DVD Blu-ray do 1200 kn ?

poruka: 14
|
čitano: 3.528
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
DVD Blu-ray do 1200 kn ?
Prije par dana sam kupio Plazmu Panasonic TX-P42S20E ...šteta šta nema USB priključak... :( ugl. sada je red došao na DVD Blu-ray...Htio bi da bude PANASONIC(da nemam 16 daljinskih po stolu) naravno da ima USB priključak ....šta preporučate ??? ili ne panasonic...... pomagaj te :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: DVD Blu-ray do 1200 kn ?
Balkanman kaže...
Prije par dana sam kupio Plazmu Panasonic TX-P42S20E ...šteta šta nema USB priključak... :( ugl. sada je red došao na DVD Blu-ray...Htio bi da bude PANASONIC(da nemam 16 daljinskih po stolu) naravno da ima USB priključak ....šta preporučate ??? ili ne panasonic...... pomagaj te :)

ja bih dodao jos 600 kuna i kupio si playstation3 i imam i konzolu i odlican blu-ray player

-=PiS=- CROZOKI
14 godina
neaktivan
crozoki kaže...
Balkanman kaže...

ja bih dodao jos 600 kuna i kupio si playstation3 i imam i konzolu i odlican blu-ray player

mmoram negdje podvući crtu....plejka mi zvuči mrak samo zbog pes kada mi dođe ekipa...ali se po kvartu priča :) da reprodukcija slike na plejki i nekome dvd BR uređaju ne može biti ista,.. odnosno dvd BR uređaj je bolji

14 godina
neaktivan
DVD Blu-ray do 1200 kn ?

Panasonic 1299

Sony 1299

Sony 899

LG  1099

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 2:34 (brane47).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DVD Blu-ray do 1200 kn ?
Riješeno panasonic se uzima..........hvala

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Balkanman kaže...
crozoki kaže...
Balkanman kaže...

mmoram negdje podvući crtu....plejka mi zvuči mrak samo zbog pes kada mi dođe ekipa...ali se po kvartu priča :) da reprodukcija slike na plejki i nekome dvd BR uređaju ne može biti ista,.. odnosno dvd BR uređaj je bolji

?? prica se svasta
reprodukcija je onakva kakva treba bit
ps3 je vrhunski media player

http://protocol4.animehr.com/
16 godina
protjeran
DVD Blu-ray do 1200 kn ?

sad ja pitam zašto bluray player koji ionako vrti samo originale??? Imaš namjeru kupovati Blu-ray DVDe??? Oni koji čitaju .avi ili .mkv koštaju više a opet nisu pouzdani da će svaki file pročitiati i ne možeš nadograditi firmware.

zašto ne neki mediaplayer koji je korisniji iz više kuteva (sve što skineš sa neta), USB play, stream mjuze i filmova sa kompa na HI-FI...

ja sam uzeo WD TV live i vrlo sam zadovoljan u čitanju fileova (za razliku od nekih praktičnih rješenja daljinskog i opcija). ima sve što treba.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
cassini kaže...

sad ja pitam zašto bluray player koji ionako vrti samo originale??? Imaš namjeru kupovati Blu-ray DVDe??? Oni koji čitaju .avi ili .mkv koštaju više a opet nisu pouzdani da će svaki file pročitiati i ne možeš nadograditi firmware.

zašto ne neki mediaplayer koji je korisniji iz više kuteva (sve što skineš sa neta), USB play, stream mjuze i filmova sa kompa na HI-FI...

ja sam uzeo WD TV live i vrlo sam zadovoljan u čitanju fileova (za razliku od nekih praktičnih rješenja daljinskog i opcija). ima sve što treba.

pa mozda zato sta misli kupovat orginale
koji niti nisu previse skupi oko 130kn,a ako ima bluray przilicu moze napravit svoj bluray disk(piratski) i citat ce ga bez problema

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 10:59 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...
cassini kaže...

koji niti nisu previse skupi oko 130kn,a ako ima bluray przilicu moze napravit svoj bluray disk(piratski) i citat ce ga bez problema

hmm... davat po 130 kn (ili više) za 1 DVD je po meni bacanje novaca....ja to uspoređujem da DVD diskovima koje sam ja kupio prije cca 6-7-8 godina i koji mi sad doslovno stoje jer je u međuvremenu izašao blu-ray koji ima 100x bolju sliku a i zvuk (DTS).

ali čisto sumnjam da tip ima blu-ray pržu, jer, diskovi su abnormalno skupi, brzina pisanja je

užasno spora, i pitanje je dal pleyeri čitaju R format, a i što će snimit na blu-ray - mpeg2 film sa DVB Ta???

sve se ponavlja kao 2001 ili 2002 godine kad su se pojavile prve DVD prže...em nesigurno i sporo snimanje, em skupi mediji...

16 godina
protjeran
cassini kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
cassini kaže...

hmm... davat po 130 kn (ili više) za 1 DVD je po meni bacanje novaca....ja to uspoređujem da DVD diskovima koje sam ja kupio prije cca 6-7-8 godina i koji mi sad doslovno stoje jer je u međuvremenu izašao blu-ray koji ima 100x bolju sliku a i zvuk (DTS).

ali čisto sumnjam da tip ima blu-ray pržu, jer, diskovi su abnormalno skupi, brzina pisanja je

užasno spora, i pitanje je dal pleyeri čitaju R format, a i što će snimit na blu-ray - mpeg2 film sa DVB Ta???

sve se ponavlja kao 2001 ili 2002 godine kad su se pojavile prve DVD prže...em nesigurno i sporo snimanje, em skupi mediji...

bluray kosta oko 130kn ima jeftnijih i skupljih

evo primjer

Burn After Reading

FLCL

danas nema sanse da bi kupio DVD film

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 12:58 (hrvatskafarkasevec).
14 godina
neaktivan
DVD Blu-ray do 1200 kn ?
Želim BR koji čita kopije..nema šanse da kupujem oorginale .......mislim skidati s neta filmove.... kakva je plejka 3 za to ... i jeli imate koji link s cijenam da pošaljete.... šta preporučujete......

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Balkanman kaže...
Želim BR koji čita kopije..nema šanse da kupujem oorginale .......mislim skidati s neta filmove.... kakva je plejka 3 za to ... i jeli imate koji link s cijenam da pošaljete.... šta preporučujete......

Onda bi tebi mozda i bio najbolji WD TV Live

16 godina
protjeran
Balkanman kaže...

pa svaki cita kopije,ako zaprzis bluray kak spada (ali pazi to mora bit bluray znaci 25gb ili 50gb ),a to ti se ne isplati przit 

bolje onda kupit orginal 

kao sta kolega kaze za "kopije" tj piratske filmove ti je najbolji wdtv 

jeftin je i odlican cita sve formate ima youtube i jos neke servise

14 godina
DVD Blu-ray do 1200 kn ?

Pogledaj i ovaj player

http://www.svijet-medija.hr/Article.aspx?id=23488&sid=154

ja ga imam i super sam zadovoljan .

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 21:13 (Mirda 1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice