Wd tv live hub brisanje filmova

poruka: 3
|
čitano: 2.885
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

hi

evo danas mi se dogodilo nesto cudno, imam ukopcan disk na usb 1 na ovaj wd tv live hub i prilikom rada i preimenovanja nekih foldera slucajno sam stisnuo tipku delete dok je glavni folder bio otvoren i krenulo je brisanje cijelog foldera, no uocio sam problem i pritisnuo cancel, ali nestalo je oko 20 tak full hd filmova. Kako su mi rekli na  wd comunity forumu mogli bi se podaci spasiti jedino tako da otkopcam externi hdd i da ga spjim na kompic i nekim programom pokusam vratiti  filmove. to sam i probao ali nisam nasao nista,,,  probao sam programom recovermyfiles i nasao je samo u onom malom .wd folderu thumb svih filmova ukljucujuci i tih koji nedostaju. Tami isto tako kazu da sam hub nema recycle bin( iako pise) kojim se moze upravljati sa windowsima, ali ionako stalno pokazuje da je prazan,,,, dakle cini mi se da kad pokrenem brisanje to je trajno, ali posto je ovo externi wd elements od 1tb disc mozda bi se nekim dobrim programom ipak moglo vratiti nesto podataka,,,, to je cca 150gb filmova ili mozda i vise, dajte neke preporuke koji su dobri,,,, ja imam trenutno na raspolaganju filescavenger,, svejedno mi je da li se placa ili je free samo da ne moram sve to ponovo skidat. I jos nesto to sam radio preko kompica sa win 7zicno spojen sa routerom kao sto je i hub, pa da nije mozda windows to negdje spremino u svoj neki folder, u recycle binu nema niceg(od win7)// Svi ostali podaci koji su bili na discu koji je ugradjen u wd tv live hub su ostali, samo s ovog vanjskog disca i to samo iz jednog foldera koji je bio otvoren su nestali tih 20 mkv filmova......Dakle imam li kakve sanse da to vratim????

thanks

evo jos malo vijesti u vezi ovog, jucer sam cijeli dan pustio filescaveger da rosta po externom discu s kojeg su pobrisani filmovi i nije nasao bas nista osim onog sto sam vec napisao, od brisanja naovamo nisam nista upisivao na taj disc, tako da bi podaci trebali biti tamo, disc je u ntfs sustavu i spojen je usb na live hub, u njegovom root folderu ima nekoliko foldera koji bi trebali necemu sluziti a ja neznam cemu jer windowsi pokazuju da nema nista u njima ito: $Recycle.bin,  .wd_tv, Recycler i System volume information,,   posto wd tv koristi neku vrstu unixa kao os , zanima me kad bi s live cd pokusao pristupiti tim folderima bi li nesto nasao bolje od windowsa ili nema sanse da povratim podatke,,,,,,,

javim rezultate

olio wwe
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 8:58 (olio wwe).

0 0 hvala 0
15 godina

Probaj sa programom getdataback NTFS

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Wd tv live hub brisanje filmova

probao, ali nema rezultata, neznam kako mogu podaci nestati bez traga, jer nema nikakvih zapisa o njima osim u folderu.wd ima neki thumb, cudno mi je to, isprobao sam i erd comander i file scavenger i getdataback i recovermyfiles, i tuneup undelete , ali ni na tom extern. discu ni na discu gdje su windowsi nema nista o tim filmovima,,,,, cudno iako znam da su bili veliki oko 150gb  i nije mi prvi put da radim sa ovakvim programima i uvjek sam skoro 90% podataka vratio ali sada nema bas nikakvih zapisa da su ti podaci tamo bili  ,,, bas cudno

olio wwe
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice