Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.547
|
čitano: 17.322.227
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Auti - ultimativna tema

Premium bez spura.

16 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Jel tebi nedostaje poklopac perača fara ? Ako da,onda si VAG-ovac više nego što misliš :D
17 godina
chutac kaže...

.

Vidi Golfa što je lijepi :))

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. | R.I.P. What.CD 11/2016
15 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Da, tebi jer sam mucki provokator 

Tko prizna, niš mu se ne prašta.

ivanzu kaže...

Premium bez spura.

Hmm, 1500 kuna nije malo, uzevši u obzir koliko mi je ljudi reklo da je UHP 2 zaista dobra guma, ne samo dobra za cijenu.

doky01akablava kaže...
Jel tebi nedostaje poklopac perača fara ? Ako da,onda si VAG-ovac više nego što misliš :D

Dugoprstići na parkingu 

O mom VAG-ovštvu dovoljno govori da sam svjesno stavio sliku golfa s pozitivnom namjerom 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
neaktivan
BORG kaže...
chutac kaže...

.

Vidi Golfa što je lijepi :))

Je, stvarno je. Boja mi je super. Koliko god da su slični, meni su brzi golfovi puno ljepši od običnih.

17 godina
chutac kaže...

Je, stvarno je. Boja mi je super. Koliko god da su slični, meni su brzi golfovi puno ljepši od običnih.

Jel ovaj GTD ?

Sedmica GTD mi je prekrasna, samo jos uvijek su skupe i polovne.

15 godina
neaktivan

R, 390 konja 

Kakav GTD, Bosch sačuvaj 

14 godina
Auti - ultimativna tema

Kakav je tek GTI izgledom naspram GTDa. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 19:20 (ivanzu).
17 godina

Kod nas samo Golf čađare prolaze, ovako nešto nije za rvate.

Šalu na stranu, stvarno lijep primjerak

Ne bih se bunio za ovako nešto, iako više mi nekako sjedaju sedmice (prvenstveno zbog prekrasne unutrašnjosti).

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Meni su lijepi crvena dvica sa bijelim OZ Superleggera felgama, četvorka sa troja vrata u srebrnoj boji i u VW petokrakim felgama, lagano spušten, petica R32(plavi), šestica ovakav R(plavi) i sedmica također R ili GTI(plavi). I R32 felge su mi super.

Ja zadnje tri generacije vidim kao R32, R i R/GTI, a ostali(standardni) su mi u stilu "ček, ček, većina ljudi ne voli takav nabrijan izgled, daj malo obuzdaj to i malo ih digni".

12 godina
thedream kaže...

Na tvom mjestu bi ipak išao na 156 FL, odgojen si praktički na njima, protiv 1.9 JTD-a 140ks uz eventualno blaži remap na 160/170-tak ks. Izgleda super, vozi se super, samo još naći nešto kulturno opremljeno, ispod 200k km i to je to.

*ostatak love onda u džep, a dio odvojiti na vilice  + električara..

https://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-156-1.9-jtd-16v-multijet-oglas-24381634

Oglas čisto informativan, znam da vjerojatno nije po tvom ukusu što se opreme tiče itd. Ali takva jedna crvena, ne bi se ni ja osobno bunio da mi netko potvrdi da je ova kilometraža stvarna i da je servisirana po ps-u.

Nikako ne mogu prežaliti što sam ovu prodao . Stavio ju u oglas čisto neka stoji i u roku 3/4 dana otišla. 1.9 JTDm 110kW sam imao u GT. Dobar motor ali 2.4 5 cilindara je sasvim druga priča. 20v je kamionski motor koji ima moment kao šestak u E46 330d. Sa remapom postaje zbilja ozbiljan motor za autocestu. Trenutno jedine 20v zanimljive su plava koju prodaje taj jedan frend mehaničar iz Siska. Kupio ju je u Italiji da bi nešto zaradio. Indirektno mi je rekao da ju ne kupim. Ne zna kad je išta rađeno pa bi se moglo poredati par soma eura ulaganja u roku par mjeseci. Estetski ima posla. Srebrna je po riječima vlasnika estetski u odličnom stanju. Uvezena iz Njemačke. Gore je vlasnik bio kao neki njegov prijatelj. To što mogu primjetiti sa slika je da fale svi kromirani natpisi iza i Giugiaro Design oznake ispod prednjih bočnih žmigavaca. Također, auto ima unutra podlogu svih satova u crnoj boji što znači da ima Sport Pack a fale pragovi. Ne mora značiti ništa ali sve mi smrdi na neki karambol . Jedan dan ću se zaletiti i pogledati ju, čisto da vidim na što to izgleda uživo.

Gledao sam malo Mégane II i slične. Sve su to ok auti ali za 5000€ radije kupim Alfu sa 5 zyll 20v napucanu opremom nego socijalni Mégane 1.5 dci, tako da vjerojatno bude opet Alfa

15 godina
neaktivan

Ovi tvoji sicevi imaju 228 tisuća km? I taj volan? To je novo tapicirano?

12 godina
neaktivan
mislim si uzeti bembaru do 8-9k€ uskoro.. iako mi se najvise dopada e39 530d koju seriju bi vi izabrali? u obzir dolaze e46, e39, e60, e90..mozda bi bilo pametnije izeti noviju trojku ili peticu za te novce?
12 godina
chutac kaže...

Ovi tvoji sicevi imaju 228 tisuća km? I taj volan? To je novo tapicirano?

Da 228 kao i volan. Sjedala sam dan poslje slikanja pošteno očistio sa onim nekim spužvicama koje dopiru u sve pore. Vozačevo je bilo baš prljavo. Na slikama dolje se baš vidi koliko je bilo crno. Nakon 6 sati čišćenja su stvarno bila kao nova.

Vozačevo sjedalo u crvenoj je pak bilo u dosta lošijem stanju. Na slikama je bila na 265.000. Neki pričaju da su u restylingu koristili kvalitetniju kožu. Znam samo da je ispod donje plastike od sjedala u novijoj bila alcantara a u starijoj koža. Koža u dodiru sa plastikom je prizvodila neugodan zvuk, pogotovo po zimi, dok je ta alcantara baš to spriječavala. Također je cijela konzola napravljena od neke mekše plastike i paneli na vratima su u dvije boje.

Volan u crnoj je sigurno original. Niti jedan tapeciran volan koji sam vidio nije imao crnu kožu kao originalnu. Svi bacaju na sivkastu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 20:10 (MatijaZG).
17 godina

U zadnje vrijeme viđam poplavu f30-tka na njuškalu, sa svakakvim cijenama.

Izgleda da ih se riješavaju vani, ili su to većinom od lizing kuća automobili.

12 godina
imaiden322 kaže...
mislim si uzeti bembaru do 8-9k€ uskoro.. iako mi se najvise dopada e39 530d koju seriju bi vi izabrali? u obzir dolaze e46, e39, e60, e90..mozda bi bilo pametnije izeti noviju trojku ili peticu za te novce?

Baš je neki dan bila rasprava na BMW forumu o tome. Trenutno možeš za te novce naći sva 4 modela. Sve ovisi koje motore uzimaš u obzir. Ako gledaš isključivo 3.0 diesel (što je i logično), onda ćeš teško naći dobar E60 pošteno opremljen za te novce. Uvijek je najbolje gledati LCI modele a tu ti E60 i E90 ispadaju. E39 je dan danas po meni jako atraktivan auto ako je u M paketu. Složen je vrhunski. Vozio sam se u jednom koji je imao na satu 450.000km i niti jedan gumbić se nije klimao. Jedan od bolje složenih BMWa ikad.

Za tu cifru bih gledao ovaj E39 530d

Neki dečki su ga išli pogledati i kažu da nema greške oko mehanike. Otpeljaš nekom poznatom detaileru da ti odradi kemijsko i imaš bomba auto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 20:19 (MatijaZG).
14 godina
imaiden322 kaže...

iz DE ili kod nas

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ipak je lijepa ušteda na davanjima od danas što su smanjili

Recimo za BMW od sutra je davanje 

11,796.20 kn,a bilo je do danas 

14,994.20 kn

Razlika novog u odnosu na stari-21 %

https://uvozauta.com - kalkulator za uvoz

EDIT : što više gledam,sve bolje izgleda od sutra

Evo recimo za ovaj BMW

14,299.10 kn
Posebni porez na motorna vozila 
od 11.01.2018.

Stari PPMV22,464.10 kn

Razlika novog u odnosu na stari-36 %

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 20:46 (sstrmi).
15 godina
Auti - ultimativna tema

ide li tko sutra ili za vikend iz zg prema ri ili negdje blize? trebalo bi mi usluga za dovest mi 4 felge+gume :) javite se :)

danas sam btw malo sarafao, ali bolje da i nisam poceo, nisam nista skoro napravio haha

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

525, 528, 540, šta će ti dizel?

12 godina
chutac kaže...

525, 528, 540, šta će ti dizel?

Taj šestak diesel je M57D30. Ide sa remapom na 260/270 ks bez problema. Zvuči ludo ali ima ih nekoliko na BMW forumu koji voze tako godinama i još imaju istu turbinu. Zvuk se također može jako lijepo podesiti

525i je realno najbolja solucija od šestaka. 528i je stariji, dakle nije išao u restyling modele. 530i je naravno jači ali voli popiti ulja. 530d što se performansi tiče kao stock je od nule sporiji od benzinca ali u vožnji ga moment ponese . Mapirani 530d ide brže i od osmaka. Istina da je osmak nešto posebno

ali treba naletiti na pravu priliku ovdje kod nas. Jedan tip sa BMW foruma je prodavao svoga ali je tražio 12.000 €.

12 godina
neaktivan
gledam kod nas..

motor ne mora biti 3.0, bitno da je pouzdan, ali u svakom slucaju dizel jer radim dosta km

e39 bas izgleda agresivno, zivcano, dok je e60 vise zaobljen, nije mi bas po ukusu..radije bi stariju seriju s m paketom nego noviju s malo opreme

Matija ako ti se da, ukratko napisi svoja iskustva, koji motor predlazes..hvala:)
14 godina
Auti - ultimativna tema

https://haendler.autoscout24.de/klein-markenautomobile/fahrzeuge?ipc=dealerinfo-home|stocklist&ipl=offer-all#atype=C&cid=8689884&ustate=U,N,A&sort=price&results=20&page=1

El legit ova auto kuća u DE?nisu predaleko od HR,od mene svega 600km

El se može kako provjeriti dali je to legit sve?

12 godina
imaiden322 kaže...
gledam kod nas..

motor ne mora biti 3.0, bitno da je pouzdan, ali u svakom slucaju dizel jer radim dosta km

e39 bas izgleda agresivno, zivcano, dok je e60 vise zaobljen, nije mi bas po ukusu..radije bi stariju seriju s m paketom nego noviju s malo opreme

Matija ako ti se da, ukratko napisi svoja iskustva, koji motor predlazes..hvala:)

Pošaljem ti sutra PM

12 godina
sstrmi kaže...

https://haendler.autoscout24.de/klein-markenautomobile/fahrzeuge?ipc=dealerinfo-home|stocklist&ipl=offer-all#atype=C&cid=8689884&ustate=U,N,A&sort=price&results=20&page=1

Ne znam njemački ali mi dijeluje sve prejeftino. Ako su to prave cijene, sutra idem odmah po onaj F11 530d koji imaju

16 godina
Auti - ultimativna tema

Palo mi je na pamet jedno glupo pitanje. Da li je potrošnja goriva proporcionalna obrtajima motora, odnosno da li se u motor ubrizgava duplo više goriva na 3000 RPM u odnosu na 1500 RPM, odnosno na 4000 RPM u odnosu na 2000 RPM. Jasno mi je da to zavisi i od opterećenja automobila, od puta(ravnica, nagib uzbrdica), od otpora vjetra, ali kada se uzmu u obzir isti ti parametri, isti put, isto opterećenje i isti otpor vjetra, da li će ubrizgavati duplo veću količinu goriva u motor na duplo većim obrtajima, ili ima neke osjetne razlike? Jest glupo pitanje, ali me odjednom to zaintrigiralo.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
14 godina
MatijaZG kaže...
sstrmi kaže...

Ne znam njemački ali mi dijeluje sve prejeftino. Ako su to prave cijene, sutra idem odmah po onaj F11 530d koji imaju

Izgleda fejk,treba provjeriti za koji dan opet ako su oglasi maknuti onda je fejk a ako nisu onda oglasi nisu fejk samo što je neka druga mutljaža kad se dođe tamo

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Fiat multipla dobila konkurenciju

Negoo, jel se vadi el.motor prilikom promjene žarulja s obzirom na kojem su mijestu

EDIT:

zaboravio sam slike stavit

Vozim se pored slovenca, gledam sticker, piše Maša i Medved v autu, hm, pa ko bi sina nazvao medved

Jedna zanimljiva acordica od danas

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.1.2018 0:09 (1BIT).
17 godina

Odvratan citroen, unutrašnjost je jad i bijeda.

Kaj se čudiš, pa to su Zlovenci

A ovog novog megana sa tim velikim stražnjim svjetlima možes skužiti sa 2 km.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.1.2018 1:11 (BORG).
14 godina
Haker_x kaže...

Palo mi je na pamet jedno glupo pitanje. Da li je potrošnja goriva proporcionalna obrtajima motora, odnosno da li se u motor ubrizgava duplo više goriva na 3000 RPM u odnosu na 1500 RPM, odnosno na 4000 RPM u odnosu na 2000 RPM. Jasno mi je da to zavisi i od opterećenja automobila, od puta(ravnica, nagib uzbrdica), od otpora vjetra, ali kada se uzmu u obzir isti ti parametri, isti put, isto opterećenje i isti otpor vjetra, da li će ubrizgavati duplo veću količinu goriva u motor na duplo većim obrtajima, ili ima neke osjetne razlike? Jest glupo pitanje, ali me odjednom to zaintrigiralo.

Ima tu vise faktora ali ubrizgavati ce vise nego na manjim okretajima ali sam siguran da nece duplo. Najbolje gledati trenutnu potrosnju, kod mene skoro jednako trosi na 2000okr. i 3000okr..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.1.2018 1:26 (ivanzu).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice