Nema, općenito nema ni Seata nešto da se vozikaju. Većinom GTI, OPC i Reno RS.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ono kad ti žena pokvari švabu
Photoshop, priznaj! 

Ono kad ti žena pokvari švabu
Ko da za to treba žena..
"Check engine light" je osnovna oprema 
Ja svaki dan vidim bar jednog Leona (Rijeka kao i ti), po meni je postao neki novi auto za "tjunere". Po ZG sam ih isto znao vidat, a i na oglasima ih je bilo par. Uglavnom vidim bijelu i crvenu(ne tvoju).
Potpis
Ja svaki dan vidim bar jednog Leona (Rijeka kao i ti), po meni je postao neki novi auto za "tjunere". Po ZG sam ih isto znao vidat, a i na oglasima ih je bilo par. Uglavnom vidim bijelu i crvenu(ne tvoju).
a novi bas i nije, posto ima TFSI kao i G V...mozda su ga poceli zadnje vrijeme vise kupovati, ali okolo bi ga trebalo vise bit nego u ri, mada se situacija popravlja
u mojoj okolici je samo bjeli focus rs s preko 400ks. znam za žutog clia rs-a i megane rs-a. U Zaboku je Audi RS5.
Zagorje je jako slabo kaj se tice sportskih auta. Ali zato svaka druga kuca ima cross, quad ili nekaj u vezi s time...
u mojoj okolici je samo bjeli focus rs s preko 400ks. znam za žutog clia rs-a i megane rs-a. U Zaboku je Audi RS5.
Zagorje je jako slabo kaj se tice sportskih auta. Ali zato svaka druga kuca ima cross, quad ili nekaj u vezi s time...
i KR tjuning 
Kako komentirari ovaj oglas? Počevši od načina na koji je pisan, do cijene i gluposti napisanih. Alfa 166 2.0 V6
EDIT: Primjetio sam da je tip u 5 minuta pisao 3 različita opisa. Prva varijanta je bila najbolja ali je nažalost izbrisana.
Nikad prodavan.
Ili opcenito...nece.
Samo...v8 stroj
Fale mu....slike
I...mozga...
Samo...mozga...
v8
Nikad prodavan.
Ili opcenito...nece.
Samo...v8 stroj
Fale mu....slike
I...mozga...
Samo...mozga...
v8
V8...stroj i nece
U prvoj verziji je naveo kako je auto mapiran kod majstora tunera i kako ima nitro i NOS. 
stroj v8
lol, ovo stvarno je smiješno haha
Al cijena je još bolja
Nije to nista meni je lik koji se inace bavi cipiranjem rekao kako on moze 2.0 20V HGT od 147ks nabiti na 400ks za 500€. Uz to vozi Golfa 4 1.8T sa "400 ks" kojega je sam cipirao, cipirao ga je toliko lose da je motor zagusen gorivom i dimi gore nego 3x Golfa 2 1.6TD pod punim gasom sa teretom od 10 tona u gepeku.
taj je meni nudio 166icu za C4, kljuc za kljuc...tad je u oglasniku bila nekih 3000e ako se dobro sjecam
Kako komentirari ovaj oglas? Počevši od načina na koji je pisan, do cijene i gluposti napisanih. Alfa 166 2.0 V6
EDIT: Primjetio sam da je tip u 5 minuta pisao 3 različita opisa. Prva varijanta je bila najbolja ali je nažalost izbrisana.
Nemojte se rugat, cijena je opravdana, zar ne vidite pod sigurnosnom opremom piše da je blindiran...
Ovak
Kod mene imaju Tifon, Petrol i INA. Točio bih 100-tku, ali na Petrolu kod mene je nema.
Sad, imam anketicu.
P.S. zanima me koje gorivo od ova tri, ne zanima me hoću li osjetiti razliku, treba li to mom autu, ...
| 11 | Petrol 95, nova postaja |
|---|---|
| 5 | INA 100, nova postaja |
| 1 | Tifon 100, postaja 10-ak god |
Ma natankaj na svakoj jednom i usporedi, razlika je od benge do benge.
Oko tog benzina se raspravlja ko da se auto tanka 1 godisnje i da su posljedice uzasne...
Ja preferiram tankati na petrolu, ali mi ne pada na pamet voziti samo na tu benzinsku 20km od kuce ako se svaki dan vozim pored ine.
Kad idem pored i imam oko 1/4 tanka dopunim, ali ako ne, tankam di mi je usput.(s tim da izbjegavam benge koje izgledaju ko rusevine)
Tankam Petrol 95. Na tifonu bio davno, na ini nikad. Natankao sam petrol 100tku na drugoj pumpi i na VTSu se osjeti mirniji rad na leru, na c4 mozda malo bolja potrosnja. Ali nju inace ne pratim pa nisam siguran.
Mozda probam ininu stotku, zar ne idu price da se ina popravila u zadnje vrijeme?
Ne, samo su dodali više aditiva za čišćenje motora i nazvali to class+ nešto što petrol ima u ponudi nekih 5 godina već. INA nema mogućnost proizvoditi stotku tako da je uvoze od negdje.
Hmm, znači ako dodaju iste aditive(ili barem slične), jedina razlika je oktanski broj?
To bi značilo da bi i 100-tka bila dobra?
Budem baš probao, koji prvi auto ispraznim.
Ne, samo su dodali više aditiva za čišćenje motora i nazvali to class+ nešto što petrol ima u ponudi nekih 5 godina već. INA nema mogućnost proizvoditi stotku tako da je uvoze od negdje.
Najjace mi je kad neki kazu aditivi su za unistene motore...za ubacit kada prodajes auto...itd... i onda natankaju class goriva koja imaju aditive za ciscenje dizni itd ( u puno manjoj kolicini nego da kupis aditiv za 40 kn )
Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Aditivi su ključni za normalan rad motora, pogotovo kod novijih dizela i GDI benzinaca koji mogu crknuti na smiješnim kilometražama ako se koristi usrano gorivo, za GDI motore sintetičko ulje sa zaštitom od LSPI-ea je isto jako važno. To pričaju oni koje boli briga za auto i održavanje im se svodi na to da operu stakla dvaput godišnje.
Nisam inače neki veliki fan tih hot hatcheva, ali od svih tih čuda od Golfa, Megana i sl. Focus RS pa makar i ST mi je definitivno najprivlačniji auto.
Što se tiče sportskih auta u HR, mislim da je Rijeka po tom pitanju najbolja.
Ovdje kod mene ima jedna Carrera 4s 997, dva M4, jedan M3.
Ništa ne ostavljam nezavrš
Sad kad si spomenuo stakla skoro sam dobio napadaj jer sam se sjetio kako neki poznanici kad sjednu u auto,(sad u zimskim danima) rukavom ili rukom obrisu vjetrobran s unutarnje strane...
Evo ovako imam par ljudikoji su u Njemačkoj ili ce biti uskoro tamo ioni bi mi moglo dovesti auto...Sad me zanima posto mi je krajnja cijena sa svim oko 35-40k zanima me na koje auto bacit pogled...
Imao sam u vidu Golf V i Audi A3...
Prednost dieselasima.
Nista kupovati bez detaljne provjere auta od iskusne osobe ili od strane sebe.
Evo ovako imam par ljudikoji su u Njemačkoj ili ce biti uskoro tamo ioni bi mi moglo dovesti auto...Sad me zanima posto mi je krajnja cijena sa svim oko 35-40k zanima me na koje auto bacit pogled...
Imao sam u vidu Golf V i Audi A3...
Prednost dieselasima.
Za te novce sa svim davanjima kod uvoza sumnjam da ćeš naći vozilo ispod 300k km.
Vani vozila sa manje km isto drže cijenu, tak da nemoj se zavaravat da ćeš za te novce naći dobro vozilo.
Za te novce bi ja osobno kod nas potražio vozilo...
Ne isplati se uvozit nista sto se u HR moze pronaci na oglasnicima.