Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.493.848
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
mar123 kaže...
RePlaY kaže...
DiRT kaže...

Evo da ne postam na fejs, frend je prošle godine slikao na kvartu, tek mi je kasnije reko kad je otišao s kvarta kad se jedno nedjeljno popodne počelo skupljat puno ljudi zbog auta, makar tada nikad nema nikog tamo. Htio sam ga tuć jer mi nije reko...al neka, poslao mi slike. I strgan je malo naprijed na braniku. :) Al ostali koji su ga čuli na kvartu iz daljine kažu da je zvuk bolest.

Po meni vjerojatno najbolji auto koji je ikad bio u hrvatskoj.

a bugatti veyron?

Precijenjeno smeće {#}

EUNE: RayzCRO
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Agreed, vidio i ja, nije posrijedi ipak onaj gotovo nostalgični uzdah stare 635i-ice, ali da je totalka badass, definitivno.

Jedan dan starog pa jedan novog: 

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-6-635-csi-oglas-11186655

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-6-640-d-xdrive-gran-coupe-aut-314ks-5.990-km-slovenija-oglas-11264226

{#}

13 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Precijenjeno smeće {#}

Riječ "precijenjeno" treba vrlo oprezno koristiti u svijetu automobilizma.

15 godina
neaktivan
Penryn kaže...
thedream kaže...

Agreed, vidio i ja, nije posrijedi ipak onaj gotovo nostalgični uzdah stare 635i-ice, ali da je totalka badass, definitivno.

Jedan dan starog pa jedan novog: 

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-6-635-csi-oglas-11186655

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-6-640-d-xdrive-gran-coupe-aut-314ks-5.990-km-slovenija-oglas-11264226

{#}

Ma samo starog, zalijepio bi se superljepilom za taj iz oglasa.

In the name of tragedy..
16 godina
mar123 kaže...
RePlaY kaže...

Po meni vjerojatno najbolji auto koji je ikad bio u hrvatskoj.

a bugatti veyron?

Agera R je brža i bolja u svakom pogledu. Šta Christian von Koenigsegg radi i kojom strašću i znanjem raspolaže je fascinanto. Pogledaj malo filmiće na youtube "inside Koenigsegg".

15 godina
Rayz00 kaže...

Precijenjeno smeće {#}

A ovo sa slika nije? Daj molim te. 

15 godina
Auti - ultimativna tema

mali djir jucer po kisi

15 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Agera R je brža i bolja u svakom pogledu. Šta Christian von Koenigsegg radi i kojom strašću i znanjem raspolaže je fascinanto. Pogledaj malo filmiće na youtube "inside Koenigsegg".

Dovoljno je pogledati ovaj video o električnom upravljanju ventilima, te bregasta osovnina nebi bila potrebna, time bi se olakšali motori, proizvodnja bi bila jeftinija i preciznijim tajmingom otvaranja i zatvaranja ventila bi se navodno i uštedjelo na gorivu...

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

mali djir jucer po kisi

žuti retrovizori, ozbiljno?

In the name of tragedy..
14 godina
neaktivan
thedream kaže...
RuskeGTT kaže...

mali djir jucer po kisi

Kolega Ruske cijenim trud ali je otislo predaleko :D.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

felge isto u tu žutu boju i bude pasalo. {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Auti - ultimativna tema

Svaka čast Ruske. 

Prvi put kad si stavio slike boja mi je bila totalno odbojna. Sad svaki put kad staviš slike, djeluje sve bolje.

Sad još trebaš nabavit Safranea sa V6 motorom. 

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

otisa danas na onu brdsku utrku u skradinu, ovo mi je zadnja godina sigurno, vitar je jace puva nego sta su ovi vozili, bila su mozda trojica dobra. neki crveni golf II, M3 sa kiton onin sirokim i neka formula

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 13:54 (rookica19).
15 godina
Auti - ultimativna tema

Žute(zlatne) felge i izlgledati će kao Impreza. {#}

HTC 8X :)
14 godina
rookica19 kaže...

otisa danas na onu brdsku utrku u skradinu, ovo mi je zadnja godina sigurno, vitar je jace puva nego sta su ovi vozili, bila su mozda trojica dobra. neki crveni golf II, M3 sa kiton onin sirokim i neka formula

Ova formula?

Samsung Galaxy S5
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

bile su 2 takve boje, pa neznan koja je, jedna je duza druga kraca

Som la gent blaugrana
15 godina
thedream kaže...
RuskeGTT kaže...

mali djir jucer po kisi

cisto da se zna da duh zutog zivi i jos danas kad je raskopan :D

prije sam imao 1 plavi 1 crni (jer mi debil u voznji pokupio sa svojim retrovozirom, pa nisam nasao plavi, a ovako je lakse kad budem farbao auto nego da je gruba plastika)

15 godina
kratos091 kaže...

Žute(zlatne) felge i izlgledati će kao Impreza.  {#}

polakirat cu cijelO autO xD u sport bleu 449 (williams clio izvorna boja) i felge u original speedline zlatnu

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pozdrav ekipa {#}

Pratim vas već duže vrijeme ali nisam nikako pisao u temi. Dobro sam upoznat s nine-ovom hondicom :)) Znam za ruske-ovu petardu koju je vozio... Znam za clia traktora kojeg je imao {#} i naravno znam za megana koji bi bio izvrstan da makneš tu školjku van {#} Također sam upoznat s c-max-om i quadom ;-)  Pozdrav i ostaloj ekipi koju nisam spomenuo.... Uglavnom izvrsni ste i stalno vas čitam :)  Evo da vam predstavim svoju malu jurilicu {#}  Suzuki swift 1.3 GTI 1991.g. Budem ga malo bolje poslikao kad prođu ove usrane kiše.

Potrudi se dobiti ono što voliš jer ćeš inače biti prisiljen voljeti ono što si dobio
13 godina
ilija2010lukic kaže...

Pozdrav ekipa {#}

Pratim vas već duže vrijeme ali nisam nikako pisao u temi. Dobro sam upoznat s nine-ovom hondicom :)) Znam za ruske-ovu petardu koju je vozio... Znam za clia traktora kojeg je imao {#} i naravno znam za megana koji bi bio izvrstan da makneš tu školjku van {#} Također sam upoznat s c-max-om i quadom ;-)  Pozdrav i ostaloj ekipi koju nisam spomenuo.... Uglavnom izvrsni ste i stalno vas čitam :)  Evo da vam predstavim svoju malu jurilicu {#}  Suzuki swift 1.3 GTI 1991.g. Budem ga malo bolje poslikao kad prođu ove usrane kiše.

Svaka čast za auto , jedan od meni najdrazih auta . Koliko je ubrzanje te male zvijerke ? El stock ili je nesto mijenjano ? 

15 godina
neaktivan

Ubrzanje je brutalno. U papirima 9,7 sekundi do 100 km/h... ja nisam mjerio... Al iznad 3k okretaja kad se upali druga bregasta povuče ko nenormalan... danas se vozim po kiši u trećoj nekih 60 km/h i vratim ga u 2. i kotači mi počnu proklizavat :-D Što se tiće motora rađena je generalka prije 10 tisuća km i sve je stock osim gljive. Jedino getriba ima kraći prijenos. Unutra je presvučen kožom i ima instrument tablu od novijeg swifta. Također zadnja štop svijetla i branik su od novijeg.

Potrudi se dobiti ono što voliš jer ćeš inače biti prisiljen voljeti ono što si dobio
17 godina

Meni je ovaj Unić još bolja mašina{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...

Al iznad 3k okretaja kad se upali druga bregasta povuče ko nenormalan...

Upali druga bregasta? {#} 

17 godina
Auti - ultimativna tema

Valjda je mislio na turbinu :P

13 godina
neaktivan
Penryn kaže...
ilija2010lukic kaže...

Valjda DOHC...Ali zar ne vrte obe cijelo vrijeme ili ja to nesto neznam?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 0:08 (coso9288).
15 godina
Auti - ultimativna tema

skoljka nece nikad van :P

odlican swiftic i ovaj body kit mi dobar :)

15 godina
neaktivan
BORG kaže...

Meni je ovaj Unić još bolja mašina{#}

Ovo je kod frenda slikano. Njegov je unić :) Ma zvijer... 2003.g. ;) 1.0 Troši doslovno 5 litara

14 godina
neaktivan
coso9288 kaže...
Penryn kaže...
ilija2010lukic kaže...

Valjda DOHC...Ali zar ne vrte obe cijelo vrijeme ili ja to nesto neznam?

DOHC je oznaka za motor koji ima 2 bregaste. I da oboje vrte vijelo vrijeme jer auto nebi radio. Nema tu šta palit druga bregasta. Auto razvija snagu od 3 na dalje. Nije Honda da pali VTI oko 4500-5000o/min

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 7:16 (ARazer).
14 godina

"Generally, engines with dual overhead camshafts (DOHC) are higher performance engines, they produce more power, and can run at higher spe­eds."

Moj je očito zakinut za nešto u tvornici jer ne ide s mjesta {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Sorry dečki ja sam nešto zabrijao, valjda mi je potajni san honda s vtec motorom {#}

Naravno da moraju obje istovremeno raditi, sad tek vidim kakvu sam glupost izjavio {#}

Al da nakon 3k počne vuci ko blesav, to i dalje stoji :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice