Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.529.782
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Onjegin kaže...

Sad sam vodio mamu u kupovinu i čekao sam ju oko sat vremena na parkingu, malo prikunjao, odjednom dolazi mama, idemo, ja u rikverc, sva četiri, kad boing. Odjednom auto iza mene. 

Ispostavilo se da je neki parkirani Polo, mama stade da plače odmah, ja policiju.

Javlja se policajac, kažem da sam udario auto na parkingu, pita on koliko sam išao, ja kažem 1 km/h, on pita ima li štete na autima, ja kažem nema.

I pazite sad ovo, kaže mi da idem. Ja odem.

Jedino što je ostalo na mom autu je prljavština od kontakta. Uh ljudi. Imam osjećaj da nisam dobro uradio.

Je li ostao trag na Polu?

13 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Je li ostao trag na Polu?

Ostalo je čisto tamo gdje je bio prljav. Trebao sam uslikati za svaki slučaj. Kako sam glup.

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ako nije ostala neka veca ogrebotina ili udubljenje, nema potrebe za brigom.

Ima slucajeva gdje odvale citav retrovizor pa ne bude nista jer krivac nestane

17 godina
Auti - ultimativna tema

Nisi ti glup što si poslušao policajca, već si glup što nisi pogledao i što si zvao policiju.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
17 godina
Auti - ultimativna tema

Audi A3 Clubsport Quattro {#}

brutalno dobro izgleda. grijeh kaj nejde u serijsku proizvodnju...

Ride or die, remember?
17 godina

slike su vjerojatno dosta fotošopirane, al meni izgleda kao neki render iz gran turisma :D

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 17:20 (nixass).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

baš razmišljam.. trebal si se mijenjati za onaj A3.. bio bi Lord_of_the_rings_Marko {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina

@nine HAHAHAHAHAHAH

Ride or die, remember?
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

@Lord

Evo uz nove stickere i odgovarajuca majica...haha {#}

17 godina
Idem bas gledan na ebay-u ak je ima za kupit narucujem :D
Ride or die, remember?
16 godina
Onjegin kaže...

...

Daj mi objasni kako ne vidiš čitavi auto iza tebe i što si očekivao da policija treba poduzeti ako nema nikakve štete?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
11 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Sad sam vodio mamu u kupovinu i čekao sam ju oko sat vremena na parkingu, malo prikunjao, odjednom dolazi mama, idemo, ja u rikverc, sva četiri, kad boing. Odjednom auto iza mene. 

Ispostavilo se da je neki parkirani Polo, mama stade da plače odmah, ja policiju.

Javlja se policajac, kažem da sam udario auto na parkingu, pita on koliko sam išao, ja kažem 1 km/h, on pita ima li štete na autima, ja kažem nema.

I pazite sad ovo, kaže mi da idem. Ja odem.

Jedino što je ostalo na mom autu je prljavština od kontakta. Uh ljudi. Imam osjećaj da nisam dobro uradio.

Odjednom auto iza tebe, kad ono parkirani polo. Jednostavno nisi gledao, nije sigurno pao s neba.

I još mi nije jasno po kojem zakonu fizike se nije oštetio auto ako si ga udario, a ako si ga tako dotaknuo da nema oštećenja ne znam šta bi policija tu trebala? Kaznit te za štetu koje nema? 

A ako ima štete, onda si napravio kazneno djelo bijeg sa mjesta nesreće. Te ako te netko vidio i zapisao tablice ne piše ti se dobro.

Pišem ovo sve jer je jedan moj poznanik ove zime udario neki parkirani auto i otišao, netko ga je zapisao i oderali su ga za 4-5  kkn (I nek su). On se vadio na to da je mislio da je u hrpu snijega udario i slične gluposti ali nitša od toga. Zanimljivo je da mu nisu odmah taj dan došli policajci nego 3 dana poslje samo su mu pokupili auto bez njegovog znanja.

Uglavnom govorim ti ovo, ako si ga udario probaj ga nać i nek tvoje osiguranje to sredi. Jer ako te netko prijavio naplatit će ti bar 5 kazni i opet će tvoje osiguranje popravit. A ako ga nisi oštetio nimalo, onda ne vidim u čemu je problem.

14 godina
neaktivan
cahalovry kaže...
 Zanimljivo je da mu nisu odmah taj dan došli policajci nego 3 dana poslje samo su mu pokupili auto bez njegovog znanja.

U kojem to filmu?

11 godina
neaktivan
ARazer kaže...

U kojem to filmu?

Ako misliš da sam izmislio situaciju, onda nemoj komentirat.

Samo govorim dečku da ako je napravio štetu (ne mora na forumu napisat da ju je napravio), bolje da se javi čovjeku. Jer nikad ne znaš jeli netko vidio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 18:31 (cahalovry).
14 godina
protjeran

Gde je on napisal da su mu 3 dana kasnije zapljenili auto?

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
neaktivan
cahalovry kaže...

I još mi nije jasno po kojem zakonu fizike se nije oštetio auto ako si ga udario, a ako si ga tako dotaknuo da nema oštećenja ne znam šta bi policija tu trebala? Kaznit te za štetu koje nema? 

Meni se čovjek prije 3 dana sa Fiatom Stilo naslonio na prednji kraj auta, išao je u rikverc i odjednom se moj Golf samo zaljuljao (i to na parkingu ispred kafića, 3 metra ispred mojih očiju{#})

Pogledali moj auto i njegovog Stila i nije bilo nikakvog oštećenja, tak da me ne čudi ak je on išao skroz polako da nije niš oštetio.

Još veli čovjek da se nekaj zamislio u tom trenu i da uopće nije skužio da sam iza, trenutak nepažnje, svima se to može desit.

11 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Meni se čovjek prije 3 dana sa Fiatom Stilo naslonio na prednji kraj auta, išao je u rikverc i odjednom se moj Golf samo zaljuljao (i to na parkingu ispred kafića, 3 metra ispred mojih očiju{#})

Pogledali moj auto i njegovog Stila i nije bilo nikakvog oštećenja, tak da me ne čudi ak je on išao skroz polako da nije niš oštetio.

Još veli čovjek da se nekaj zamislio u tom trenu i da uopće nije skužio da sam iza, trenutak nepažnje, svima se to može desit.

Ma naravano da se svakom događa, nije to uopće upitno... Nije to bila poanta posta.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Malo sam tražio na internetu ali nisam mogao nači ništa konkretno, zanima me kakva je razlika izmedju golfa III GT, i golfa III GT special kojeg moj stari posjeduje?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
17 godina

GT special ima opremu istu kao i GT samo kaj ima bolju opremu u interjeru te branike u boji auta, bjele zmigavce te zatamnjena zadnja stakla. GTi i VR6 je zapravo nadogradnja na GT special. 

Ride or die, remember?
14 godina
Lord_Marko kaže...

GT special ima opremu istu kao i GT samo kaj ima bolju opremu u interjeru te branike u boji auta, bjele zmigavce te zatamnjena zadnja stakla. GTi i VR6 je zapravo nadogradnja na GT special. 

OK, a po pitanju snage, motora?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
16 godina
Lord_Marko kaže...

Lol. Hebla te wikipedia :D

GT/gt special je 1.8 90ks (također su bile i TD (75ks)/TDI (90ks)inačice sa GT opremom), GTI je 2.0 8v 115ks, GTI 16v je 2.0 16v 150ks, VR6 je 2.8/2.9 VR6, to su OGROMNE i bitne razlike, dok je gt i gt special samo varijanta opreme iste motorizacije. Također si imao i GTI TDI 96e i 97e (110ks).

14 godina
jopis kaže...
Lord_Marko kaže...

GT/gt special je 1.8 90ks (također su bile i TD (75ks)/TDI (90ks)inačice sa GT opremom), GTI je 2.0 8v 115ks, GTI 16v je 2.0 16v 150ks, VR6 je 2.8/2.9 VR6, to su OGROMNE i bitne razlike, dok je gt i gt special samo varijanta opreme iste motorizacije. Također si imao i GTI TDI 96e i 97e (110ks).

Pa ovaj je auto 1.9, TDI, GT Special,96"

16 godina
Strm kaže...
jopis kaže...
Lord_Marko kaže...

Pa ovaj je auto 1.9, TDI, GT Special,96"

I?

Što tebe uopće muči?

92e je izišao gt model, kad još nije bilo tdi-a, gt special je došao s krajem 95e kad je išao redizajn 3ke i novi motori, između ostalog i tdi u ponudu.

16 godina
moderator
Lord_Marko kaže...
Idem bas gledan na ebay-u ak je ima za kupit narucujem :D

Ima kod mene :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina

šibni cjenu na pm. {#} xl velicina {#} velki sam momak {#} za potvrdu pitajte kolegu mystik-a. {#} nije ni cudo kaj vozim MAX auto {#}

Ride or die, remember?
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 1:18 (Lord_Marko).
15 godina
Auti - ultimativna tema

zaboravio si na GTI G60

16 godina
RuskeGTT kaže...

zaboravio si na GTI G60

G60 u trojci nije spomena vrijedan jer ih je proizvedeno u toliko ograničenoj seriji da ih nema nigdje :D

G60 je bio ajmoreć pojava u corradu i u dvojci na 1.8 motoru, pokus sa g-laderom i 2.0 abf 16v motorom u trojci nije baš bio uspješan, zato i nije zaživio u nekoj većoj seriji za normalnu prodaju.

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

G60 se u trojku nije ugrađivao nikad.

Imaš Golf 2, Corrado i Passat B3 sa G60 motorom. Najjači je u golfu 2 limited edition kojih je proizvedeno 71 komad. 16v motor sa g laderom 154kw.

16 godina
ARazer kaže...

G60 se u trojku nije ugrađivao nikad.

Imaš Golf 2, Corrado i Passat B3 sa G60 motorom. Najjači je u golfu 2 limited edition kojih je proizvedeno 71 komad. 16v motor sa g laderom 154kw.

Uuu, jedan vw-aš pa ne znaš za g3 g60 2.0 16v abf, 208ks, volkswagen motorsport edition ;)

Razočarao si me sad....

Evo, za ove što dijele td-ove:

http://www2.plus8.net/jpegstore/uk/vwsyncro_chriss/archive/technical%20info/fullres/g3_16v-g60-2.jpg

http://www2.plus8.net/jpegstore/uk/vwsyncro_chriss/archive/technical%20info/fullres/g3_16v-g60.jpg

Čak i na poluispravnoj wikipedii ima naveden....

http://de.wikipedia.org/wiki/G-Lader

"Golf III 2.0 16V G60 (Sonderserie Volkswagen Motorsport)"

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 13:08 (jopis).
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja ga vidio ni na netu nigdje nisam, a regan sam na 99% vw foruma. Wiki je za ... 16vG60 je iz duje limited ed kako sam i napisao

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice