Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.493.010
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
laux kaže...

Da to sam zaboravio, problemi s korozijom su normalni za taj auto, jos ti je i dobro ako je samo to, svima je taj auto pun toga. Moj je prosle godine krpan i opet ista stvar, neke stvari se vratile neke nisu, vrata su sva dolje i rubnjaci su isto.

Eto srećom nisam imao problema ostalih. Jedino promjenio obe spone letve volana i obe krajnice pošto je desna imala malo lufta. Nisam htio samo jednu nego sve kad već mjenjam.

Da ima mi po vozačevim i suvozačevim vratima najviše, zadnja su dobra. Ali također su mi korodirali oni limovi nazad iza disk ploče što dođu (Anker Plate) i kako su pakne pričvršćene o njih, jednostavno su propale i iskočile iz ležišta pa sam morao improvizirati da ih pričvrstim.

Da bi ih promjenio moram ležajeve izbijati i promjeniti što je katastrofa radi te gluposti...

http://deridownload.comze.com/
17 godina
Auti - ultimativna tema

neki dan ja i frend na pivi smisljali gluposti pa smo dosli do ovog:

Frend (vozi 4 TDI-a): Nek se dimi nek se zna da TDI-a vozim ja!

Ja: Nek se vidi nek se zna, s fordem te bum skuril ja! 

{#}

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember?
13 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Ljudi ovako informativno, koliko bi koštao uvoz dizelaša iz Slovenije? Točnije, Xsara Break ( 2003/2004 godina sa 66 ili 80 kW ) ili Stilo SW ( 2004-2005 g sa 85 kW ) ?

16 godina
macgyver 53 kaže...

Evo jedna 2.0 skyactiv 6-ica :)

Ja bih ovaj tjedan trebao kupiti novu touring verziju, dobio sam price quote na 22.5k $, 7 godina otplate znaci 260$ mjesecno

Koliko je u hr?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
Auti - ultimativna tema

Ovo je otišlo.. ne postoji zamjenska varijanta.... 1600,00 Kn...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 12:22 (Ziga).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Jesi zvao onaj broj sta sam ti poslao?

Pogledaj na ebayu dali ima sta jeftinije.

Neznam dali ima Peugot otpada u HR... ? Provijerio? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 12:37 (drahic).
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Koliko je u hr?

Nemoj mi reći da je ovo bilo teško..

Ziga kaže...

Divlji francuz.. ovdje su čini mi se MAP senzor, temp senzor i zaklopka zraka, zato i košta toliko. 

16 godina
Penryn kaže...
Mitch kaže...

Koliko je u hr?

Nemoj mi reći da je ovo bilo teško..

Na mobitelu sam i nemam hrv google, ne snalazim se na njihovoj stranici jer su drukciji modeli.

Uglavnom sad sam vidio da bi ovaj moj dosao 10*22.5, znaci ravno duplo 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
Auti - ultimativna tema

Našao sam na autootpadu taj dio "navodno". Auto je razbijen, motor kao moj.. Lik kaže 300kn..idem vidjeti..nemam ništa za izgubiti

17 godina
Penryn kaže...
Ziga kaže...

Divlji francuz.. ovdje su čini mi se MAP senzor, temp senzor i zaklopka zraka, zato i košta toliko. 

ali opet. kak more tu pustat ulje kad taj dio nema veze s uljem??? ili mozda grijesim. ajde da pusta pritisak zraka ali ulje??? {#}

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember?
17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

ali opet. kak more tu pustat ulje kad taj dio nema veze s uljem??? ili mozda grijesim. ajde da pusta pritisak zraka ali ulje??? {#}

U usisu ima dosta ulja od oduška, a pogotovo kod njega ako je stara turbina razbacala ga. Njemu pušta zrak pod tlakom i uz to lagano prska ulje.. iako ovo ulje nije problem ako mu je razina ok(ako ga ne troši), problem je što boost vjerojatno pušta, pa turbina nabija više nego bi trebala.. ali onda bi mu trebalo odmah bacit u safe mode u tom slučaju. 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

dns mi netko skinuo obične defaultne plastične kapice ventila... {#}{#}{#} mislim da me neki troll hebe u zdrav mozak {#}

shvaćam zašto bi netko skinuo crne aluminijske sa H znakom, ali plastične??...

EDIT: gledajte ovog frajerčinu... svaki dan tako sparkan u garaži langić.. evo frend već 2. put postao na fejs.

on zaslužuje da ga se potegne ključem..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 15:38 (nine).
15 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Kako znaš da nije uzeo pretplatu za dva mjesta, možda da ga ne bi netko ogrebao pošto su uska mjesta? Ako kažeš da je tako parkiran svaki dan. Nije da ga branim, ali samo kažem da ne mora sve biti crno bijelo. Ako ima za takav auto možda ima i za dva mjesta.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
nine kaže...

dns mi netko skinuo obične defaultne plastične kapice ventila... {#}{#}{#} mislim da me neki troll hebe u zdrav mozak {#}

EDIT: gledajte ovog frajerčinu... svaki dan tako sparkan u garaži langić.. evo frend već 2. put postao na fejs.

Ja mrzim tu garažu i izbjegavam je jer su mjesta strašno uska, moguće i najuža u Zagrebu. Ak već neće da mu drugi oštećuju auto sa vratima nek ode u Importanne na Iblerovom, razina -5 (koja je skoro uvijek poluprazna, svi idu na -3 il -4) i riješen problem.

Ovak će mu neko zbog njegove bahatosti ključem potegnut auto i još veću štetu napravit{#}

@Jakov  Kod nas je u 99% slučajeva mentalitet imam dobar auto pa se mogu parkirat i vozit kak hoću tak da čisto sumnajm da plaća 2 mjesta jer bi ga to koštalo 1200kn mjesečno..

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 16:22 (veki22).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Jak auto, nema šta. Okruglih 100 tisuća kuna. {#}

Moguće da ima dva parkirna zakupljena, rentana, što god, pa jedno čuva nekome. U svakom slučaju i nine-ov stav nije odmah u startu za odbaciti.

@nine, vezano uz kapice. Upadljiv auto imaš, mijenjaj to. Garantiram 10g. da ga moj prijedlog niže nitko neće ni pogledati, a kamoli dotaknuti, nešto ukrasti itd.

EDIT: Ta garaža ima najuža mjesta,da, koliko sam ja gledao podzemne u ZG. Toliko usko da moraš jednostavno puknuti auto do sebe inače ne možeš iz vlastitog izaći. Izbjegavati.

Kaptol centar još dođe ko mila majka. 

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 17:04 (thedream).
16 godina
neaktivan
nine kaže...

Pa tako ga je i parkirao jer se boji da ga netko ne lupi vratima. Ali brate bolje da kupi plastične zaštite za vrata ili ne parkira tu više....

17 godina
Bellatrix kaže...

Pa tako ga je i parkirao jer se boji da ga netko ne lupi vratima.

Nitko ga neće lupit vratima, ali će ga prije ili kasnije potegnut' ključem / nogom / biraj...

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

kolega je pitao djelatnika garaže i kažu da mu ništa ne mogu, ali ne renta 2 mjesta..

nema opravdanja za takav bezobrazluk, pogotovo ako se uzme u obzir da je ta garaža vječito krcata.. još bi čovjek zažmirio na jedno oko da frajer vozi nekog lambota i to jednom napravi jer jbg auto mu vrijedi više od čitavog kata garaže..

iskreno bi osjećao veliku moralnu satisfakciju da ga netko potegne.. ili da mu se sa obe strane uvuku po 1 daewoo tico pa da ne može ući u auto {#}

@dream

lolčina.. drito to za upadljivost mi je rekao i frend {#} 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Auti - ultimativna tema

bogte, koji ti to put već ukrali te kapice.

netko te namjerno hebe radi nečeg.

A što se tiče ovog kaj parkira tako.

Bogme bi i svako drugi parkirao tako da imaš imalo skuplji auto koji si zaradio mukom.

Druga je stvar što su na 4/5 parkirališta crte kao da je najveći auto fićek ili tico.

Ne kužim razlog čemu takva mjesta, rađe ostavi 2 mjesta manje al dodaj svakome 20-30cm i bit će bolje. 

16 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
Bellatrix kaže...

Pa tako ga je i parkirao jer se boji da ga netko ne lupi vratima.

Nitko ga neće lupit vratima, ali će ga prije ili kasnije potegnut' ključem / nogom / biraj...

Neznam za vas ali ja se uvijek naježim i naživciram kada se netko parkira pored mene i ostane mu 30cm da može otvoriti vrata. U 95% takvih slučajeva će vam kucnuti u vrata i oštetit lak ili jednostavno napraviti "lokvicu". Znam da ima ljudi koji ne paze na to i zato uvijek tražim gdje je širi parking.

Zašto mu potezat ključem po laku? Može se i vama to sutra desit. Bolje je napisati poruku i ostaviti pod brisač. Pa ako sutra ne posluša posut mu auto koktelom od mulja i šećera. {#}

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja sam alergičan na to kako se ljudi parkiraju, a u zadnje vrijeme sve više to viđam, evo sjedim pred grižanskom u autu, dođe neka ženska, smota od prve i ostavi ovaj zeleni proton ovako ukoso, taman da se ne može još jedan pored nje stati, istina i meni je problem od prve se sparkirati a da mi neki kotač ne ostane/reže crtu (podsjećam nemam servo){#}, ali zato popravim i sparkiram se kako spada, također već dva dana pred kauflandom viđam jedno te istog lika sa srebrnom octaviom spariranog na dva mjesta, ne kužim kaj je problem ljudima otić malo u rikverc i izravnat auto, izgledaju kao da ih je voda donjela... ali valjda kako je netko već rekao, kod nas takav mentalitet da ljudi misle samo na sebe, za druge im se fućka...

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

@mystik

3. put sada .. prvi put prije 2 mj... sada unutar tj. dana 2 puta {#} ovo zadnje sad me možda ekipa sa posla trolla, bum vidio {#} velim za aluminijske mi je jasno zašto bi netko maznuo, ali plastične ..

a što se tiče ovog lika.. gle ima i skupljih auta u garaži koji se normalno parkiraju... nema opravdanja, čisti bezobrazluk.

@bellatrix

ako mi jedan kotač ikada pređe preko crte, u potpunosti podržavam ideju da me netko potegne.. {#}

trebaš vidjeti kako je meni izaći na uskom prostoru.. vrata ogromno debelo avionsko krilo, a sjedim praktički na podu.. jbg gurnem ruku između mojih i tuđih vrata i izvučem se. a auto mi je pun oštećenja od tuđih vrata.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 18:07 (nine).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Mene grebanje ključem ne brine, to sam prošao još 2006 čim sam dobio auto. Drugi tjedan. Razumljivo, S8 W12.

EDIT: I to kirurški precizno po haubi i sa obje strane.

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 18:11 (thedream).
16 godina
neaktivan
nine kaže...

@bellatrix

ako mi jedan kotač ikada pređe preko crte, u potpunosti podržavam ideju da me netko potegne.. {#}

trebaš vidjeti kako je meni izaći na uskom prostoru.. vrata ogromno debelo avionsko krilo, a sjedim praktički na podu.. jbg gurnem ruku između mojih i tuđih vrata i izvučem se. a auto mi je pun oštećenja od tuđih vrata.

Svaka čast kad možeš tako biti miran a to ti se dešava. Koje auto voziš pa ga tako opisa? {#}

17 godina
Bellatrix kaže...
Old Iggy kaže...

Neznam za vas ali ja se uvijek naježim i naživciram kada se netko parkira pored mene i ostane mu 30cm da može otvoriti vrata. U 95% takvih slučajeva će vam kucnuti u vrata i oštetit lak ili jednostavno napraviti "lokvicu". Znam da ima ljudi koji ne paze na to i zato uvijek tražim gdje je širi parking.

Zašto mu potezat ključem po laku? Može se i vama to sutra desit. Bolje je napisati poruku i ostaviti pod brisač. Pa ako sutra ne posluša posut mu auto koktelom od mulja i šećera. {#}

Ako te nervira mogućnost da te netko lupi vratima na ovakvim mjestima - nemoj ići na ovakva mjesta.

Ima dobra izreka - nemoj kupovati skup auto i očekivati da će na cesti proći "bez ogrebotine". To jednostavno ne hoda nigdje, pa ni u vlastitoj garaži nisi 100% siguran.

15 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Svaka čast kad možeš tako biti miran a to ti se dešava. Koje auto voziš pa ga tako opisa? {#}

a jbg u zagrebu nećeš proći bez udubina i ogrebotina.. jednom sam našao udubljen blatobran na autu, nasprem toga su tragovi od vrata šala {#}

evo slička moje krntije.. mislim da će ti biti jasno kako je izaći iz toga na uskome {#}

17 godina
Auti - ultimativna tema

Dečki, renta mi netko pištolj da se ubijem? {#}

Znam da zbog žene muškarci rade svašta, ali zbog auta.....

14 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Joj dajte, što je to, A4? Da je neznam kakvi auto on nema pravo se tako sparkirati. Ima na YTu od Roman Atwood, vidi lika sa Ferrarijem koji se sparkiral prek dva invalidska, a parking prazan, uzme bocu s vodom i probuši rupice na čepu, sad kao "piša" po autu, dolazi vlasnik (čitaj. seljačina) i počne se derati na njega što mu piša po autu, da je to Ferrari, može mu cijeli obitelj kupiti s njim bla bla 

I netko je spomenuo da nema veze što se tako sparkirao ako je taj auto mukotrpno zaradio. Baš suprotno, onaj tko je za svoj auto mukotrpno zaradio neće biti takva seljačina i budala, a onaj kome je tatica kupio auto će se tako svaki dan sparkiravati da "ga se vidi". 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
16 godina
neaktivan
nine kaže...
Bellatrix kaže...

Svaka čast kad možeš tako biti miran a to ti se dešava. Koje auto voziš pa ga tako opisa? 

a jbg u zagrebu nećeš proći bez udubina i ogrebotina.. jednom sam našao udubljen blatobran na autu, nasprem toga su tragovi od vrata šala 

evo slička moje krntije.. mislim da će ti biti jasno kako je izaći iz toga na uskome 

A najbolje je onda kupiti kameru sa senzorom pokreta pa da snima oko auta {#}

Dosta ti je nisko auto a i vrata su velika jer su dvoja samo ako dobro vidim (ne poznajem baš honde tako dobro). Ali i moje je upriliku nisko (w203)...

Nije u pitanju skupoća auta nego ljudima koji su picajzle u tim stvarima smetaju i najmanje sitnice. Volim čisto i očuvano... sad dali je to auto, mobitel, tablet, laptop itd... {#}

15 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

A najbolje je onda kupiti kameru sa senzorom pokreta pa da snima oko auta {#}

Dosta ti je nisko auto a i vrata su velika jer su dvoja samo ako dobro vidim (ne poznajem baš honde tako dobro). Ali i moje je upriliku nisko (w203)...

ma ja sam se već oglušio na te tragove po autu.. jbg nema tu pomoći u zagrebu {#}

jedini način da očuvaš auto je da ga parkiraš samo doma u garaži {#}

auto je visoka koza, ali je sjedalo jako nisko. velim praktički na podu sjedim.. a vrata su jako dugačka, kako to inače je na coupe-ima, a uz to su i dosta masivna.. kada moraš na usko izaći živa muka.

zapravo starijim osobama je muka i na široko, pogotovo sa zadnje klupe {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice