Trebam savjet za snimanje videa

poruka: 4
|
čitano: 3.806
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Trebam savjet za snimanje videa

Zanima me koji alat može spojiti više videa na 1. 

Recimo upotrebim  selfie štap koji je ujedno i tripod i snimim sebe sa lijeve i desne strane zasebno i htio bi to spojiti na jedan video kao da imam blizanca. 

Kako bi to mogao napraviti ? 

Snimio bi to tako kao da se međusobno razgovaramo itd. 

0 0 hvala 0
5 godina
Re: Trebam savjet za snimanje videa

Ja radim u DaVinci Resolveu ili Premiere Pro. Za DaVinci imas besplatnu verziju dok za Premiere Pro ćeš morat skidat piratsku ako ne misliš plaćat program.

Ne znam kakav ti je komp i koje su ti vještine (u prijevodu koliko vremena ti se ulaže u učenje programa  za jedan video) al pošto smo ljudi jel, mogu ti ja to spojiti i poslati ako hoćeš..

Možeš uploadati preko dropboxa ili nećeg sličnog pa mi poslat link na PP sa uputama što točno želiš da bude u videu.

10 godina
marushin kaže...

Ja radim u DaVinci Resolveu ili Premiere Pro. Za DaVinci imas besplatnu verziju dok za Premiere Pro ćeš morat skidat piratsku ako ne misliš plaćat program.

Ne znam kakav ti je komp i koje su ti vještine (u prijevodu koliko vremena ti se ulaže u učenje programa  za jedan video) al pošto smo ljudi jel, mogu ti ja to spojiti i poslati ako hoćeš..

Možeš uploadati preko dropboxa ili nećeg sličnog pa mi poslat link na PP sa uputama što točno želiš da bude u videu.

nemam nista snimljeno, Hvala na ponudi. Ja sam za sad to pitao onako da proučim opcije i pokusam nesto takvo snimiti jer bi izgledalo fora :)  Budem vidio što mogu ja, ali ako ne mogu onda budem tebi poslao.  Komp mi nije jak i imam integiranu grafu :D 

17 godina

svaki video editor, naravno manji-lakši s klik-nextom ili složeniji koje za upaliti trebaš tjedan dana učenja :)..

za tebe, npr freemaker-video converter, dovoljno jednostavno za prosječnog juzera/mobač/amerikanac klase :)) free

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice