- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Fali ti još neki AV receiver
Nije vezano uz temu, ali da te pitam Toni koje to zvucnike imaš,posto ja trazim zvucnike sa optickim ulazom, pa me zanima?
zar je moguće da nitko nezna?
Moguće je ako imaš sreće da ti TV propušta 5.1 zvuk iz HDMI-a na optički izlaz... Trebao bi pogledati u uputstvima od TV-a može li to tako raditi.
znaci moguce je da moze radit tako?kad nadem upustva javim sta sam nasao
znaci moguce je da moze radit tako?kad nadem upustva javim sta sam nasao
Moguće je, danas sam malo pogledao po netu kad sam ti mislio odgovorit na temu (zaboravio sam u međuvremenu, jbg) i koliko vidim ekipa kaže da na nekim TV-ima to radi dok na drugima ne radi. Zato kažem da pogledaš u uputstvima, trebalo bi pisati u kojim slučajevima taj izlaz radi, koje formate podržava itd.
Moguće je, danas sam malo pogledao po netu kad sam ti mislio odgovorit na temu (zaboravio sam u međuvremenu, jbg) i koliko vidim ekipa kaže da na nekim TV-ima to radi dok na drugima ne radi. Zato kažem da pogledaš u uputstvima, trebalo bi pisati u kojim slučajevima taj izlaz radi, koje formate podržava itd.
nemogu naci u upustvima.gdje bi to trebalo biti?
EDIT: evo upustva pa ako ti se da bacit oko
nemogu naci u upustvima.gdje bi to trebalo biti?
EDIT: evo upustva pa ako ti se da bacit oko
Daj ti to uploadaj nekud pa ću bacit, link vodi na F:/ disk na tvom kompu... Ne ide to baš tako ;)