Izbor AV Receiver

poruka: 10
|
čitano: 5.675
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Izbor AV Receiver

Pozdrav svima,

nov sam u ovome, pa bih stoga molio savjet. Imam zvučnike stereo Swans RM300F te me zanima izbor AV Receivera. Platni razred je 2000-2500kn. Svaki prijedlog je dobrodošao. Ja sam mislio na DENON AVR-1513 ili DENON AVR-1713.

0 0 hvala 0
12 godina
Izbor AV Receiver

DENON AVR-1713 bi ti bio najbolji izbor

kod nas u tom cijenovnom rangu mozes nabaviti nekog pioneera, yamahu ili sonya. Sony receiveri mi se nimalo ne svidjaju niti su na glasu kao kvalitetni. Yamaha kotira bolje od pioneera (iako tu nema neke vece razlike).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izbor AV Receiver

Hvala na savjetu, našo sam još jedno pojačalo, piše da podržava 4k tehnologiju za buduće rezolucije, cijena 2000kn. Yamaha RX-V373. Tako da mi je sad i to u igri.

0 0 hvala 0
12 godina
Izbor AV Receiver

a sto zapravo zelis od pojacala? koje su ti funkcije bitne? taj 4K passthrough malo znaci sad (i vjerojatno u iducih 5g)

95% TV kuca jos nije ni preslo na HD, kamoli da netko razmislja o 4K 

u tom cijenovnom rangu jos su ti i 

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/VSX-422-K/page.html

http://www.pioneer.eu/uk/products/42/98/405/VSX-527-K/page.html 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izbor AV Receiver

ovaj pioneer sa dlna je odličan, mislim da je to best buy i da ću to uzeti. zasad je favorit. Hvala ti puno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AV Receiver Sherwood RD7103R problem sa zvukom

Pozdrav

Ovako u jednom trenutku gledanja tv nestalo je zvuka sa recevira.Probavajući ga ugasit pa upalit i pokašavajući prebacivat opcije zvuka  radi jedino na opciji stereo (druge opcije su još theater,hall,dolby virtual i pro logic na toj opciji mi je bio naštiman recever).Recevirer je spojen sa tv-om- izlaz iz tv slušalice i sa dva cinča u rec.Sve je šljakalo super do danas ujutro .Kad je odjednom nestao zvuk.Ako neko zna šta bi moglo bit dal je baš riknul reciver  dal je to neki skup popravak ili da kupujem novi {#} .Hvala unaprijed{#}

Više Žensko skoči iz mjesta nego Đavo iz zaleta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izbor AV Receiver

Koji od slijedećih receivera uzeti? Limit 2000 kn.

Yamaha RX-V373

Pioneer VSX-521-K

Denon AVR-1513BK

Malu prednost dajem Yamahi ponajviše radi 4 digitalna ulaza (2 koaksijalna i 2 optička) i USB ulazom (radi slušanje muzike).

Ako ih netko posjeduje dotične neka slobodno ukratko kaže za i protiv.

Hvala.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Izbor AV Receiver

Ivo uzmi Yamahu 473 zbog mreže - vidjećeš koliko je korisno strimat muziku sa kompa il net radio nego staslno prebacivat na USB...

no kad govorimo o entry modelima onda treba reć da se tu više štedi nego daje...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 9:21 (zlatkor).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Izbor AV Receiver

ja bih isao na denona jer imaju odlican zvuk i kvalitetni su,ali i yamaha je dobar izbor..

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Izbor AV Receiver
yamaha definitivno za lowend nudi najvise
razlike su uglavnom u prikljucima kod nekih modela
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice