Pozdrav,
posjedujem autoradio marke Sound dragon AS-6950. Prvo da naglasim da mi radio ne treba u autu,namjeravam ga koristit u prirodi kad prenosni radio kojeg cu spajati direktno na akumulator. Taj sam radio dobio kad sam kupovao auto i tada je radio savrseno,kasnije sam si ubacio u auto novi radio,a ovaj izvadio i od tada (ima vec 5 godina) taj Sound dragon je stajao u kutiji u ormaru,dakle nije mogla doci ni vlaga ni neka ekstremna temperatura do njega. Sada imam problem spajanja radija. Nekom logikom spojio sam žicu koja na sebi ima osigural od 0.5 A na + klemu,i na to sam spojio žutu žicu, a na crnu sam naravno spojio masu. Radio se neće upalit, jedino što na njemu radi je tipka za izbacivanje cd-a, kada ju stisnem radio se upali na par sekundi samo dok izbaci cd,i onda se odmah ugasi, isto se desi kad pokusam ubacit cd,upali se,povuce cd u sebe i ugasi se. Ne razumijem se u to nimalo, a nisam bas raspolozen da mi netko uzme 50-100 kn za 5 min posla. Probao sam svakave kombinacije kod spajanja,njegov konektor je ostao u njemu,a žice su samo odsječene kad je radio mijenjan, pa vas molim da mi objasnite koje sve žice moram spojiti na + klemu,a koje na - ........