Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.529.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
daniel.hajdinjak666 kaže...
mate960 kaže...

Meni je najsumnjivija unutrasnja ocuvanost tog auta...

Hebote vidio sam aute sa 200tkm u daleko gorem stanju nego ovaj, cak neki i sa 100tkm su gori. Ovaj doslovce ima minimalne znakove koristenja sto se tice interijera.

To ti je voznja na otvorenom, ne haba ga puno po gradu, ne zulja komande i sl.

Makar pogledaj malo bolj, sic od vozaca je dosta razguzen, a mozda je i drugacija koza neg na serijali.

Tako je možda i traženo samo za vozača, kombinacija koža/alcantara, što bi reklo da je auto totalni custom. Treba svakako detaljnu provjeru.

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
zelenbic kaže...

što kažete na laborghini veneno?

meni je nekako pre futuristički nesviđa mi se što rade takve aute :/ bar ne takvi nagli prijelazi

Odvratno25.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 20:23 (pirat01).
14 godina
neaktivan
Legiija kaže...

Pozdrav svima! Malo bi se ubacio u raspravu :)

Nisam siguran koliko točno, ali sam čitao u Bildu da Škoda, posredno preko VW, dijeli sa Audijem dosta mehaničkih vitalnih dijelova, doduše za to sam se zainteresirao pred nekih godinu i pola kada sam uzimao auto, ali sumnjam da su odjednom počeli ugrađivati različite djelove, tako da ne kužim baš čemu toliko bježanje i gađenje Škode, u stvari u dobroj mjeri se onda blati i sam Audi...

Ja uopste ne pljujem po Skodi, bas mi se svidja nova Octavija, pogotovo Combi verzija. Ali bilo je glasanje Audi A6 vs Skoda, i ja sam rekao da bi ja prije uzeo stariji Audi sa full opremom nego osnovni model nove Octavije. Nije mi jasno sta imate protiv toga. To nije pljuvanje, to je jednostavno moje misljenje. Kada bi imao višak novca uzeo bi najjači model Octavije, ali to vise nije 13.000 €

The future is Fusion - AMD
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ujak mi ima novu škodu Fabiu pa mu se počeo gasit... i to u vožnji..nije škoda niš posebno i ne hvalite ju toliko.. škoda je škoda

13 godina
Vaš Auto Snova

Pa svaki proizvođać ima u seriji neki postotak auta koja se kvare , tako da izgleda je njega zapeo baš jedan takav primjerak :) 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Pa svaki proizvođać ima u seriji neki postotak auta koja se kvare , tako da izgleda je njega zapeo baš jedan takav primjerak :) 

Da,dat ću toliko para za auto koji mi se svako malo kvari..toga nesmije biti jer auti rade strojevi uvijek isto..

15 godina
Vaš Auto Snova

Ili ga je zapao lošiji primjerak ili je razlog problemima vlasnik. Što je zapravo u 95%+ slučajeva.

Ima tetak Fabiu, 4 godine stara, redovno održavanje i nikakvih problema.

15 godina
odjavljen
DuMe kaže...

Da,dat ću toliko para za auto koji mi se svako malo kvari..toga nesmije biti jer auti rade strojevi uvijek isto..

Bravo, stvarno pametna izjava... {#}

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Inače je nova generacije Fabie jako problematična.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan

Meni je on prelijep, jebiga, ukusi Smijeh

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Ujak mi ima novu škodu Fabiu pa mu se počeo gasit... i to u vožnji..nije škoda niš posebno i ne hvalite ju toliko.. škoda je škoda

e ujak ti ima i odjednom si stručnjak za škodu

imam je ja, 2007 godište i nikakvih problema, redovan servis i vozi,nikakvih problema

stari feliciju, 1997 godište i nikakvih problema

Ujak ti je naletio i to se može dogoditi da kupiš ne znam kakav auto

Škoda definitivno nije ono što je  nekad bila, ova octavia 3 combi je prelijepa i ako ne bude velika cijena, octavia će biti jedna od najprodavanijih

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 22:13 (simeparanoja).
15 godina
neaktivan
nine kaže...

jučer oko 11 na večer furam frenda do bille u dugave na bankomat, sparkam se na rikverc na parking tako da sam stražnjim krajem gledao prema ulazu, a taj dio je nadkriven.

dok je frend bio na bankomatu, onak sturiram iz fore i dotrčava frend, kao "isuse bože daj da i ja probam" {#} evo posnimio sam malo, ta nadstrešnica daje neki efekt tunela, i puno se glasnije čuje nego inače {#}

fascinira me kako obični 2.0 SOHC lijepo prima gas {#}

Sjetio si me na talijane koji tako turiraju u tunelu, al oni imaju mitinge, nađe se fakat odličih pila i lijepih zvuhova{#}, šteta što kod nas toga nema.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ovaj stari Civic mora negdje ići kao raketa, VTi - 160ks.

http://www.njuskalo.hr/auti/honda-civic-1.6-vti-oglas-6357103

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Da, izvrstan auto, vjerojatno ce jos tolko KM preci bez ikakvih problema.

Jos malu spustit cijenu i bombon.

15 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Ma preskupa je, iako stvarno izgleda odlično i vjerovatno tako ide.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
Vaš Auto Snova

jedna japanska raketica. 4x4 mora držati cestu kao sumanut.{#}fora autić

http://www.njuskalo.hr/auti/daihatsu-charade-1.3-cx-16v-4-pogona-4x4-mog-zamj-oglas-7186043

a nebi bio loš niti jedan ovaki sa 1.3 motorom, takvog si je Marty iz MightyCarModsa sredio

http://www.njuskalo.hr/auti/daihatsu-cuore-1.0-twin-cam-oglas-5311377

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 11:24 (letece_prase).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Prvi put vidim hehe ovo malo čudo 4x4.. Jedino što mi apsolutno odvratno izgleda dizajnerski, što unutra što izvana, ali to su ukusi valjda.

14 godina
Vaš Auto Snova

prednji kraj mu još nekako i prolazi, ali dupe mu  je ružno za po..!"# {#}. ipak je to 20+ godina star auto

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 11:32 (letece_prase).
17 godina

mini subaru impreza {#} za wannabe mlade rejsere {#}

15 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

prednji kraj mu još nekako i prolazi, ali dupe mu  je ružno za po..!"# {#}. ipak je to 20+ godina star auto

Ma ima ono nešto u svakom slučaju za razliku od ogromne većine današnjih auta, čak mislim da ga imam jedan dulji period, godinu, dvije, tri da se ne bi odvajao. {#} Bar po gradu zeka peka bi bila, s tim da bi ga ja izveo u crnoj boji, drugim felgama i krom lajsnama, onako pic-pic.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Zašto meni izgleda da jedan priča o Charadeu, a drugo o Cuoreu 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Hehe, Cammeo mijenja kompletan vozni park, dolaze Insignie, Škode su povijest. Evo prilike za jeftino uzeti zgaženu Octaviu ili očuvanu, ako poznaš osobno taksistu koji ju je vozio. {#} Ja bi ju kompletno prelakirao, da nije odvratna Taxi-bijela, neke felge i to je to.

14 godina
neaktivan
thedream kaže...

Hehe, Cammeo mijenja kompletan vozni park, dolaze Insignie, Škode su povijest. Evo prilike za jeftino uzeti zgaženu Octaviu ili očuvanu, ako poznaš osobno taksistu koji ju je vozio. {#} Ja bi ju kompletno prelakirao, da nije odvratna Taxi-bijela, neke felge i to je to.

Koliko znam folije su na njima.
Mislim da su ONI stavljali. 
Potražit ću slike. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
14 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Koliko znam folije su na njima.
Mislim da su ONI stavljali. 
Potražit ću slike. 

Našao sam slike.
Na sjedalima se vidi Cammeo. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ispravi me, ali u boljem slučaju - to bi ispod folije morao biti praktički netaknuti, novi auto? Što se oštećenja, ogrebotina, kamenčića udaraca itd. lakših tiče.

Jedino gaženje auta preostaje i naći nekog poznatog i njegov auto piknuti, mislim da su po 4500-5500 eura, ovisno o kilometraži.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

evo sve sam dogovorio u vezi preuzimanja auta, samo ga moram otići pogledati i smisliti prijevoz auta iz vodica do zg-a.. {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
nine kaže...

evo sve sam dogovorio u vezi preuzimanja auta, samo ga moram otići pogledati i smisliti prijevoz auta iz vodica do zg-a.. {#}

awesome! {#} nadam se da bude sve u redu...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

i ja isto.. čovijek kaže da stoji već 5 godina, ali da ju redovito pali i da je što se tiče mehanike u jako dobrom stanju.. ma samo da su motor i getriba na mjestu, više mi niš ne treba {#}

samo se pitam kako mu takav auto može stojati 5 godina da ga nije išao složiti ili nešto..

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ne moze ga slagati kad ima strane papire. 

Nabavi krutu vucu i odslepajte ga. Ili ako imas HAK-ovu iskaznicu (ne obicnu, nego Premium), voze ti ga doma, samo smuljaj da ti je riknul u Vodicama i nakaci neke table gore.

daniel
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

imam opciju najma prikolice, ali nemam auto sa kukom.. (heh da sestra bar nije ubila civica {#})

a imam 2 frenda koji imaju vučne kamiončiće za aute, pa bum vidio sa njima dali budu imali vremena skoknuti samnom po njega.. još moram i vidjeti kad ću imati vremena skočiti po njega {#}

a što se tiče slaganje, ni kada ga je dofurao ga nije mogao regati onda.. ma bmk uostalom, dok god je motor dobar, ne zanimaju me razlozi i motivi {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 16:21 (nine).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice