Android 4.0 Mini PC

poruka: 7
|
čitano: 3.232
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Da li je netko isprobao ovo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android 4.0 Mini PC

Allwinner - nije bas nesto CPU...

zaboravi bilo kakvu podršku za HR područje u 99% slucajeva (ukljucujuci da ne rade HR titlovi na filmovima... itd..)

tolko iz mojeg iskustva...

eto mi razvijamo nesto slicno - nebude bas tolko minijaturno, al bude malih dimenzija... uskoro vise info ;)

http://realizam.blogspot.com/

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Android 4.0 Mini PC
Lefty kaže...

zaboravi bilo kakvu podršku za HR područje u 99% slucajeva (ukljucujuci da ne rade HR titlovi na filmovima... itd..)

eto mi razvijamo nesto slicno - nebude bas tolko minijaturno, al bude malih dimenzija... uskoro vise info ;)

Koliko sam vidio na dealextreme-u svi ovi playeri s 4.0 androidom nativno podržavaju hrvatski jezik u operativnom sustavu. Istina malo čudno jer nema dosta drugih jezika koji se inače nalazi, ali eto...

Zato smatram da nebi trebalo biti problema s filmovima, iako svi znamo milion programa kojima se "titl" lijepi za film...

inače i ja si planiram neš ovakvo nabaviti, pa ako nešto "planiraš", požuri se s tim {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Android 4.0 Mini PC

Ja ću uzeti nešto takvo, ali ne baš taj. Ovo mi je jako pomoglo: http://xbmc.org/theuni/2012/07/13/xbmc-for-android/, a i kažu da se bez problema nosi s 1080p videom

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Lefty kaže...

Koliko sam vidio na dealextreme-u svi ovi playeri s 4.0 androidom nativno podržavaju hrvatski jezik u operativnom sustavu. Istina malo čudno jer nema dosta drugih jezika koji se inače nalazi, ali eto...

Zato smatram da nebi trebalo biti problema s filmovima, iako svi znamo milion programa kojima se "titl" lijepi za film...

inače i ja si planiram neš ovakvo nabaviti, pa ako nešto "planiraš", požuri se s tim {#}

Sam Android dolazi s HR prjevodima, ali smo Android, problem su native videoplayer app za reprodukciju videa koje razvija proizvodjac CPU-a/hw dekodera i te app koriste hw video dekoder u potpunosti kod reprodukcije videa... u tom slucaju iz mog iskustva 90% da nije rjesena stvar s hr titlovima :) neki workaround je korisitit neki drugi player tipa MX player - al to vise nije cisto hw dekodiranje :)

Stay tuned... ;)

EDIT: Radimo i na optimizaciji XBMC-a na nasem uređaju (hw dekodiranje... itd) + uz uređaj bude u blizoj buducnosti dostupne raznorazne zanimljive extenzije... o svemu uskoro :)

http://realizam.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 0:05 (Lefty).
17 godina
ovak, prvo objasni, ako zalijepim titlove na film, u cemu bi onda bio problem s reprodukciji, jer titlovi prakticki ne postoje tad, samo video s "ugradjenim" titlovima. druga stvar, trenutno ima ovakvih kompova s vise od 1ghz procevima, i to bez roblema vrti hd. trece, koliko je to uskoro sto ti najavljujes, moze vise info u pp
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Android 4.0 Mini PC

@Lefty: Do sada na svim androidima BS Player odlično radi (HW) i podržava titlove

@rooswelt1991: Naručio sam, javim prve dojmove kad ga se dokopam...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice