Pozdrav svima,
nov sam u ovome, pa bih stoga molio savjet. Imam zvučnike stereo Swans RM300F te me zanima izbor AV Receivera. Platni razred je 2000-2500kn. Svaki prijedlog je dobrodošao. Ja sam mislio na DENON AVR-1513 ili DENON AVR-1713.
Pozdrav svima,
nov sam u ovome, pa bih stoga molio savjet. Imam zvučnike stereo Swans RM300F te me zanima izbor AV Receivera. Platni razred je 2000-2500kn. Svaki prijedlog je dobrodošao. Ja sam mislio na DENON AVR-1513 ili DENON AVR-1713.
DENON AVR-1713 bi ti bio najbolji izbor
kod nas u tom cijenovnom rangu mozes nabaviti nekog pioneera, yamahu ili sonya. Sony receiveri mi se nimalo ne svidjaju niti su na glasu kao kvalitetni. Yamaha kotira bolje od pioneera (iako tu nema neke vece razlike).
Hvala na savjetu, našo sam još jedno pojačalo, piše da podržava 4k tehnologiju za buduće rezolucije, cijena 2000kn. Yamaha RX-V373. Tako da mi je sad i to u igri.
a sto zapravo zelis od pojacala? koje su ti funkcije bitne? taj 4K passthrough malo znaci sad (i vjerojatno u iducih 5g)
95% TV kuca jos nije ni preslo na HD, kamoli da netko razmislja o 4K
u tom cijenovnom rangu jos su ti i
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/VSX-422-K/page.html
http://www.pioneer.eu/uk/products/42/98/405/VSX-527-K/page.html
ovaj pioneer sa dlna je odličan, mislim da je to best buy i da ću to uzeti. zasad je favorit. Hvala ti puno.
Pozdrav
Ovako u jednom trenutku gledanja tv nestalo je zvuka sa recevira.Probavajući ga ugasit pa upalit i pokašavajući prebacivat opcije zvuka radi jedino na opciji stereo (druge opcije su još theater,hall,dolby virtual i pro logic na toj opciji mi je bio naštiman recever).Recevirer je spojen sa tv-om- izlaz iz tv slušalice i sa dva cinča u rec.Sve je šljakalo super do danas ujutro .Kad je odjednom nestao zvuk.Ako neko zna šta bi moglo bit dal je baš riknul reciver dal je to neki skup popravak ili da kupujem novi .Hvala unaprijed
Koji od slijedećih receivera uzeti? Limit 2000 kn.
Malu prednost dajem Yamahi ponajviše radi 4 digitalna ulaza (2 koaksijalna i 2 optička) i USB ulazom (radi slušanje muzike).
Ako ih netko posjeduje dotične neka slobodno ukratko kaže za i protiv.
Hvala.
Ivo uzmi Yamahu 473 zbog mreže - vidjećeš koliko je korisno strimat muziku sa kompa il net radio nego staslno prebacivat na USB...
no kad govorimo o entry modelima onda treba reć da se tu više štedi nego daje...
ja bih isao na denona jer imaju odlican zvuk i kvalitetni su,ali i yamaha je dobar izbor..