Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.539.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
veki22 kaže...

Vidjet ću nakon zupčastog i još nekih gluparija oko limarije koliko će mi ostati, čekaju nove ljetne gume za uzeti i eventualno dilema - farovi novi za 1 000kn ili zadnji lonac ispuha sa nastavcima, isto oko 1 100kn. Možda čak ispuh. {#} Moram nine-a probuditi za posao.

In the name of tragedy..
17 godina
veki22 kaže...

U Ronisu je na akciji ALPINE CDE-130R autoradio (4GB usb stick poklon, besplatna dostava i ak se ne varam besplatna ugradnja još uvijek), snižen sa 800 na 550kn. U ponudi su modeli sa zelenim, crvenim i žutim osvjetljenjem,.

Ako netko traži radio ovo je super prilika, dobar radio za ok cijenu.

ja sam kupio prije 1 godinu sličan, radio je odličan.. ne može se fulat sa alpine

https://www.g2a.com/r/mnik987
15 godina
neaktivan
thedream kaže...
veki22 kaže...

Vidjet ću nakon zupčastog i još nekih gluparija oko limarije koliko će mi ostati, čekaju nove ljetne gume za uzeti i eventualno dilema - farovi novi za 1 000kn ili zadnji lonac ispuha sa nastavcima, isto oko 1 100kn. Možda čak ispuh. {#} Moram nine-a probuditi za posao.

Bolje nemoj auspuh sa nastavcima stavljat, svakih 5 dana ćeš morat čađu prat sa zadnjeg kraja{#}

toxic kaže...

ja sam kupio prije 1 godinu sličan, radio je odličan.. ne može se fulat sa alpine

I ja sam prije kojih godinu dana uzeo Alpine-a i prezadovoljan sam, zato sam ovo i linkao.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ma ne, vire topovi malo ipak van, dovoljno da se izbjegne neugodnost, vidjet ću što će mi mehaničar reći uostalom, u kakvom stanju je motor.

Trebao bi ga u svakom slučaju onda malo češće ispuhivati.

In the name of tragedy..
15 godina
Auti - ultimativna tema

Dream aj fuuuu. {#}

(ništa loše, jk)

Jesi baš morao lijepit linkove na shop?

Sad mi opet poremetilo neke planove, već vidim hrpu tog na autu.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 13:42 (mystik).
17 godina
Auti - ultimativna tema

pošto nemam curu {#} a valentinovo je {#} odlucil sam malo pocastiti limenu ljubav {#}.

oso do benzinske pocastio ju s 47l eurodiesel class, sonax sredstvom za felge, šamponom, novom spužvom, sredstvom za odstranjivanje insekata, cockpit sprejem, sredstvom za tepihe i sjedala. narucil sam prek frenda mašinu za polirati auto. jer me je neko odrapil na parkingu u zadnja desna vrata ispod kvake. 

Vidite i sami da je auto koma izgledal i iz vana a i iznutra. glancal sam ga valjda 3 sata. samo sam prva dva sjedala ribal 45min. predpranje s miniwashom, pa sa šamponom (sistem 2 kante), pa opet ispiranje miniwashom. onda sušenje s kožnom krpom. unutrasnjost standardno usisavanje, brisanje prašine, pa s spreojm, te podove i sjedala s pjenom. razlika nebo i zemlja. cak netrebam više na kemijsko jer sam mislio da to nece ici. uglavnom sad auto ljepo izgleda i iz nutra i iz vana. samo cekam da mi stigne pulirka i bacam se na poliranje cjelog auta. 

ljepo sam se istrošil, više nego da imam curu {#} ali sam barem miran jedno vrijeme. a za suvozacicu ima još vremena {#}

evo još sam od dede merca zglancal kad je vani bila sva aparatura ali nisam slikao kad je bio cisti, i jedan "cold" start. ima smješnu kilometražu za 2007 godište.

i da bio sam danas usput kod Ford-a u Zlatar Bistrici, pitao sam za smanjivanje snage uz atest, ali to me stoji više nek 5kazni tak da odustajem od toga, ali mi je rekao covjek da mi mogu dici motor s 115ks / 280nm na 125ks / 300nm za par sto kuna, ali sam to odbil jer ovak i onak auto ima 243k km a i ovih 85kw mi je cist dovoljno a i nesmijem vozit to pa ni necu "remap".

vozacevo sjedalo prije vozacevo sjedalo prije
vozacevo sjedalo prije vozacevo sjedalo prije
vozacevo sjedalo poslje ribanja vozacevo sjedalo poslje ribanja
Ride or die, remember?
16 godina
neaktivan

Glicerin na gume ništa?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

zaboravil sam ga kupiti {#}

budem sutra to napravil 

Ride or die, remember?
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 19:09 (Lord_Marko).
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

pošto nemam curu {#} a valentinovo je {#} odlucil sam malo pocastiti limenu ljubav {#}.

oso do benzinske pocastio ju s 47l eurodiesel class, sonax sredstvom za felge, šamponom, novom spužvom, sredstvom za odstranjivanje insekata, cockpit sprejem, sredstvom za tepihe i sjedala. narucil sam prek frenda mašinu za polirati auto. jer me je neko odrapil na parkingu u zadnja desna vrata ispod kvake. 

Lijepo si upicanio auto{#}

S tom mašinom za poliranje pazi kaj radiš, čuo sam od dosta ljudi da su zeznuli stvar kod poliranja jer ne znaju, treba pazit kolko dugo se polira, kak se jako stišće, koja brzina vrtnje pa onda izbor polir paste.

Moj frend je prošle godine kod ovog čovjeka dao ispolirat auto.

Koštalo ga je 750 il 800kn (ne sjećam se točno) sa nekim uber pranjem, odmašćivanje laka, pa tretman s glinom, poliranje, unutranje pranje. Kad smo došli po auto nismo mogli k sebi doć kako je to napravio, auto je bio nov novcat, lak ko zrcalo{#}

Pogledaj galeriju sliku, čudo kaj lik radi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 20:01 (veki22).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Zna netko gdje najpovoljnije nabaviti originalnu glavu ručice mijenjača za Toyotu Corollu Verso 2006. (6 brzina)?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina

hehe fala. {#} naravno da cu paziti, od frenda otac je lakirer pa cu njega pitat za savjet ili da mi pokaze kak se rukuje s time.

sad samo treba naci suvozacicu {#}

Ride or die, remember?
16 godina
moderator
DamageHigh kaže...

Zna netko gdje najpovoljnije nabaviti originalnu glavu ručice mijenjača za Toyotu Corollu Verso 2006. (6 brzina)?

Otpad ili ebay...

Lord_Marko kaže...

hehe fala. {#} naravno da cu paziti, od frenda otac je lakirer pa cu njega pitat za savjet ili da mi pokaze kak se rukuje s time.

S naljepnicom teško :P

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
XXX-Man kaže...
DamageHigh kaže...

Otpad ili ebay...

Nema niš na eBayu...samo verzije s 5 brzina...

Sve se bojim koliko će to koštati u ovlaštenom servisu...

16 godina
neaktivan

Zašto ne, sve one to vole, samo neke to još ne znaju Smijeh

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
moderator
DamageHigh kaže...

Trebaš baš novu?

Kaj je sa starom?

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
XXX-Man kaže...
DamageHigh kaže...

Trebaš baš novu?

Kaj je sa starom?

Ili jako dobro očuvanu...

Izlizao se i kromirani dio i kakti kožni dio....nije puno, ali dovoljno da narušava dojam...

16 godina
moderator
DamageHigh kaže...

Izlizao se i kromirani dio i kakti kožni dio....nije puno, ali dovoljno da narušava dojam...

A da ju daš pretapecirati u kožu?

Po meni puno bolje...

17 godina
XXX-Man kaže.....

S naljepnicom teško :P

pa nije mi nalja na čelu vec na autu {#}{#}{#}

Ride or die, remember?
16 godina
moderator

Pa mora bit u autu da bi bila suvozačica :)

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kako je mala slatka kad se tako smije. :D 

Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina
Auti - ultimativna tema

nice move audi {#}

Ride or die, remember?
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 0:46 (Lord_Marko).
17 godina
Lord_Marko kaže...

Ja da hoću da mi auto bude sjajan, svaki dan bi morao stati u praonu...

Dnevno prođem 100km po razno raznim selima i blatima :(

https://www.g2a.com/r/mnik987
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

ili uzmi nekaj aftermarket kaj ti fino izgleda.. 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

I cura za Yaris baš istu stvar traži, raspitati ću se prvo u Toyoti, nije neki ljubitelj ebay-a i otpada kao ja {#}{#}. Bio jutros isto u praonici, trebalo bi podvozje oprati, možda odem idući tjedan jedan dan ili sutra, ovo gore je čista estetika, puno korisnije je 5-10kn na takav mlaz iskoristiti za sol i prljavštinu ispod.

Za gume koristim inače domaću industriju, ima u Intersparu za kupiti, cca. 15kn, u spreju, ZE-65, Sv.Ivan Zelina KG-Zelina, kaže - povećava sjaj i elastičnost, djeluje dubinski i antistatički. Za 15kn i da ne djeluje nikako, dobro. {#}

Za kočnice i diskove od kemije imam samo Sonax Pro u spreju, 500ml je pakiranje, zadovoljan sam s njim, kaže - univerzalni čistač kočnica i motora.

Još da hrđu možeš nabrzaka i ogrebotine riješiti u praoni {#}..

Ova je predivna ali skupa ko đubre.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 9:32 (thedream).
15 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Sa sportskim pedalama dobiješ dodatnih 5 konja, a sa novim radiom ne{#}

Ma već sam ja to jednostavnom matematičkom računicom na papir stavio, pedale +5ks, odmaranje za noge + 10ks, novi mjenjač +10ks, nove oči čitaj farovi + 20ks, novi stražnji dio ispuha + 35ks, S3 značka na prednjem grill-u + 5ks, S3 značka iza + 10ks, remap je sa 90 na 115 kod Citius-a, i da ne budemo cicije, zaokružit ćemo sve to na 250ks takav tuning. {#}{#}{#}

In the name of tragedy..
17 godina
toxic kaže...
Lord_Marko kaže...

Ja da hoću da mi auto bude sjajan, svaki dan bi morao stati u praonu...

Dnevno prođem 100km po razno raznim selima i blatima :(

ma znam. tak je i kod mene. ali nemogu ga vidjeti prljavog. ajde jos po zimi nekak ali po ljetu obavezno ide u praonu jedanput na tjedan. jednostavno se ja osjecam prljavim kad mi je i auto prljav. pogotovo lad vidim ostatak ekipe kojima je u unutrasnjostima svinjac. pa kaj je tak tesko jedaput na mjesec osisat auto i prebrisat krpom plastike. eventualno odfurat ga u rucnu praonu i oprat ga za 10kn. ne velim da si ti takav ali neka urednost mora biti, barem kod mene. pogotovo nastojim drzati auto cistim i urednim jer su mi ga starci priuštili i jako to cjenim.

Ride or die, remember?
15 godina
Auti - ultimativna tema

danas u 16h okupljanje rijeckih renolasa, ko stigne doc i zeli, neka se pojavi tad u bakru ispred caffe bara port (na izlazu iz bakra, u smjeru kraljevice, na rivi)

kad dodete, javite se bit cu negdje kraj megana, ili stanite samo pored njega sa natpisom BUG i doc cu do vas haahaha xD

12 godina
Auti - ultimativna tema
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nije ni preskupa ako nema duplu kilometražu..

In the name of tragedy..
13 godina
Auti - ultimativna tema

90 % da su vraćeni kilometri . 

Danas kupili aluminijske okvire tablica za Octaviu , ukupni dojam je puno bolji . 

Jel mi može netko predložiti neku dijagnostiku sa ebay-a da mogu da poništim servisni interval ( da više ne piše ''servise '' na kilometar satu ) , i da mogu očitat greške i poništit ih ,a da nije preskupa , neke normalne cijene , Treba OBD2 . 

btw. evo Lord_Marko jedna slika za tebe 

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 16:34 (Rucipe).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice