Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.529.116
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ma nema do Forda Falcona XB - pure badassery {#}

Meine Ehre heiSSt Treue
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Mazda 787B i GTR R35 Japan GT Championship ili FIA GT1 verzija da ga provozam jednom na Grobniku, makar sa 50 km/h.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 12:42 (AlienWare1).
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

BMW M3 GTR :D

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

BMW M3 e36 i VW Corrado G60, sa preradjenim G punjacem, sportskim klipovima, sportskom bregastom, izbrusenom glavom i nekih 250KS. {#}

Low life ! Alat ne cini majstora!
15 godina
Vaš Auto Snova

bmw m3 hamann

{#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Sad sam temu vidio pa da se i ja malo pojadam vama :)

Iako ne vozim, ali uskoro nadam se (jedno 3-4 godine :)) trenutno, auto koji želim imati je Škoda Superb :D

Auto mi je tako predobar... sve mi je na njemu super :) Ne znam kakav je u vožnji, ali mi je jako atraktivan...

Pozdrav...

17 godina
Vaš Auto Snova

AUDI RS6-R MTM

V10, dva turbo punjaca, 702 KS, 785 Nm

0-100 km/h: 3.9 sec

Top Speed: 360 km/h

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 17:49 (andreas11).
15 godina
Vaš Auto Snova
MOje auto snova je al ozb. YUGO ebes ova nova kad ufatis yugom driftati.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Spaguar

Jesi te informacije izvuka iz PES-a ili ?
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

domaće je domaće

Igor
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

neka mi nitko ne zamjeri, al ja obozavam vw passat i realno mi je on auto snova.   bio   i ostao, klasika ... :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 15:33 (Caesar et Brutus).
16 godina
neaktivan
RE: Vaš Auto Snova
Vodka 762 kaže...

domaće je domaće

Meni je u planu kupit golfa jedinicu , malo preradit , stavit neke zvučnike i zatamnit stakla , al baš se ne isplati , ipak preko 20 godina su stari .. možda manje.

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
15 godina
neaktivan
nixXxa kaže...
Vodka 762 kaže...

domaće je domaće

Meni je u planu kupit golfa jedinicu , malo preradit , stavit neke zvučnike i zatamnit stakla , al baš se ne isplati , ipak preko 20 godina su stari .. možda manje.

pa šta ako su stari,boli te qurac za godište samo gledaj jel očuvan,golf 1 i 2 su bili najbolji golfovi,moj stari ima golf 2 gtd i jednom ga je samo moro vozit kod mehaničara a 90. godište tako da...

16 godina
neaktivan
luka94 kaže...
nixXxa kaže...
Vodka 762 kaže...

domaće je domaće

pa šta ako su stari,boli te qurac za godište samo gledaj jel očuvan,golf 1 i 2 su bili najbolji golfovi,moj stari ima golf 2 gtd i jednom ga je samo moro vozit kod mehaničara a 90. godište tako da...

Moj stric ima golfa dvojiku oko 18 godina je star , al je reko da neće kupovat novi xD , dao ga je prefarbat na frišku crvenu , nove amortizere , limaruju popravit , i reko da će kupit novi motor :) , puno je uložio u taj automobil.

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
15 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Honda Civic {#}

naprijed naprijed
iznutra iznutra
iza iza
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan
nixXxa kaže...
luka94 kaže...
nixXxa kaže...
Vodka 762 kaže...

domaće je domaće

Moj stric ima golfa dvojiku oko 18 godina je star , al je reko da neće kupovat novi xD , dao ga je prefarbat na frišku crvenu , nove amortizere , limaruju popravit , i reko da će kupit novi motor :) , puno je uložio u taj automobil.

moj stari je isto prije neka 2 tjedna kupio nove armortizere od blistein-a,ma duja je najbolji auto svih vremena

16 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

...

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Mercedes C220, kume {#}

Curse you Perry the platypus!!!
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Shelby GT500 

Go-Baby-Go :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 17:06 (tigra17).
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
nixXxa kaže...
luka94 kaže...
nixXxa kaže...
Vodka 762 kaže...

domaće je domaće

moj stari je isto prije neka 2 tjedna kupio nove armortizere od blistein-a,ma duja je najbolji auto svih vremena

u moj freend je ugradio neke bjesne vućnkike tako da kad bass udari duga se gase....

Igor
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nissan Skyline GTR34.

17 godina
neaktivan

Chevy SS `70 Za sada hemoglobacija (ili kako već) je previše skupa pa ništa još.Priča sa za neko gorivo koje ne šteti za tri godine pa ćemo vidit.Cijena mu je (polovna naravno) u rangu sa jednim citroenom C4 (smiješno)

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 22:37 (PC Street Hacker).
15 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...

Chevy SS `70 Za sada hemoglobacija (ili kako već) je previše skupa pa ništa još.Priča sa za neko gorivo koje ne šteti za tri godine pa ćemo vidit.Cijena mu je (polovna naravno) u rangu sa jednim citroenom C4 (smiješno)

ako je oldtimer netrebas placat tu homoglobaciju kolko ja znam!al nisam siguran

evo da nebude offtopic ovo je moj auto snova!{#}

AUDI A4 3,2 Quattro

16 godina
neaktivan
made kaže...
PC Street Hacker kaže...

ako je oldtimer netrebas placat tu homoglobaciju kolko ja znam!al nisam siguran

evo da nebude offtopic ovo je moj auto snova!{#}

AUDI A4 3,2 Quattro

U nas u BiH je zakon takav da, ako je auto stariji od 30, odnosno mladji od 7 godina, mozes ga uvesti. Sada ide novi zakon da se moze uvesti svako auto sa Euro 3 katalizatorom.

Go hard or go home ... Low life !
16 godina
xDinichx kaže...

Sad sam temu vidio pa da se i ja malo pojadam vama :)

Iako ne vozim, ali uskoro nadam se (jedno 3-4 godine :)) trenutno, auto koji želim imati je Škoda Superb :D

Auto mi je tako predobar... sve mi je na njemu super :) Ne znam kakav je u vožnji, ali mi je jako atraktivan...

Pozdrav...

Moj otac ima prvu generaciju Superba, 1.9 TDI sa 100 KS. Auto je izvrstan, udoban, prostora ima kao u priči, ne kvari se. Sve u svemu, auto za poželjeti. Trenutno sam baš u pregovorima s njim da ga uzmem, on planira uzeti Mondea karavana. Nadam se da će se to što prije riješiti. (kad god se ide na put, nas dvoje imamo borbu oko ključeva {#}).

Inače, moji automobil snova su Ford 17 M RS i Škoda Yeti.

Ford 17 M RS Ford 17 M RS
Škoda Yeti Škoda Yeti
15 godina
protjeran
nixXxa kaže...
Vodka 762 kaže...

domaće je domaće

Golf I proizvodio se do '84 tako da ces tesko naci nekog mladjeg od 30 godina. 20 godina starog mozes kupit jedino meksickog a to ti nebi savjetovao.

15 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Inace, moj auto iz snova:

Porsche 356 1950 Porsche 356 1950
Corvette 1958 Corvette 1958
17 godina
Vaš Auto Snova

Lamborghini Aventador i Lamborghini Sesto Elemento

Šteta auta, trebao ga dat meni da ga provozam :)

Zadnjih 5 slika su što sam išao u ZG gledati Gallardo '04 koji je bio već prodan kada sam došao.

Cijena mu bila 90 000€.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 10:22 (Najbrži).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Zaboravio sam napomenuti jedno od najlegendarnijih auta svih vremena, Opel Manta B.

Go hard or go home ... Low life !
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

san svakog bosanca ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice