Woofer zasmrdio

poruka: 6
|
čitano: 1.620
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Woofer zasmrdio

Evo ovako sada ujutro sam malo woofere perjo imam 3 komada 2 su po 400W i 1 je po 200W i imam pojačalo 1kw 4 kanalno i woofer od 200w je zasmrdio no radi nije mi jasno kako on može dalje raditi? probao membranu ona vruča,spojio sam sada bio i woofer od 100W i on uopče nije zasmrdio na maxu niti se zagrijavao na istoj pjesmi,a ovaj od 200W se zagrijao kao lud.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Woofer zasmrdio

trebalo mi je 5 minuta da shvatim sto si napisao. Daj koristi interpunkciju!

Ne unistava ti snaga zvucnik, nego distorzija/clip. Zguglaj da saznas sto je sto :D Woofer ti je zasmrdio jer se je lak kojim je lakirana zavojnica poceo topiti od prevelike topline.

Da li su ti watti koje spominjes pravi ili citas "max" vrijednosti?

14 godina
Alesandro kaže...

trebalo mi je 5 minuta da shvatim sto si napisao. Daj koristi interpunkciju!

Ne unistava ti snaga zvucnik, nego distorzija/clip. Zguglaj da saznas sto je sto :D Woofer ti je zasmrdio jer se je lak kojim je lakirana zavojnica poceo topiti od prevelike topline.

Da li su ti watti koje spominjes pravi ili citas "max" vrijednosti?

Pravi watti su to,a max vrjednost na ovom što je zasmrdio je 500W,nebrini se bavim se s ozvučenjima,ovaj ću tjerati dok ne krepa pa ga premotati,imam još par komada za premotat pa rješit to sve.

14 godina
neaktivan

ako se bavis ozvucenjima trebao bi znati sto je clip/distorzija, kako radi woofer i zasto nije crkao ako se ugrijao :D

ako zelis da krepa, spoji ga na istosmjerni napon :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 9:37 (Alesandro).
14 godina
Alesandro kaže...

ako se bavis ozvucenjima trebao bi znati sto je clip/distorzija, kako radi woofer i zasto nije crkao ako se ugrijao :D

ako zelis da krepa, spoji ga na istosmjerni napon :D

Znam za istosmjerni napon nabrzaka ode papa,ovaj dok nekrepa rokat ću s njime a kad krepa skinit membranu i premotat ga.

14 godina
Woofer zasmrdio

Evo gaj woofer krepao,sutra ću se bacit na premotavanje,možda i koju slikicu nabacim vamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice