqai sve više sviđa. Auto odlično pogođen dizajnom, cijena novog od 20k eura.
Nije moj tip vozilo, ali da tražim takvo nešto...
https://www.njuskalo.hr/auti/nissan-qashqai-1.6-dci-tekna-pula-oglas-26839200
Prokleta grtalica
1. slika je za referencu negdje prije božića.. izvukao auto da počistim malo snijeg na svom parkirnom mjestu.
2. slika parkirno mjesto danas nakog dolaska sa godišnjeg.. snijeg napadao prošlu noć, sused danas nije mogao sa autom van
Prokleta grtalica
1. slika je za referencu negdje prije božića.. izvukao auto da počistim malo snijeg na svom parkirnom mjestu.
2. slika parkirno mjesto danas nakog dolaska sa godišnjeg.. snijeg napadao prošlu noć, sused danas nije mogao sa autom van
Nego jel golf pod hrbinom snijega ili
da bar je, da ga ne moram gledati do proljeća (a ni čistiti snijeg)
on a serious note, parkirno mijesto mi je desno od ovog a3.. to sam danas zatekao kada sam došao iz hr. čeka se radni dan da dođe kamion od općine i to odveze.. nakon toga moram samo još otkopati parking.
Jesu ti rekli mozda koje to tocno parametre gledaju ?