Imam dvd film na hardu koji nema hrvatski prijevod. Maknuo sam dodatke sa dvd shrinkom tako da mi je ostao samo film. kako da ubacim hrvatski prijevod a da film ostane u dvd formatu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima više načina.
Najbolji način je da skineš titlove(prijevod) sa interneta. Ako žeiš gledati to na kompjutoru pohrani titlove i film pod istim imenom u istu mapu. Pokreni film na nekom playeru.
Ako želiš gledati to na dvd-playeru najlakši način ti je da to jednostavno napraviš pomoću programa convertxtodvd koji je prikladan za korištenje. Drugi način je da spržiš titlove i fim na dvd pod istim imenom. Naravno trebaš paziti na format titla. Titlovi obično nose nastavak .srt ili sub. Ako ti skineš titl s ekstenzijom npr. .sub onda skini besplatan program Subtitle workhop i njime pohrani taj titl u još .srt i .txt. Uglavnom uvijek titl prži u tri formata jer ne znaš koji će ti player moć čitati.
Jedan način je da titlove urežeš u film pomoću nekog programa. No može doći do gubitka kvalitete slike.
to je za divix filmove meni treba za dvd film koji ima ifo datoteke
pogledaj PocketDivXEncoder0.3.60
ma ne neču imati posla sa divixom oču u dvd film onakav kakav se može posuditi u videoteki ubaciti hrvatski prijevod