Pitanje za ekipu. Da li je netko nabavio i isprobao ovako nešto? Trebale bi mi informacije iz prve ruke...
http://www.ebay.com/itm/New-Android-4-0-Mini-PC-A10-1-5GHz-1GB-Google-TV-Player-Box-Android4-0-dongle-/230814854344?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item35bda32cc8
Android 4.0 Mini PC
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.238
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Allwinner - nije bas nesto CPU...
zaboravi bilo kakvu podršku za HR područje u 99% slucajeva (ukljucujuci da ne rade HR titlovi na filmovima... itd..)
tolko iz mojeg iskustva...
eto mi razvijamo nesto slicno - nebude bas tolko minijaturno, al bude malih dimenzija... uskoro vise info ;)
zaboravi bilo kakvu podršku za HR područje u 99% slucajeva (ukljucujuci da ne rade HR titlovi na filmovima... itd..)
eto mi razvijamo nesto slicno - nebude bas tolko minijaturno, al bude malih dimenzija... uskoro vise info ;)
Koliko sam vidio na dealextreme-u svi ovi playeri s 4.0 androidom nativno podržavaju hrvatski jezik u operativnom sustavu. Istina malo čudno jer nema dosta drugih jezika koji se inače nalazi, ali eto...
Zato smatram da nebi trebalo biti problema s filmovima, iako svi znamo milion programa kojima se "titl" lijepi za film...
inače i ja si planiram neš ovakvo nabaviti, pa ako nešto "planiraš", požuri se s tim
Ja ću uzeti nešto takvo, ali ne baš taj. Ovo mi je jako pomoglo: http://xbmc.org/theuni/2012/07/13/xbmc-for-android/, a i kažu da se bez problema nosi s 1080p videom
Koliko sam vidio na dealextreme-u svi ovi playeri s 4.0 androidom nativno podržavaju hrvatski jezik u operativnom sustavu. Istina malo čudno jer nema dosta drugih jezika koji se inače nalazi, ali eto...
Zato smatram da nebi trebalo biti problema s filmovima, iako svi znamo milion programa kojima se "titl" lijepi za film...
inače i ja si planiram neš ovakvo nabaviti, pa ako nešto "planiraš", požuri se s tim
Sam Android dolazi s HR prjevodima, ali smo Android, problem su native videoplayer app za reprodukciju videa koje razvija proizvodjac CPU-a/hw dekodera i te app koriste hw video dekoder u potpunosti kod reprodukcije videa... u tom slucaju iz mog iskustva 90% da nije rjesena stvar s hr titlovima :) neki workaround je korisitit neki drugi player tipa MX player - al to vise nije cisto hw dekodiranje :)
Stay tuned... ;)
EDIT: Radimo i na optimizaciji XBMC-a na nasem uređaju (hw dekodiranje... itd) + uz uređaj bude u blizoj buducnosti dostupne raznorazne zanimljive extenzije... o svemu uskoro :)

@Lefty: Do sada na svim androidima BS Player odlično radi (HW) i podržava titlove
@rooswelt1991: Naručio sam, javim prve dojmove kad ga se dokopam...