Zmaj od auta..231ks ili koliko već čistog gušta, još ako je ručni šaltung..pih!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo frend i ja idemo na kavu do Vinodolskog.
za 100 i kusur hiljada kuna BMW 530, max brzina 250 km/h. Ne troši puno, udobnost na razini.
Živjeli!
brat mi ima 530d :)
Evo frend i ja idemo na kavu do Vinodolskog.
za 100 i kusur hiljada kuna BMW 530, max brzina 250 km/h. Ne troši puno, udobnost na razini.
Živjeli!
jedna riječ, počinje sa t..
/awaits flames
jedna riječ, počinje sa t..
/awaits flames
No you didn't..
Morat cu detaljnije ispitat astru i kiu, koji dan uzet slobodno i pravac zg. Čak mi se i sviđa ovaj kiin benziner od 100ks, ima privlačnu prednju masku a i unutra nije nekako uniformiran ko golf
Morat cu detaljnije ispitat astru i kiu, koji dan uzet slobodno i pravac zg. Čak mi se i sviđa ovaj kiin benziner od 100ks, ima privlačnu prednju masku a i unutra nije nekako uniformiran ko golf
Nemoj ni ovoga zanemariti:
Gamad, pa sve skoro je pljunuti novi Peugeot 208. A interijer u i30 je očajna jeftina plastika.
Lol, hyundai ima takav dizajn u cijeloj gami, ne moram ni reći da izgleda 100 puta bolje od bijednog pežoa.
Lol, hyundai ima takav dizajn u cijeloj gami, ne moram ni reći da izgleda 100 puta bolje od bijednog pežoa.
Po čemu je Peugeot i PSA koncern bijedan?
dok je Peugeot stvarao Rally povijest, BMW nije imao ni automobil.
Baš kao što kažeš, povijest. Pogledaj malo sadašnjost.
Hyundai ima taj dizajn prije 208, mogli su jedino oni od hyundaia pokrasti.
Ja stvarno ne znam tko bi pored zdrave pameti uzeo bilo šta od PSA pokraj toliko drugih boljih auta, ali to sam valjda samo ja.
Baš malo gledam unutrašnjost ovih novih modela, svi ovi koreanci/japanci izgledaju iznutra kao da voziš svemirski brod a ne auto, al pobogu i onda uz takav dizajn stave analogne mjerače, da stave ekran koji prikazuje analogni mjerać još ajde, bar bi bio digitalni i uklopio bi se u ambient, nešto slićno kao što je honda napravila na zadnjoj generaciji civic-a...
Pa ne izlgedaju loše, malo osvježenja na tržištu.
Ma nisam ja ni rekao da izgledaju loše, nego me ćudi da uz takav moderan dizaj stavljaju (staromodne) analogne brzinomjere/mjeraće goriva/temperature/okretaja...
Ma nisam ja ni rekao da izgledaju loše, nego me ćudi da uz takav moderan dizaj stavljaju (staromodne) analogne brzinomjere/mjeraće goriva/temperature/okretaja...
Ah mene isto svašta čudi, ali eto njihov dizajner je tako odlučio :)
Ja također više volim digitalni mjerač brzine, praktičniji je, ali šta je je, ovi su mi vizualno bolji.
Istina, ne automobil nego - ikonu.
Hah, skromnost je tvoja najveća vrlina.
btw. BMW-ić je jedan od očuvaniji ovako što sam po njuškalu mogao vidjet.
da nije bela koža još bi i razmislil
Savršen, al daj mi ručni šaltung da počupam taj moment
Obzorom kolko sam dao za Golfa BMW je skroman.
Savršen, al daj mi ručni šaltung da počupam taj moment
Upravo to. Ovo je amerikanjski sklepanac sa tim masivnim automatskim mjenjačem, zbog koje troši
još malo više skupog benzina nego inače;)
To je to, plati nov auto 82000e, pa vidi za koliko ga onda prodaš
To je to, plati nov auto 82000e, pa vidi za koliko ga onda prodaš
Moji su do sad svi bili novi, makar je novo novo ovaj se isplati.
Pa to i govorim, sada ne biš dao 82000 za novog, nego 15000 za rabljenog.
Peugeot 404 diesel ,bio je toliko kvalitetan da je Peugeot skoro propao radi tog modela koji se rijetko kvario i redovito je prelazio 300000km a ni milju km nije bio problem,bilo je neobično u to vrijeme staviti dizel motor u auto te veličine
NSU Prinz ,bio je bmw 60-ih,propao je radi loše kvalitete Wankelovih motora koji nisu mogli izdržati garancijskih 50000km,sjećam se ko klinac da su stavljali vreću cementa naprijed pod haubu
radi stabilnosti u zavojima,često su se zalijetali u bandere
http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-6-2.3-mps-oglas-3979502
Kako vam se ovo cini?
Prava jurilica za ne previse novaca, i samo 50k km?!
Show !
e to je to...ta mazda mi se bas svida a i ne kosta puno s obzirom na to kolko daje...da imam posao bez razmisljanja bih ga kupio...kad gledam susjeda je dala 70-80 tisuca kuna za ono sranje nissan micru...ala ...dobro nissan je bio nov iz salona al previse je to novaca za taj autic
Ta mazda guta i guta da boli glava.
http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-6-2.3-mps-oglas-3979502
Kako vam se ovo cini?
Prava jurilica za ne previse novaca, i samo 50k km?!
Show !
Nemoj biti naivan, čim je neki autosalon 90% šanse da je muljaža/uvoz/18.vlasnik/600000km...