Dakle zanima me kako spojiti zvucnike s pojacalom...ako ima neka shem neka mi netko linka ili sl.........i ako moze da bi dadnete pravila o tome...sta kako ...HVALA UNAPRIJED!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako spojiti?? pa valjda zicama
nego...daj reci bar koje pojacalo, koji zvucnici, za auto, za kucu...najbolje bi bilo da das tocne modele ;)
Trebala bi mi pomoc od bilo koga ko se razume bolje od mene u muzicke komponente.... Imam behringer zvucnike na kojima imam dva prikljucka, na jednom pise in, a na drugom out, kao ulaz i izlaz, pa me zanima da li bi ja na snagas koji ima samo dva izlaza za zvucnike mogao npr. da spojim cetiri kutije, tako sto bi u jedan izlaz na snagasu spojio jedan zvucnik, a drugi zvucnik bi spojio preko prvog zvucnika preko onog izlaza (out) koji sam napomenuo da ima na zvucniku i isto tako bi uradio i sa drugim izlazom na snagasu, sto znaci da bi na jedan snagas spojio cetiri zvucnika.... Zanima me da li ce biti nekih problema ako se to uradi, da li ce to uticati na dugotrajnst zvucnika ili snagasa, i kolika jacina na izlazima snagasa bi trebala da bude, ako je svaki zvucnik 200W RMS-a????
Inace zvucne kutije su marke Behringer eurolive B1520, a snagas tek treba da kupim, pa bih molio bilo koga da mi da odgovor da znam koje jacine bi trebao da uzmem snagas...
HVALA UNAPRED!!!
da ne otvaram novu temu, imam jedno kratko pitanje: jel moguce ove najobicnije zvucnike za pc spojiti na pojacalo?
da ne otvaram novu temu, imam jedno kratko pitanje: jel moguce ove najobicnije zvucnike za pc spojiti na pojacalo?
Dakle, govoriš o zvučnicima koji imaju integrirano pojačalo? Koji imaju 3,5 mm stereo konektor? Moguće je - ako ti pojačalo ima takav izlaz (tzv. izlaz za slušalice ili linijski izlaz). Samo se postavlja pitanje koja je svrha takvog spajanja - ako imaš više ulaznih uređaja pa da ih sve spojiš na te zvučnike, OK. Ako misliš da ćeš spajanjem tih zvučnika kroz neko kvalitetnije pojačalo nešto postići - vjerojatno baš i nema smisla, kad će zvučnici i dalje koristiti svoje (vjerojatno loše) integrirano pojačalo.
Jedno je spojit,drugo je funkcionalnost,a trece je smisao.....