hi
ipak od svega sam se odlucio kupiti komponente
zanima me tocno sto sve moram kuptit,inace nista nemam pa moram sve nanovo kupovati
najbitnije mi je da mogu na cdu i preko usba slusati muziku na njima , znaci to mi je najvaznije i da ima utor za slusalice
moze li mi netko objasniti sta mi sve treba za komponente i sto je sto odnosno sto mi sluzi za sta
inace vazna mi je kvaliteta zvuka posto slusam jazz i classic
ja sam donedavno mislio da je za komponente potrebno samo spojiti cd player sa zvucnicima pa mi je netko nedavno reko da se cd player ne spaja sa zvucnicima ,vec neki cd receiver , jos su mi tuner spominjali izd....,
sada mene zanima za sta sluzi cd receiver, i koja je razlika izmedu cd receivera icd playera, na sta od toga se mogu spojiti zvucnici
sta je to tuner i za sta sluzi, moram li imati i taj receiver i tuner zajedno ili mi je dosta samo jedan od toga ,
cuo sam i za pojacalo nesto ko fol da bi se i to trebalo posebno kupovati, pa me i to zanima za sta je i koja mu je svrha tom pojacalu,
i kako se spajaju onda zvucnici s tim uredajima(nadam se da cete mi vi odgovoriti koji od tih uredaja mi je potreban da bi dobio jak i visokokvalitetan zvuk,da ne bi nesto kupovo bezveze) i s kakvim zicama
naverdite mi par ducana u zgu koji su poznati za kupovinu komponenti