DVD/Media Player

poruka: 7
|
čitano: 2.520
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
DVD/Media Player

Ekipa trebao bih dvd ili media player na kojem bi mogao gledati divx-e,mkv ili slicne video formate. Imam doma LG 32" full hd televiziju sa svim mogucim utorima zada.

Posto bi vecinom gledao mkv-ove i divxe, zanima me bi li bila slika prelosa da gledam 480 pina videe na dvd playerima. i koliko dobijam sa 720p ili 1080p HD videima?

Ne bih htio potrosit puno para moze i polovno. npr 300-400kn max.

Vazna napomena je da bi sve sto gledam se nalazilo na USB-u Patriot Xporter 16GB 2.0 sticku.

Hvala unaprijed na pomoci.

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: DVD/Media Player
cecenac kaže...

Ekipa trebao bih dvd ili media player na kojem bi mogao gledati divx-e,mkv ili slicne video formate. Imam doma LG 32" full hd televiziju sa svim mogucim utorima zada.

Posto bi vecinom gledao mkv-ove i divxe, zanima me bi li bila slika prelosa da gledam 480 pina videe na dvd playerima. i koliko dobijam sa 720p ili 1080p HD videima?

Ne bih htio potrosit puno para moze i polovno. npr 300-400kn max.

Vazna napomena je da bi sve sto gledam se nalazilo na USB-u Patriot Xporter 16GB 2.0 sticku.

Hvala unaprijed na pomoci.

Pogledaj kaj sam napisal na dolnjem linku, to si kupi i nema frke spojiš ga preko HDMI na svoj TV i moš gledat kaj očeš preko USB Stick ili vanjskog diska.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/dvd-player-ne-cita-filmove-vece-1gb/127036.aspx?page=0&jumpto=2467570&sort=asc&view=flat

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
13 godina
neaktivan
DVD/Media Player

odlicno! jedina je mana sto nema dvd citac, medjutim za takvo nesto bi mi pretpostavljam trebao blu ray player koji ne dodje ispod 600kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DVD/Media Player

0 0 hvala 0
17 godina
Re: DVD/Media Player
cecenac kaže...

odlicno! jedina je mana sto nema dvd citac, medjutim za takvo nesto bi mi pretpostavljam trebao blu ray player koji ne dodje ispod 600kn.

Koju tocno ti LG televiziju imas? Ne mislim na inche nego na model.

13 godina
neaktivan
DVD/Media Player

Cek stani imam problema sa otkrivanjem tocnog modela. Al znam na sto ciljas otkljucavanje service only usb utora u svrhu gledanja divxa preko usb-a to sam otkrio na netu par sati prije tvog posta ;). mislim da je LH bila serija. sad cu pokusat doc do tocnog modela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DVD/Media Player

Model je 32LF2510-ZB God i hope it will work. google time.

Firmware je 3.55 pa cu se tribat s time igrat ako ovaj model ima tu opciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice