HD, AV Playeri ?

poruka: 41
|
čitano: 11.487
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: HD, AV Playeri ?
Budokai kaže...

@rambox ti se ne daš pa ne daš{#}

Kupio sam Asus jer je Asus garancija kvalitete i ZNAM da mi neće riknuti nakon dvije godine prvi dan, dok za ove žvrljbrljmrlj modele nisam siguran.

Trade Mark oliti Brand stvara se godinama i ako trebam platiti ime, platiti ću ga i fertig. 

EDIT; moj Asus će trajati bar 6 godina dok će tvoj žvrljbrlj za 360 kn riknuti za dvije godine i dva dana, kupit ćeš ga ponovo, pa ponovo i na kraju izađe skuplja pita nego tepsija {#}

Može biti,ali i ne mora...U svemu,a pogotovo u trajanju elektroničke opreme treba imati i sreće,ali nekad i samo ime garantira kvalitetu.

Npr,ja sam prije 6-7 godina kupio tada relativno skup linijski Pioneer DVD-Rekorder,mijenjajući stari VHS.Dan -danas radi izvrsno,prebacio sam davno sve stare snimke sa kazeta,a da ne govorim o intuitivnosti  rada sa hard-diskom i kvaliteti lasera na DVD-u.

Ne bi ga mijenjao ni za jedan od ovih pustih novih điđimiđa.Kad crkne,onda ću u potragu za ovim novim playerima,a dotad pozorno pratim što cijenjeni forumaši misle o istima....

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 19:47 (Godin).
17 godina
Budokai kaže...

@rambox ti se ne daš pa ne daš{#}

Kupio sam Asus jer je Asus garancija kvalitete i ZNAM da mi neće riknuti nakon dvije godine prvi dan, dok za ove žvrljbrljmrlj modele nisam siguran.

Trade Mark oliti Brand stvara se godinama i ako trebam platiti ime, platiti ću ga i fertig. 

EDIT; moj Asus će trajati bar 6 godina dok će tvoj žvrljbrlj za 360 kn riknuti za dvije godine i dva dana, kupit ćeš ga ponovo, pa ponovo i na kraju izađe skuplja pita nego tepsija {#}

Nemam se ja kaj dat ili ne dat,{#} ja sam realan kaj mnogi nisu tu je kvaka Asus nije nikakva garancija kvalitete usput sama garancija kod Asus i ViewSonic je ista 2 godine.To je sve konzumna elektronika jel, ak ne znaš kaj to znači onda je to druga priča zato i postoje marketinški odjeli u firmama pa plati više za zvučno ime gotovo istih mogučnosti.{#}

To kaj ti misliš da bude Asus trajal dovjeka, je klasična zabluda garantni rok je dvije godine a posle drži fige praksa je puna raznih iznenađenja ko obično. Opet napominjem to je jeftina konzumna elektronika, kod nas preskupa ko obično a ne matična ploča za komp od 1500kn ti bokca.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
13 godina
protjeran
HD, AV Playeri ?

Meni 650 kn baš nije jeftina konzumna elektronika {#} a to što ti misliš da je tvoj wievsonic ili kak se već ne zove JEST je tvoja stvar.

Dakle , ti si se već pomirio da za dvije godine ubodeš ponovo 360 kn i za 6 godina ćeš me prestić s novcem (riknula tri tvoja playera) 3x360 = ? blllllllllllleeeeeeeeeeee..... {#}

Ponavljam ti, platiti ću ime jer će Asus postojati i za 6 godina, a većina tih tvojih žvrljbrlj proizvoda neće, u tome je keč.

Ja se uzbudim majke mu čim čujem ASUS a ne da nešto od njihovih proizvoda kupim.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 20:24 (Budokai).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Godin kaže...

Može biti,ali i ne mora...U svemu,a pogotovo u trajanju elektroničke opreme treba imati i sreće,ali nekad i samo ime garantira kvalitetu.

Npr,ja sam prije 6-7 godina kupio tada relativno skup linijski Pioneer DVD-Rekorder,mijenjajući stari VHS.Dan -danas radi izvrsno,prebacio sam davno sve stare snimke sa kazeta,a da ne govorim o intuitivnosti  rada sa hard-diskom i kvaliteti lasera na DVD-u.

Ne bi ga mijenjao ni za jedan od ovih pustih novih điđimiđa.Kad crkne,onda ću u potragu za ovim novim playerima,a dotad pozorno pratim što cijenjeni forumaši misle o istima....

Ma mora bit, nisam ja toliko bogat da kupujem jeftinu robu {#}

Imao sam do prije godinu i pol  i jedan Philips DVP630 iz početka 2005 god i tad je koštao 1100 kn i zamisli "čitao je titlove" i imao progressive scan (kak sam bio oduševljen) :)))

Bilo je i modela nekih danas ugaslih firmi za 500-600-700 kn no nisam htio ni čut, ja odmah u rebra, po najskuplje.

Ja mog donio kući nadogradio firmware , "pojavila se i dijakriktika" dok je moj kum bio pametniji pa kupio žvrljmrlj za 600 kn.

Za njegov ni dan danas nema službenog firmwarea ostao je na "osti -u na -etv i takvim slovima, em što mu je riknuo za godinu dana.

Moj Philips uredno, tiho i dan danas kuca filmove mada nema firmwarea poslije 2005 godine. Normalno da naleti na divix kojeg ne može pročitati al to je kriv softvare dok je uređaj ko bombon evo sedma godina.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 20:35 (Budokai).
13 godina
neaktivan
HD, AV Playeri ?

Svrha ovakvih uređaja je da se u praksi(a ne na papiru) pokažu takvima da čovjeku olakšaju,a ne iskompliciraju korištenje tehnike,a da su pritom kvalitetni i "dugovječni",te predstavljaju neku vrstu inovacije koja bi se mogla zadržati neko vrijeme.Tu ne treba gledati,pa ni u nekoliko stotina kuna...

Ja sam,ponavljam s ovim Pioneerovim rekorderom u to vrijeme,mislim obavio najbolju investiciju u posljednjih 10 godina,gdje mi nije žao što sam dao 3000 kuna za uređaj.

kamo sreće da vrijede ista pravila i danas,iako mislim da je što se tiče ove digitalije i tehnike, sve otišlo lagano u prdac....

p.s.

Što se tiče usporedbe svih ovih playera,moje je mišljenje da svatko odabere ono što misli da mu treba,a ako neki uređaj ima funkciju koja će mu zbilja trebati,software koji vrhunski upravlja istom, te korisnik zna o čemu se radi,a to košta dodatnih i 1000 kuna,ima moju punu podršku.Jednom se živi...Uživat će se barem koju godinu u tome,a poslije sve ionako pregazi vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 21:06 (Godin).

1 0 hvala 0
14 godina
HD, AV Playeri ?

Kupio sam WD TV Live ! Hvala svima na pomoći {#}

0 0 hvala 0
17 godina
HD, AV Playeri ?

Ne želim ulaziti u bilo kakve rasprave ali imam Med8er MED500X2 i odličan je.

Ima i 400X2 i 450X2 za one kojima ne treba disk odnosno ugrađuju disk manjeg formata (i jeftiniji su). Hardverski su manje-više isti svi. Ugl, player je odličan, sve radi ok osim jednog filma no ispostavilo se da koristi neki vrag u XviD kodeku koji skoro nigdje nije podržan i ne bi se ni trebao koristiti više. Naravno, uvijek se može potrefiti da se neki format ne može pročitati no tako je kod svih playera. Moja najveća zamjerka mu je što titl mora biti istog imena kao i film (ne kužim zašto to ne srede...)

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vido kaže...

Ne želim ulaziti u bilo kakve rasprave ali imam Med8er MED500X2 i odličan je.

Ima i 400X2 i 450X2 za one kojima ne treba disk odnosno ugrađuju disk manjeg formata (i jeftiniji su). Hardverski su manje-više isti svi. Ugl, player je odličan, sve radi ok osim jednog filma no ispostavilo se da koristi neki vrag u XviD kodeku koji skoro nigdje nije podržan i ne bi se ni trebao koristiti više. Naravno, uvijek se može potrefiti da se neki format ne može pročitati no tako je kod svih playera. Moja najveća zamjerka mu je što titl mora biti istog imena kao i film (ne kužim zašto to ne srede...)

Titl ne mora biti istog imena ko film. U donjem desnom kut daljinskog imas tipku "sub" i kad je pritisnes otvara ti se izbornik za podesavanje velicine, boje, standarda... titlova a tu imas i opciju izabrati bilo koji titl iz foldera u kojem je snimljen film. To je napravljeno na taj nacin jer dosta ljudi snima sve filmove i titlove u jedan folder radi lakseg snalazenja u libraryju (napravis folder "filmovi" sve ih puknes tu da ne moras svaki put ciniti jedan korak vise za doci do filma kojeg zelis) i tada je potrebo da imaju isto ime jer u suprotnom player ne bi znao koji titl automatski povuci.

Kod mede8era je super stvar sto ima odlicnu podrsku za hrvatsku i uvijek na forumu mozes pitati ono sto te zanima i svaki firmware (nadam se da imas najnoviji) ima 100% podrsku za hrvatske znakove i menije. Po tome se jedino WD moze mjerit.

17 godina
HD, AV Playeri ?

Možda imam stari firmware (updejtao prije koji mjesec) no ja ne mogu nikako {#}

Probat ću još kad budem u prilici (nisam doma sad).

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HD, AV Playeri ?

Evo ja sam sad probao i stvarno ne radi :(

Siguran sam da sam to ranije mogao. A nista, preimenuj titlove i amen. Ja imam taj obicaj jos odavno pa nisam ni primjetio kad su ovo ukinuli.

0 0 hvala 0
17 godina
BlueMax kaže...

Evo ja sam sad probao i stvarno ne radi :(

Siguran sam da sam to ranije mogao. A nista, preimenuj titlove i amen. Ja imam taj obicaj jos odavno pa nisam ni primjetio kad su ovo ukinuli.

Mislim ono fakat je teško preimenovat titlove,{#} kak se film zove veliki posel i problem nema kaj uglavnom čista klasika od Muhe radit Slona bez potrebe.{#}

Ak se koriste titlovi ko ih treba normalno, najbolje je obrisat dodatne gluposti tj ono kaj piše uz ime samog filma kojeg skineš prva fotka. Onda ostane samo normalno ime filma, a takvi su i titlovi samo kaj je iza nastavak srt i nema frke koji player to ne pročita onda je za smeče sigurno.{#}

Uglavnom s hrvatskim titlovima nema problema, niti na jeftinim Media Playerima ok može se dogodit na jeftinom ili skupom Media Playeru da se negdje u nekom filmu ne prikaže Č ili Č pa piše samo C ili nekaj drugo. Ali to je sitnica ništa strašno u praksi, ne treba oko takvih stvari nepotrebno trošit živce več ih štedite za bitnije zivotne situacije jel.{#}{#}

Fučkaš takav naziv filma i te dodatke bezvezne! Fučkaš takav naziv filma i te dodatke bezvezne!
Čisto i uredno bez nepotrebnih dodatka i to je to Čisto i uredno bez nepotrebnih dodatka i to je to
http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 0:11 (rambox).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice