Molim preporuku za 5.1 set zvučnika do 5000kn

poruka: 12
|
čitano: 4.391
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Dakle, specifično 5.1 set, za generalnu namjenu no možda naglasak na kvaliteti zvuka a manje na snazi te da pozadinski zvučnici imaju stalak po mogućnosti.

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 19:50 (QFlash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Molim preporuku za 5.1 set zvučnika do 5000kn
17 godina
protjeran

Raspitaj se malo u tvrtki Ronis iz Čakovca. Oni imaju dobru zvučnu tehniku! btw pod zvučnu sam mislio audio-video. I imaju podružnice u Zagrebu, Varaždinu i Čakovcu! Ja sam upravo kupio kod njih Sennheiser sluške za 100 eura.

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
17 godina
neaktivan

ja bas nebi isao na logitech za 5000 kn mozda mission ili Wharfedale samo sto je njih malo teže nabavit.

www.hrrap.co.cc posjetite moju stranicu za sve rap vjesti
17 godina

Whaferdale se može nać u Ronisu.

Heal The World

0 0 hvala 0
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 13:24 (Pixel).

0 0 hvala 0
17 godina

Interesira me jedan detaljčić u vezi LG HB954PB, kolika mu je max potrošnja? Trebalo bi pisati pored napajanja sa stražnje strane uređaja ali ne mogu nigdje naći sliku pa ako netko ima to kućno kino (BUG redakcija) molio bih da pogledaju i napišu tu.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 13:23 (Vido).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ponosni sam vlasnik Logitech Z-5500 već 3 godine i mogu jedino reći da su odlični, u bilo kojem načinu korištenja, za igre, filmove, uživanje u glazbi pa čak i za glazbenu produkciju. Jedino što nemaju stražnje zvučnike na stalku, ne znam koliko ti je to bitno. Cijena im u zadnje 3 godine nije pala nego su poskupili za nekih 500kn, mislim da se cijena sada vrti negdje oko 3400kn maksimalno (može se naći i za manje), po meni to je jedan od najboljih 5.1 sustava još uvijek.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 13:27 (Chronic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čuj, kad čovjek planira dati 5000kn za zvučnike onda je to nešto malo ozbiljnije od Z-5500. Nije da su loši ali ima puno boljih za 5000kn.

@QFlash:

Ako ti treba komplet (zvučnici + pojačalo) onda bih ti preporučio da ideš na neki A/V reciver od 2500-3000kn

npr. Onkyo TX-SR507 i neki 5.1 komplet kao npr. JBL SCS 178 (mislim da ima aktivni subwoofer, nisam siguran + pasivne satelite koje bi ganjao reciver) ili neki 5.0 kao npr. Jamo S 408 HCS1 + neki subwoofer ako je potrebno.

Računaj još nešto para za pristojne kablove i to ti je to. Bolje ti je više uložiti u reciver/pojačalo jer si onda miran sa tim dijelom sistema, a zvučnike onda po potrebi mijenjaš ali mislim da nećeš imati neke potrebe ako nisi neki audiofil.

Ako ti trebaju samo zvučnici, tj. već imaš pojačalo onda nešto tipa JAMO C 405 HCS3

Obavezno sve što kupuješ prvo poslušaj.

Ne bi bilo loše da malo pogledaš i oglasnike jer se nađe dosta dobrih, a jeftinih stvari.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 1
17 godina
Vido kaže...

Čuj, kad čovjek planira dati 5000kn za zvučnike onda je to nešto malo ozbiljnije od Z-5500. Nije da su loši ali ima puno boljih za 5000kn.

@QFlash:

Ako ti treba komplet (zvučnici + pojačalo) onda bih ti preporučio da ideš na neki A/V reciver od 2500-3000kn

npr. Onkyo TX-SR507 i neki 5.1 komplet kao npr. JBL SCS 178 (mislim da ima aktivni subwoofer, nisam siguran + pasivne satelite koje bi ganjao reciver) ili neki 5.0 kao npr. Jamo S 408 HCS1 + neki subwoofer ako je potrebno.

Računaj još nešto para za pristojne kablove i to ti je to. Bolje ti je više uložiti u reciver/pojačalo jer si onda miran sa tim dijelom sistema, a zvučnike onda po potrebi mijenjaš ali mislim da nećeš imati neke potrebe ako nisi neki audiofil.

Ako ti trebaju samo zvučnici, tj. već imaš pojačalo onda nešto tipa JAMO C 405 HCS3

Obavezno sve što kupuješ prvo poslušaj.

Ne bi bilo loše da malo pogledaš i oglasnike jer se nađe dosta dobrih, a jeftinih stvari.

Potpisujem.

Heal The World
17 godina
neaktivan

Ma slažem se apsolutno, ali čovjek je reko do 5000, a ne fiksno toliko. Naravno da ima puno boljih rješenja, to stoji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chronic kaže...

Ponosni sam vlasnik Logitech Z-5500 već 3 godine i mogu jedino reći da su odlični, u bilo kojem načinu korištenja, za igre, filmove, uživanje u glazbi pa čak i za glazbenu produkciju. Jedino što nemaju stražnje zvučnike na stalku, ne znam koliko ti je to bitno. Cijena im u zadnje 3 godine nije pala nego su poskupili za nekih 500kn, mislim da se cijena sada vrti negdje oko 3400kn maksimalno (može se naći i za manje), po meni to je jedan od najboljih 5.1 sustava još uvijek.

ja kupio nove prije nekoliko godina za 2400 kn, znači sad kad bi ih prodava moga bi i zaradit :)
inaće prezadovoljan sam i nikad ih nebi mica

Konzolitis - destroying games since PS 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice