Media centar - koji? Wireless kako?

poruka: 44
|
čitano: 11.454
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Media centar - koji? Wireless kako?
kizo2703 kaže...

Najbolje je kupiti Media center/player koji ima ugrađen ili mogućnost ugradnje hdd-a. Ali ,ko i tnakir ,najbolja opcija je ipak kabel.

U Bugu 208 je bio usporedni test takvih playera ,svi imaju lan priključak ,a wlan opcija je rijetkost ,pogotovo kod nas!

D-Link

Freecom

Usput ,obadva su Out of stock i nemaju zamjene!

Pročitao sam taj test, na žalost gotovo da se nigdje niti ne spominje wlan opcija. Možda ne bi bilo loše da naprave upravo takakv test gdje bi provjerili kako funkcionira media centar umrežen sa PC-om preko n wireless routera i kartice

17 godina

MacMini ima wlan :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gigopz kaže...

Pročitao sam taj test, na žalost gotovo da se nigdje niti ne spominje wlan opcija. Možda ne bi bilo loše da naprave upravo takakv test gdje bi provjerili kako funkcionira media centar umrežen sa PC-om preko n wireless routera i kartice

U tom testu ,samo jedan ima opciju wlana preko usb-a.

Uostalom ,nije ni bitno ,Mario ti je dal dva u Protisu ,oba s mogućnošću wlana. I iskreno ,MED500X je nešto skuplji ,ali ima baš ono kaj tražiš - opciju wlan n.

Samo ti još treba wlan n stick za vezu i hdd za stavit u njega. {#}

Samo obavezno nazovi Protis ,jel kod njih je rijetko kad stanje na siteu i na skladištu usklađeno!

tnakir kaže...

MacMini ima wlan :)

Ajde molim te! {#}

Dat 3 ,4 ili koliko tisuća kuna već za polovnu igračku koja ni s Windowsima neće imat sve opcije koje ima gore navedeni player?!

Mac mini na Njuškalu - KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 13:27 (kizo2703).
15 godina

Kolegama sam nabavio dva Med8r s wlan stickom i 1 TB HDD-om cca 2000 kn.

Nikakav stroj dobavljiv za te novce nemože mu se ni približiti. Play-a sve formate, disk može služiti kao NAS.

U radu ga se ne čuje.

Vrijedi svaku kunu i toplo ga preporučam.

@tnakir

Razmisli o ovom uređaju s tim dodacima, ako ga kupiš nećeš požaliti.

1 0 hvala 1
17 godina
gigopz kaže...

Ima li još tko kavih prijedloga, koji media centar uzeti?

Uzmi XBox360, pa ga koristi ko extender... {#}

Radi gotovo isto kao i windows media centar na PC-u (onaj koji imas u Win7), a kao bonus mozes igrat i xbox igre... {#} Jedina kvaka je sto moras onda negdje imati i Win7 (ili Vistu)... Imas za njega za kupit wireless adapter...

http://www.amazon.com/Xbox-360-Wireless-Network-Adapter-Networks/dp/B000B6MLV4

Think locally, act globally...
16 godina
neaktivan

Pa moram priznati da baš i nisam razmišljao o xbox-u, doduše win 7 x64 imam orginal naravno na PC-u

15 godina
protjeran

novi slim ima ugraden wifi

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Već sam gledao malo i po ostalim forumima taj Med8r, ne izgleda loše, ali me izrazito zanima opcija sa IAMM NTR 83, koliko vidim ima sve što i Med8r + display gdje se može pretraživati recimo audio datoteke te ih puštati bez paljenja Tv (to mi je zgodna stvarčica). Koristi li netko IAMM-a pa da mi kaže iz prve ruke kak to radi?

16 godina
neaktivan

Malo sam se raspitao i kod ljudi koji rade direktno u prodaji, na jednom mjestu su mi predložili: media centar koji podržava wirleless, + D-Link router DIR-600, + D-Link wireless USB DWA-125, te da ću na takav način moći bez problema gledati full hd sa PC-a preko wirlessa na tv-u    

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
gigopz kaže...

Malo sam se raspitao i kod ljudi koji rade direktno u prodaji, na jednom mjestu su mi predložili: media centar koji podržava wirleless, + D-Link router DIR-600, + D-Link wireless USB DWA-125, te da ću na takav način moći bez problema gledati full hd sa PC-a preko wirlessa na tv-u    

ma neces moci sigurno.stucat ce ti pogotovo 1080

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
neaktivan

Moram priznati da sam sad ipak bliži  Mede8er MED500X media centru

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam se još uvijek odlučio, sad mi je za oko zapeo i TVIX HD Slim S1. Ako ima tko koju pametnu reći i o tom uređaju bio bih zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gigopz kaže...

Nisam se još uvijek odlučio, sad mi je za oko zapeo i TVIX HD Slim S1. Ako ima tko koju pametnu reći i o tom uređaju bio bih zahvalan.

Zar baš nitko?

17 godina
neaktivan

Ovako.

ja imam WD element play....

ima hard od 2TB, nema ni LAN ni WIFI ali ima disk od 2TB...

u 40 minuta prebacis cijeli disk filmova na njega i na miru si...

ima usb pa jedan ili 2 filma mozes prebacit preko sticka ili ext harda...

imao sam i WD live verziju ali sam ipak htjeo nesto da nije ovisno ni o racunalu ni o dostupnosti tva...

ovako ubacim sve na elements odnesem u dnevni boravak i gledam film...

ako ides na put, ubacis ga u torbu i ubodes gdje god oces, ima i composit na sebi pa ide di god ide scart...

to ti je moja najbolja preporuka, jer sam imao i WD live i elements

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice