Realna očekivanja novog iPoda touch

poruka: 9
|
čitano: 1.926
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kupio sam iPod touch 1g oko početka prošle godine, onda je došla nova generacija s bržim procesorom, vanjskim kontrolama za glasnoču, podrškom za mikrofon.....

Uglavnom, razuman čovijek bi očekivao predstavljanje nove generacije i ove godine u rujnu, a na internetu sam vidio dosta predviđanja o novitetima, pa ću ih sad nabrojati zajedno s mojim mišljenjima o njima

1. Ekran više rezolucije, HD ekran - na ekranu tolike veličine, to jednostavno nema smisla, možda da ugrade oled ekran? HD u džepu, to bi bilo toliko glupo i skupo da ga ni kerum ne bi mogao kupiti!!!!

2. 3mp kamera s autofokusom i snimanjem videa (ugrađen mikrofon) - pa, sve je prvo dolazilo na iphone, a tek kasnije na ipod, mislim da će sigurno bit fotoaparat, ali ako ugrade i mikrofon za snimanje videa imam jednu kraticu VoIP, a pošto vjerojatno ne bi htijeli oteti tržište višestruko skupljem iPhoneu, vrlo vjerojatno neće biti snimanje videa

3. GPS - Koji k....???? Mnogi su GPS opravdavali funkcijom Find my iPod u MobileMe, ali tu dolazimo do jednog problema. Ako netko uspije izgubiti iPod, čak i da je spojen na WiFi, iPod kada je u sleep načinu nije spojen na internet, odnosno nije moguće pokazati neku poruku na ekranu.

4. 3G - Zar bi trebao postati iPhone?

5. Prednja kamera za video pozive - potpuno nepotrebno, štoviše ružno ako se ne sakrije, i konačno, da to dođe na iPod, prvo bi moralo biti na iPhoneu

6. FM radio - ne samo da bih stalno morao mijenjati stanice da ne slušam odabir pjesama nekog lika koji beživotno sjedi i bira najgoru muziku, nego bi me još i povremeno lupila Kavica s Doricom ili kako god se već zove ono čudo na HKR-u koje moja draga mora poslušat svaki dan

7. Zamijenjiva baterija - I da mogu, ne bih ju mijenjao, a i kako bi se mijenjala? Da uzmem pilu i skinem "leđa"????

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slazem se...osim sto mislim da nece biti kamere

a jos nesto,kod amera se Iphone cijeni kao jeftniji od Touch-a jer je tamo normalno imate ugovor sa telekom-om a zasto onda ne uzeti iphone,dođe te $200...

ja mislim da nece nista sto bi moglo ometat iphone jer je to sukob interesa,ali mislim da bi mic bio stvarno fin,ali mislim da ga ipak necu kupiti

meni bi pravo gotivno bilo...n97 sa iphone os-om
meni je jedino na iphone-u interesantno i sto ga cinim vrijednim za kupnju njegov OS nista drugo...i to zato sto ima super aplikacije...

Toliko od mene :)

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po redu:

1.Slazem se,dijagonalom maleni ekran za preveliku rezoluciju.

2."3mp kamera s autofokusom i snimanjem videa (ugrađen mikrofon) - pa, sve je prvo dolazilo na iphone, a tek kasnije na ipod, mislim da će sigurno bit fotoaparat, ali ako ugrade i mikrofon za snimanje videa imam jednu kraticu VoIP, a pošto vjerojatno ne bi htijeli oteti tržište višestruko skupljem iPhoneu, vrlo vjerojatno neće biti snimanje videa"

O cemu pricas?Koji iPod ima kameru?Kakve veze ima snimanje videa s VoIP-om?Kamera je odlicna stvar,ostalo te ne razumijem.

3.Sta fali GPS-u?Bojis ga se?Osmijeh

4.3G je odlicna stvar,stavis karticu(jos je uz Bug dobijes besplatno:)) i uzivas.Cak i GPS onda radiNamigiva

5.Video pozivi su u hrv. promasena stvar,komentari nepotrebni.

6.Volim slusati radio,ako ti ne tvoja stvar.Nadi radio stanicu koja ti se svida i promijenit ces misljenje.

7.Kako toliko unistiti bateriju da je trebas mjenjati?Nevinašce

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2009 0:39 (Lion King).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Realna očekivanja novog iPoda touch
Lion King kaže...

Po redu:

2."3mp kamera s autofokusom i snimanjem videa (ugrađen mikrofon) - pa, sve je prvo dolazilo na iphone, a tek kasnije na ipod, mislim da će sigurno bit fotoaparat, ali ako ugrade i mikrofon za snimanje videa imam jednu kraticu VoIP, a pošto vjerojatno ne bi htijeli oteti tržište višestruko skupljem iPhoneu, vrlo vjerojatno neće biti snimanje videa"

O cemu pricas?Koji iPod ima kameru?Kakve veze ima snimanje videa s VoIP-om?Kamera je odlicna stvar,ostalo te ne razumijem.

4.3G je odlicna stvar,stavis karticu(jos je uz Bug dobijes besplatno:)) i uzivas.Cak i GPS onda radiNamigiva

6.Volim slusati radio,ako ti ne tvoja stvar.Nadi radio stanicu koja ti se svida i promijenit ces misljenje.

2.Kameri se ne radujte...to vam garantiram NECE BITI mikrofon bi bio cool

3.GPS ne vidim na ipodu jer apple nije fan oni onboard mapa...a internet je potreban za maps so...

4.3G-sukob interesa cisti,jos baterija-forget about it (mozda u tabletu)

5.Agreed

6.Nisam ni ja ljubitelj radija jer sam vrlo selektivan sto se tice muzike (playlista od 5000 pjesama,i ja 90% vremena listam ih iako je na shufle...)

7.Oko baterije necu da komentiram,Apple ne da pristup tome radi manipulacije (garancije) a ne vide potrebu,donesi njima i oni poprave (ipod,macbook,iphone...)

17 godina
neaktivan
ti si promasio....on govori ZA NOVI IPOD OCEKIVANJA a ne za stari pa ti govoris da nijedan nema kameru.

realno..ako je to MULTIMEDIJALNI player..onda mu treba neka kamera...8 gb memorije kao i ove stare u relacijama 8,16,32...treba mu konekcija na wifi ili eventualno da podrzava mreze tipa 3G koji bi se mogao koristit nekim mobilnim karticama....da NEMA nikakve gps-e,mogucnosti zvanja,mikrofone jer to onda nije ništa nego iphone...treba biti uređaj jednostavan,lagan,praktican,MULTIMEDIJALAN...jer u pojam multimedije spada: glazba i slika...a ne nikakav mikrofon i gps....

kamera da...ostalo ne...dakle ostaviti sve po starom napraviti da podrzava 3G,neke nove aplikacije,kameru i gotovo....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
ti si promasio....on govori ZA NOVI IPOD OCEKIVANJA a ne za stari pa ti govoris da nijedan nema kameru.

realno..ako je to MULTIMEDIJALNI player..onda mu treba neka kamera...8 gb memorije kao i ove stare u relacijama 8,16,32...treba mu konekcija na wifi ili eventualno da podrzava mreze tipa 3G koji bi se mogao koristit nekim mobilnim karticama....da NEMA nikakve gps-e,mogucnosti zvanja,mikrofone jer to onda nije ništa nego iphone...treba biti uređaj jednostavan,lagan,praktican,MULTIMEDIJALAN...jer u pojam multimedije spada: glazba i slika...a ne nikakav mikrofon i gps....

kamera da...ostalo ne...dakle ostaviti sve po starom napraviti da podrzava 3G,neke nove aplikacije,kameru i gotovo....

haha

ti pricas o "multimedijalnom (nikad cuo,multimedijskom ajd al nevazno) playeru,kamera,izvini ali ja nikad nisam vidio da ijedan ima kameru,pokazi mi 2 primjera molim te i usitit cu...

Sto se tice velicine,imas to vec,wifi također,3g ne slazem se,sad mi nemoze nijedan multimedijski uređaj naumapast da podrzaje 3g ili slicno...(vec prelazimo na mobitel...)

cuj da ima 3g a da nema GPS,logika ti je stvarno...

zasto nebi imao mikrofon,mikrofon je meni opravdan cisto radi ocarine...opravdanje je stvakako vece od 3g modula...

I na kraju,ja neznam jesi li ti ovo pijan pisao ili sta,ali ti sam sebe pravis budalom

da bude mal,lagan,praktican a da ima 3g,memorijske kartice (hallo 32 gigs,neces ga koristit kao prenosivi hard disk (nemoze svakako radi OS-a)

i na kraju najsmjesnije...kad bi to ljudi sve stavili i bubnuli cijenu od $800 vi bi rekli

"apple lopovi,sta ce nam to,to je svakako za sminkere"

jao...uvijek ti genijalci...

16 godina
neaktivan
xxtoni kaže...
Lion King kaže...

Po redu:

2.Kameri se ne radujte...to vam garantiram NECE BITI mikrofon bi bio cool

3.GPS ne vidim na ipodu jer apple nije fan oni onboard mapa...a internet je potreban za maps so...

4.3G-sukob interesa cisti,jos baterija-forget about it (mozda u tabletu)

5.Agreed

6.Nisam ni ja ljubitelj radija jer sam vrlo selektivan sto se tice muzike (playlista od 5000 pjesama,i ja 90% vremena listam ih iako je na shufle...)

7.Oko baterije necu da komentiram,Apple ne da pristup tome radi manipulacije (garancije) a ne vide potrebu,donesi njima i oni poprave (ipod,macbook,iphone...)

Činjenica - Ako ugrade mikrofon, bit će 8 000 000 novih aplikacija za VoIP koje će Apple konstantno izbacivati iz App Storea, a i sami znaju da bi se to pojavilo u Cydiji, dakle, i da stave mikrofon, možda bi radio samo za Voice Memos i (možda) kameru

Vir prudens non contra ventum mingit...
17 godina
neaktivan
očito ovaj gore ni ne zna kako izgleda današnji iPOD kad su mu smiješne memorije od 32 gb i govori da je to kao prenosivi disk....
daj molim te se uputi..par primjera za kamere na mp3/mp4

focus mp3/4 player

2mpx,snimanje videa,snimanje zvuka,igre,riječnik,radio,te čitanje e-knjiga...neda mi se dalje trazit al eto da vidis da ih ima

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
očito ovaj gore ni ne zna kako izgleda današnji iPOD kad su mu smiješne memorije od 32 gb i govori da je to kao prenosivi disk....
daj molim te se uputi..par primjera za kamere na mp3/mp4

focus mp3/4 player

2mpx,snimanje videa,snimanje zvuka,igre,riječnik,radio,te čitanje e-knjiga...neda mi se dalje trazit al eto da vidis da ih ima

molim te nemoj svoji retardirani komentara

vjerovatno i nemas itouch a pravis ovdje glupe komentare...

Ja mislim da nema potrebe za vise od 32 GB memorije u itouch-u,ako ti treba vise,izvoli uzet sebi classic,ali nevazno,memorija je nesto potpuno nevazno....

sta ?

molimi te ne valjaj gluposti,ako imas konkretan primjer mp4 playera sa kamerom postaj ili prestani valjat gluposti...

mikrofon,za sam...igre itouch ima,radio...pa internet radio...e-knjige ima isto...

i sta si ti sad pokusao sa tim reci,nabrojao si funkcije koje itouch ima,ali ipak nisi prezentirao niti jedan player koji ustvari ima kameru...

meni je osobno na touch-u najveca mana kratko trajanje baterije i sto nema mikrofona jer volio bi da imam snimanje zvuka i da mogu koristit ocarinu i slicne aplikacije...mozda cak i voice control :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2009 13:06 (xxtoni).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice