Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.515.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Vaš Auto Snova
Jakovp kaže...

Ma naravno da nije fenomenalan, ali s obzirom da košta 100000kn novi... A skoro ful oprema.

Pa i taj mi je ružan, preglomazan(dovraga 2 metra širine za kompakt, a jedan, neznam Audi A6 je 1,8m) 
i još ktome star model. A cijena, pa i novi focus ima za 108.000. Barem se tako hvale.
Znam da je druga pjesma kad se stvarno i dođe u salon.

15 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Širok je 1.86 i (bar meni) izgleda 10 puta bolje od novog. Košta oko 100000kn, govorim za ove dostupne, s lagera. (nove, naravno). Mislim da se za te pare ne može naći ništa bolje (novo). Cijena stvarno je koja piše u katalogu, još se dobije mali popust na tu cijenu (oko 3 do 5 tkn).

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
Vaš Auto Snova

Friških 300 konjskih snaga ispod haube, nevjerovatan dizajn interijera i exterijera.

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
15 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Eksterijer odličan (samo stražnja svijetla obavezno crna), ali interijer... Pogledaj supru i skylinea.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Strava su ti japanci

klik

meni su mali zvrkovi zakon, uf šta bi dao za ovakvu crvenu hondu {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

jedan od najjačih videa bar meni :D

...train hard, feel good, never give up...
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Jakovp kaže...

Ma naravno da nije fenomenalan, ali s obzirom da košta 100000kn novi... A skoro ful oprema.

Pa i taj mi je ružan, preglomazan(dovraga 2 metra širine za kompakt, a jedan, neznam Audi A6 je 1,8m) 
i još ktome star model. A cijena, pa i novi focus ima za 108.000. Barem se tako hvale.

Ma to možeš sanjati {#}, ja kad sam bio u WG ( West Gateu, Zaprešić), i raspitivao se, mislim da je bijeli bio gore izložen, ne sjećam se, ispod 125 000 ga nisam mogao složiti, a onaj izložbeni je bliže 148 000kn, dakle 18 - 20 000 eura prije računaj.

Faith divides us. Death unites us.
17 godina
deelight kaže...

Nisam BMW fan, al ovaj BMW je stvarno remek djelo... Imao sam se priliku vozit u njemu, to je nešto strašno kako ja auto upravljiv, možeš praktički samo s gasom upravljat autom kroz zavoje, stvarno fenomenalan auto

PC RULES!!!
16 godina
deelight kaže...

A koji video s Clarksonom nije dobar {#}

:D
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

evo zanimljiv link.. skup user submitanih prosječnih potrošnji auta.

za aute od kojih ima puno submitanih rezultata se lako može izvući okvirna prosječna potrošnja. kako bi se reklo ako jedan laže, ne znači da svi lažu 

pogotovo je dobro za pobiti tvrdnje da fabija benziner od 60ks troši 10+l i slično, s obzirom da za takve aute ima puno submitanih rezultata. 

http://www.spritmonitor.de/en/

za moj auto od 33 submitanih prosjek oko 9.0

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
nine kaže...

za aute od kojih ima puno submitanih rezultata se lako može izvući okvirna prosječna potrošnja. kako bi se reklo ako jedan laže, ne znači da svi lažu 

pogotovo je dobro za pobiti tvrdnje da fabija benziner od 60ks troši 10+l i slično, s obzirom da za takve aute ima puno submitanih rezultata. 

0,2l manje od prosjeka trosim {#}

:D
15 godina
neaktivan
mika2210 kaže...
deelight kaže...

Nisam BMW fan, al ovaj BMW je stvarno remek djelo... Imao sam se priliku vozit u njemu, to je nešto strašno kako ja auto upravljiv, možeš praktički samo s gasom upravljat autom kroz zavoje, stvarno fenomenalan auto

taj bmw je stvoren za divljanje i ništa drugo...nema klime, nema radija, nema elektronike, karbon pola dijelova...jednom riječju gas i idemo...kad kaže full opposite lock and what, what's your problem :D

...train hard, feel good, never give up...
15 godina
CroNk3r kaže...
deelight kaže...

A koji video s Clarksonom nije dobar {#}

Onaj kad pljuje Maseratija {#}.

btw, mmmmmm

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 18:42 (pirat01).
15 godina
deelight kaže...
mika2210 kaže...
deelight kaže...

taj bmw je stvoren za divljanje i ništa drugo...nema klime, nema radija, nema elektronike, karbon pola dijelova...jednom riječju gas i idemo...kad kaže full opposite lock and what, what's your problem :D

tata, tata ocu ja jednu ovakvu igracku{#}

15 godina
neaktivan
nine kaže...

Wuhuuu!! Traktorijada! {#}

http://www.spritmonitor.de/en/overview/3-Audi/20-A3.html?fueltype=1&vehicletype=1&power_s=66&power_e=66

5.44 prosjek, strava! A ja bliže 7.70 kad se "ganjam" ali ok, i to je mrakača, sa starim 180tkm traktorčetom.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kako mi upada u oči to tvoje TRAKTOR.
Šta bi ja onda za svoga trebao reći?Meni je taj a3 predobar....

Oš se mjenjat možda? {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 20:22 (big_guy).
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Kako mi upada u oči to tvoje TRAKTOR.
Šta bi ja onda za svoga trebao reći?Meni je taj a3 predobar....

Traktor = dizelski motor, nine bi još dodao (pra)stariji dizla, iako on ne voli nijedan, inače da, predobar je da kucnem u drvo, šestu godinu. Pogodio sam u izboru i idući ću vjerojatno ići na noviji A3 isto sa 5 vrata, 140ks dizla ili slično.

Makar čujem da je taj motor dosta osjetljiv kako na stil vožnje, tako i ulje, kvalitetu goriva itd. Da ima mušica taj 2.0 tdi.

EDIT: Ne fala, vozim ga dok se ne razleti. {#} Onda idućeg. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 20:36 (thedream).
17 godina
thedream kaže...
overhaul kaže...
Jakovp kaže...

Ma to možeš sanjati {#}, ja kad sam bio u WG ( West Gateu, Zaprešić), i raspitivao se, mislim da je bijeli bio gore izložen, ne sjećam se, ispod 125 000 ga nisam mogao složiti, a onaj izložbeni je bliže 148 000kn, dakle 18 - 20 000 eura prije računaj.

Ma znam, Hvale se na reklami da čak imaju novi focus za 101900kn, ali posebno kad nanjuše da si zagrijan,

e neema, oće ti uvaliti svaki drek, tisuće kuna samo nestaju ko lipe.

Ja sam tako dok je još bio zg auto show, bezecirao jednom salonski primjerak, kao obrlatili me tamo da će

nakon izložbe biti akcijska cijena, a jasno izoženi model je imao lijepu opremu, iako su ga izgazila i naslinila u tih tjedan dana

silna djeca i isprdili razni prdonje... nemoram ni spominjati kako sam ispao majmun jer je naravno netragom nestala

moja rezervacija i ikakav "popust". Još kažem, ja ko kreten vam tu 3 puta dolazim i sad došao sa torbom gotovine,
i ne *ebe vas 5%? Veli tip nezainteresirano "nama je svejedno jel novce dajete vi ili banka". {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 20:43 (overhaul).
15 godina
Vaš Auto Snova

Za mene je ovo auto snova :D

17 godina
Elubrylla kaže...

Za mene je ovo auto snova :D

i gdje bi se vozio? naprijed ili nazad?

15 godina
Vaš Auto Snova

teško pitanje haha

17 godina
Elubrylla kaže...

teško pitanje haha

znaš vjerojatno da se snaga-brzina u tako velikim limuzinama ne osjeti? samo vozač ti opal po gasu,kazaljka je na 340 a ti ono..tipkaš po laptopu {#}

15 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
16 godina
neaktivan
overhaul kaže...
thedream kaže...
overhaul kaže...
Jakovp kaže...

Ma znam, Hvale se na reklami da čak imaju novi focus za 101900kn, ali posebno kad nanjuše da si zagrijan,

e neema, oće ti uvaliti svaki drek, tisuće kuna samo nestaju ko lipe.

Ja sam tako dok je još bio zg auto show, bezecirao jednom salonski primjerak, kao obrlatili me tamo da će

nakon izložbe biti akcijska cijena, a jasno izoženi model je imao lijepu opremu, iako su ga izgazila i naslinila u tih tjedan dana

silna djeca i isprdili razni prdonje... nemoram ni spominjati kako sam ispao majmun jer je naravno netragom nestala

moja rezervacija i ikakav "popust". Još kažem, ja ko kreten vam tu 3 puta dolazim i sad došao sa torbom gotovine,
i ne *ebe vas 5%? Veli tip nezainteresirano "nama je svejedno jel novce dajete vi ili banka". {#}

Meni taj novi focus uopce nije lijep,Focus st 500 ga dere u svakom pogledu...

15 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Je focus II redizajn je super, puno ljepši od novog. Ako želite mogu staviti slike našega, jako je lijep.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Je focus II redizajn je super, puno ljepši od novog. Ako želite mogu staviti slike našega, jako je lijep.

Nabaci slobodno, naravno ! :)

WHY SO SERIOUS ??
15 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Evo, sutra ga uslikam kad bude dan.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Da imate 350k kn u dzepu za kupnju automobila, bili jedan od ove dvojice bio vas izbor ?

Zasto da !? Zasto ne !? 

http://www.njuskalo.hr/auti/ford-mustang-gt-s500-oglas-533865

http://www.njuskalo.hr/auti/ford-mustang-roush-oglas-3848366

P.S. Mastaamooo {#}

WHY SO SERIOUS ??
17 godina
fakEEE kaže...

Da imate 350k kn u dzepu za kupnju automobila, bili jedan od ove dvojice bio vas izbor ?

Zasto da !? Zasto ne !? 

http://www.njuskalo.hr/auti/ford-mustang-gt-s500-oglas-533865

http://www.njuskalo.hr/auti/ford-mustang-roush-oglas-3848366

P.S. Mastaamooo {#}

jok ovo bi bio moj izbor {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice