Android tv box

poruka: 9
|
čitano: 13.097
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Android tv box

Pozdrav sto mislite o android tv playerima, jeli tko ima iskustva s njima, i gdje ih ima za kupiti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android tv box

comming soon

http://realizam.blogspot.com/

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Android tv box

Moram priznat da mi je drago da je ovo pitanje postavljeno i da imam prilike odgovoriti na njega :)

Android playeri sami po sebi su jako dobra stvar ako su dobro napravljeni i od kvalitetnih komponenata. Na ebayu recimo ima masa takvih playera. Od Rockchipa, Telechipsa, Amlogica da ne nabrajam sad dalje.

Rockchip i Telechips zaboravi ako ti je bitna kvaliteta i pouzdanost. Ostaje ti Amlogic koja je odlicna platforma i sto se tice tableta i sto se tice Android TV boxeva, medjutim postoji jedan dosta veliki problem kod tih uredjaja...

Ili uopce nema ili ima jako malo softverske podrske od strane proizvodjaca. Konkretno, na svim Amlogic baziranim tabletima nemas nikakve podrske za nasu regiju (titlovi, prijevodi Androida opcenito...). Jedno od rijesenja kod tih uredjaja ti je instaliranje kvalitetnog playera na njega (npr MX Video Player), al opet to nije to. Svi ti playeri su univerzalni i koriste softversko kombinirano sa hardverskim dekodiranjem svega i razlika u kvaliteti reprodukcije video zapisa je dosta ocita.

E sad, dvojica kolega i ja (mladi, entuziasti, puni optimizma) smo se primili posla bas sto se tice navedene teme. U suradnji sa Amlogicom kao proizvodjacem chipseta i jednom firmom koja nam je razvila hardware razvili smo Android bazirani (Android ICS 4.0.3 za sada) media player koji je softverski u potpunosti prilagodjen kompletnoj nasoj regiji sa podrskom za skoro sve medijske zapise, mrezni protokoli..., dodali par gadgeta na sve to da bi korisnicima pojednostavnili surfanje, igranje npr. Angry Birdsa i slicno... Trenutno se na svemu tome vrse finalna testiranja i uskoro krecemo sa marketingom i prodajom uredjaja.

Fb profil na kojem ce biti vise informacija uskoro: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002336237317

I da, koliko je meni poznato, neceg takvog na nasem trzistu nema.

15 godina
neaktivan
Android tv box

Ja se nadam da će biti softverski prilagođen... Da će dolaziti s nekakvim daljinskim pristojne kvalitete i sl.

Nadam se da će također biti i financijski dostupan ljudima...

Zanimljiva tema, zanimljivi uređaji, ali samo ako se naprave kvalitetno, jer meni ne treba uređaj (bio android, linux ili nešto treće na njemu) koji šteka.

Sretno i pozdrav :)

SDP ≠ HDZ

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stane1983 kaže...

Samo da priupitam, stojite li vi iza ovog proizvoda Streamo!  Fb

Ako da, onda vas moram samo pozdravit i čestitati, jer čini mi se da ste jedini za sada na našem tržištu! (bez reklame)

Također bih volio da se jave neki ljudi koji su korisnici ovakvih tv boxova, pa da podijele neka iskustva s nama možda budućim kupcima. :)

Također postoji topic o tome: Link

Lijepi pozdrav!

13 godina
protjeran

Pozz,

ne, mi stojimo iza ovoga: Homepage, Facebook, a tu je i zimo napisao nest o nama...

Lp,

Stane

12 godina
protjeran

Bok zitzko, hvala na čestitkama, radimo najbolje što možemo.

Ovdje je odgovor na topic o Streamo! uređajima.

Imamo puno zadovoljnih korisnika, svim našim korisnicima dajemo podršku, ovdje u Hrvatskoj.

Zainteresirani mogu pogledati više detalja na linkovima a uskoro i isprobati probati uređaj u ovlaštenim trgovinama.

Lijepi pozdrav.

15 godina
neaktivan
Android tv box

nisam siguran da pitam na pravom mjestu, al čini mi se najbolje što sam našao :D ako nije prebacite me u neku drugu temu... uglavnom, zanimaju medvije stvari vezane uz ovaj tvbox 

prva stvar: budući da ne tv-u na kojeg mislim spojiti uređaj nemam HDMI porta, da li mogu taj uređaj spojiti samo preko AV ulaza koji navedeni uređaj ima na sebi? dakle, dali će sve funkcionirati ako povežem preko AV izlaza?

drugo pitanje: na koji način da na taj uređaj spojim tipkovnicu i miša? dal će raditi wireless tipkovnica preko tog uređaja? dal da nabavim neku posebnu tipkovnicu? :D

molio bih brze i konkretne odgovore :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android tv box

bump :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice