Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.020
|
čitano: 16.522.992
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Auti - ultimativna tema

dakle ako sam shvatio, kazes da je bolje pustiti kako je, na sportlineu i bok...uostalom, vise vremena za se pozabaviti sa wastegateom :D

14 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Motorino kaže...
Luka123 kaže...

Da, subban sam na njega taman kad je kupio mustanga, sada radi na Hondi Del Sol, kako napravi posao to je cudo od covjeka.

"And just like that!"

Isto sam subao tamo negdje kad je dofurao mustanga a znaš da je lik predobar kad je izvuko sub od mene hihi

Sad nemogu dočekat da vidim dali će mustang dobit turbo ili sc, baš me zanima kako će mu to ispast... eto auto mi se čak ni ne sviđa al interesantno je šta mu radi 

Ni meni se isto mustang nesviđa, čak mi je ovaj del sol bolji, jer je stariji, a kako je počeo motor čistiti to je nevjerojatno. Izgledalo je kao da je za baciti auto.

everyday i'm shuffling...
16 godina
Auti - ultimativna tema

Zna li netko dali se prebacuje popust sa roditelja na dijete i moze li se po toj osnovi traziti popust?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina
Fake_Alert kaže...

Zna li netko dali se prebacuje popust sa roditelja na dijete i moze li se po toj osnovi traziti popust?

MIsliš na osiguranje?može se prebaciti,meni je stari prije 2 godine prebacio 50% bonusa

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

dakle ako sam shvatio, kazes da je bolje pustiti kako je, na sportlineu i bok...uostalom, vise vremena za se pozabaviti sa wastegateom :D

Nemoj previše jer ćeš imat veliki overboost i ostajat ćeš bez benze, ili kao kod Damira će ti rušit boost jer N75DC nije napravljen za jaču oprugu Za MK5 trebaš ipak više od napinjanja

15 godina
Auti - ultimativna tema

0,2 barem, neznam...za sad mi 1,4 max

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Samo ti kažem da pripaziš jer ćeš imat sranja samo.

16 godina
sstrmi kaže...
Fake_Alert kaže...

MIsliš na osiguranje?može se prebaciti,meni je stari prije 2 godine prebacio 50% bonusa

Ovisi dosta toga i o kojem se osiguranju radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2018 20:16 (CroNk3r).
15 godina
RuskeGTT kaže...

Ja sam maknuo H&R i stavio malo mekse i vise, uglavnom bolje mi je po ovim nasim zavojima i cestama, iako jos uvijek ne mogu vozit 3. osobu

ARazer  Otkad je zatoplilo, vise mi ne baca auto onu gresku... 

Di2 & EPS FTW!
15 godina
neaktivan

Da, najbolje da su opruge sto tvrdje, a kotaci sto laksi. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Igume što mekše, a nebi bilo loše imat i što deblji novčanik

16 godina
1BIT kaže...

Igume što mekše, a nebi bilo loše imat i što deblji novčanik

deblji novcanik je tezi tako da ne bas 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ali ne meke da ispusti tlak, nego meke da ima bolji grip. No ne premekane jer onda pruzaju prevelik otpor(on vozi drag race, jel?), a nema potrebe jer nema zavoja. 

Nove felge, novi diskovi, sve iz auta van i trebalo bi biti razlike. 

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Jesi probao sa slickovima?

15 godina
Auti - ultimativna tema

pomalo sve dobiva svoj oblik...

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kako je meni danas lijepo bilooooo

Ajmee zvuka, kad abgasam puca

Sad mi je auto pravi rallye, no abs, no esp, no shity electronics, no servo, and nooo rear muffler (weight reduction), samo strejt pajp, tj imam još cat, al skoro ko strejt pajp

Kako mi je zviznul iza 17h, niko više ne dela kaj krpa auspuhe, pa sam si malo zguštal po kvartu, malo me glava boli, al gušti su gušti, sutra ide na popravak

EDIT:

braapp braapp braaappp

BTW: ovo sam snimio kad mi je poćeo prdit, 5km kasnije mi je odpao lonac

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2018 21:31 (1BIT).
14 godina
1BIT kaže...

Kako je meni danas lijepo bilooooo

Ajmee zvuka, kad abgasam puca

Sad mi je auto pravi rallye, no abs, no esp, no shity electronics, no servo, and nooo rear muffler (weight reduction), samo strejt pajp, tj imam još cat, al skoro ko strejt pajp

Kako mi je zviznul iza 17h, niko više ne dela kaj krpa auspuhe, pa sam si malo zguštal po kvartu, malo me glava boli, al gušti su gušti, sutra ide na popravak

EDIT:

braapp braapp braaappp

BTW: ovo sam snimio kad mi je poćeo prdit, 5km kasnije mi je odpao lonac

Jel to hrda na pragu? 

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Jel to hrda na pragu? 

Sitno, da, ove godine nakon zime mi poćeo lagano po pragovima, sad na godišnjem ću ga dati sredit, jer ga zbog posla nemam kad sredit, potreban mi je preko tjedna, a vikendom kad sam slobodan, nitko ne radi...

Al za 17 godina očekivano, taman ga sredim kad bude punoljetan

14 godina
1BIT kaže...

Sitno, da, ove godine nakon zime mi poćeo lagano po pragovima, sad na godišnjem ću ga dati sredit, jer ga zbog posla nemam kad sredit, potreban mi je preko tjedna, a vikendom kad sam slobodan, nitko ne radi...

Al za 17 godina očekivano, taman ga sredim kad bude punoljetan

Znam da inace fino drzis do auta pa me iznenadilo. Nista, bit ce to dobar poklon za 18ti rodendan. 

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Znam da inace fino drzis do auta pa me iznenadilo. Nista, bit ce to dobar poklon za 18ti rodendan. 

hahaha, da, jedno vrijeme sam bio lud, svaki vikend prao auto i polirao, imao sam valjda deblji sloj voska nego farbe, al sam u autopraoni mogao auto sa običnom vodom isprat i bio bi ko novi

A stigle su ga godine i manjak konstrukcijskih materijala je učinio svoje, ta zadnja strana baš hoće hrđat, jer fiat nije stavio plastike kod kotača ni ništa, pa mi se prljavština i voda zadržavaju na pragu kako je spigan sa donje strane, svake zime sol ostane i učini svoje, da su talijani samo stavili te plastike koje štite, manje bi hrđao, na prednjim kotačima imam te plastike, na zadnjima nemam...

Al da za 18-tu bu ko novi

16 godina

Tak ni dvojka nema zadnje. Ali ima zamjenske za kupit na silux pa sam se zacudio. Daj vidi ima li tami za tvoj auto.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Sad baš gledam, bome ima na silux-u za kupit, e da je silux postojao bar 15 godina prije... auto bi mi bio pic pic

Ili da su talijani to tvornički metali...auti bi im dulje trajali...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2018 7:38 (1BIT).
16 godina

Kuzis. Jos je dzaba.

Svaka dvojka na desnoj muldi hrda radi rezervoara i jer nema to sranja. Debili iz vw...

Al ajd

15 godina
Auti - ultimativna tema

punto se na leru cuje kao cupra :O xD iliti kao remorker!

10 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Preporuka dobrih H7 dugih žarulja i D2S kratkih xenon žarulja

Hvala,LP

17 godina
MadMax2015 kaže...

Preporuka dobrih H7 dugih žarulja i D2S kratkih xenon žarulja

Hvala,LP

za H7..Philips X-treme Vision

imam ih na svom autu, prezadoovljan

10 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

https://www.silux.hr/proizvodi/dodatna-oprema/auto-zarulje/halogene-zarulje/zarulje-h7/4109684/xenon-kit-hid-h7-6000k 

Šta je ovo

15 godina
neaktivan

Ništa za tebe.

Ja sam imao Osram Xenarc night breaker, zamijenio ga Starline jer mi je ušteda bila 900 kuna. Razlika se u vožnji baš i ne vidi.

A Philips XV uzmi na mall.hr

10 godina
neaktivan
1BIT kaže...

A stigle su ga godine i manjak konstrukcijskih materijala je učinio svoje, ta zadnja strana baš hoće hrđat, jer fiat nije stavio plastike kod kotača ni ništa, pa mi se prljavština i voda zadržavaju na pragu kako je spigan sa donje strane, svake zime sol ostane i učini svoje, da su talijani samo stavili te plastike koje štite, manje bi hrđao, na prednjim kotačima imam te plastike, na zadnjima nemam...

Al da za 18-tu bu ko novi

ajde pitanje za punto 1.. 

ako je prag kod vozaca hrdjav, nekih 50ak cm.. zamijeniti cijeli prag ili? vidim da nije nesto skup .. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice