Mp3(4) do 400 kn

poruka: 12
|
čitano: 2.084
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mp3(4) do 400 kn

znači mislim si kupiti mp3 do 400kn sa ekranom a poslije sam si mislio kupiti i ove sluškehttp://www.protis.hr/products/details/slusalice-sennheiser-hd-201-dyn-hifi-stereo-dj/10098

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mp3(4) do 400 kn

a gdje si ti mislio uzimati mp3....?

npr.Tehnomax,tehnomarket.....itd

14 godina
neaktivan
Mp3(4) do 400 kn

Kupi Ipod (touch,nano ili shuffle) preko njuškala...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AnNaL kaže...

a gdje si ti mislio uzimati mp3....?

npr.Tehnomax,tehnomarket.....itd

svejedno samo da je u Zagrebu

16 godina
neaktivan
Mp3(4) do 400 kn
a.k.a. T R 1 P L 3 X
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izbjeglica_02 kaže...

de mi preporuči neki touch ili nano ali više bi touch

16 godina
neaktivan
jakovman kaže...

znači mislim si kupiti mp3 do 400kn sa ekranom a poslije sam si mislio kupiti i ove sluškehttp://www.protis.hr/products/details/slusalice-sennheiser-hd-201-dyn-hifi-stereo-dj/10098

ove sluse nemoj uzimat ako ih nemas namjeru koristit na kompjuteru jer ih ipak jedan mobitel/mp3/4 ne moze napajat, pa onda nemaju dovoljno snage. 

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
jakovman kaže...

ove sluse nemoj uzimat ako ih nemas namjeru koristit na kompjuteru jer ih ipak jedan mobitel/mp3/4 ne moze napajat, pa onda nemaju dovoljno snage. 

a koje bi onda uzeo za ipod touch?

17 godina
jakovman kaže...
Mitsuoka kaže...
jakovman kaže...

a koje bi onda uzeo za ipod touch?

pa neke in-ear ili obične koje ti više odgovaraju. Ove šta si gore stavio nema smisla kupovat za mp3.

A life? Cool! Where do I download one of those?
14 godina
neaktivan
jakovman kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Touch ti je više za igranje,surfanje itd. prva i druga gen. se nađe za 400 kn +/- ali ne očekuj previše od brzine... 

A za 400kn možeš kupiti i 5G Nano koji osim slušanja glazbe ima i brojač koraka i video kameru (ok je kvaliteta)...

16 godina
neaktivan
Mp3(4) do 400 kn

Ček iPod touch je slabiji iPhonea (hardverski gledano)?

a.k.a. T R 1 P L 3 X
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Izbjeglica_02 kaže...
jakovman kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Touch ti je više za igranje,surfanje itd. prva i druga gen. se nađe za 400 kn +/- ali ne očekuj previše od brzine... 

A za 400kn možeš kupiti i 5G Nano koji osim slušanja glazbe ima i brojač koraka i video kameru (ok je kvaliteta)...

5G nano nece naci ispod 800 kn  ... Ja imam 5G od 16 GB i mogu ti reci da mi nisu ti iPodi nesto .. To je bas za slusanje mjuze (ok da se i film pogledati, ali nista vise) i nista vise ... Ja sam mislio, uzmem jeftiniji mobitel + ipod za muziku i sve super, ali niti je prakticno to nositi oboje niti mi se svida .... Rade uzmes neki jaci mobitel, koji ce ti i sluziti za muziku i za surfanje/igre sve

Ako vec zelis  ipod touch, onda ispod 3. verzije ne uzimaj :)

Fićo_CoD 5 kaže...

Ček iPod touch je slabiji iPhonea (hardverski gledano)?

da, premda nema znacajne razlike u brzini (naravno gledano medu paralelnim verzijama - normalno da je 4G touch bolji od 2G iphone ...)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice