A ti si svjestan da je to i dalje civilna verzija auta, a i na to da trkaći auti inače imaju puno puno češće servisne intervale? Kako znaš da se netko toga pridržava?
Kako znaš da auto nije gažen hladan, da vozač nije znao šaltati, da je jednostavno bio loš vozač?
Onaj Leon(ne Ruskeov) ima, šta, 40 tisuća km? Recimo da od toga, 30 tisuća je bilo na stazi + nemaran/loš vozač. Želiš takav auto?
Isto kao što imaš Ruskea koji pazi na auto i licka ga, imaš i nekog 18-ogodišnjaka kojemu je stari kupio hot hatcha, koji ne zna voziti i koji je prvih 10 tisuća km svako šaltanje u drugu drobio sinkroni i koji, prvo što bi napravio na hladni zimski dan, bi turirao u garaži jer hladan motor ima "jači" zvuk.
Ja ne govorim da se auto raspada, već da je puno, puno veća vjerojatnost da taj samo na satu ima 40 tisuća, a na komponentama 350.
NHF ali ne znaš što pričaš, samo predrasude iz tebe... Trkaći auto su sasvim nešto drugo od "sportskih" izvedbi civilnih autiju. Auti se ne rade od papira, pogotovo ne takvi i neće se strgati. Koliko si imao takvih auta u svom vlasništu? Ja sve pričam iz osobnog iskustva.
Kod kupovine rabljenog me vlasnik/vozač ne zanima, gledam auto, sve se može vidjeti i provjeriti, pogotovo kod takvih autiju jer ih je relatino malo i sve se zna/sazna, nikakav bauk.
40k km je 40k km, nikakvih 350 na komponentama.