Decki da ponovim ono sta sam napisao:
-Rekao sam da se ne razumijem u same postavke-niti me zanimaju!Kada radis za nekakav studio,onda kada napravis nekakvu montazu,prije rendanja biras opciju koja je unapred vec nastimana od strane nekoga tko zna vise od mene(doslovno napisano:Youtube 720p,za svatove,maturalna,SaDvdNaYT...).
-Ja sam samo linkao stari post sa prepisanim postavkama koje trenutno njemu najbolje pašu!
-Covjek ima problem sa ucitavanjem videa i to sam mu htio pomoci,on sam me je pitao za postavke.
-Kvaka je u tome sto torent "od sume ne vidi drveca" i ne cita bolje malo postove,jer da cita,shvatio bi sve ovo gore napisano i ne bi bilo ovoga offtopica!
I mbaksa postoji treci razlog zasto je dizanje sa SD na HD ima smisla:
-Da bi se raja pohvalila da imaju 1020p na YT
No i to sam napisao.
Kvaka je u tome da ti imas imalo pojma o cemu pises shvatio bi koliko izvalis gluposti u jednom postu. Jednostavno nemaš pojma o čemu pričaš al uredno dijelis savjete i govoriš kako drugi nemaju pojma.... Mene bi bilo sramota naplatiti nekome rad a napisati ovo:"Kada radis za nekakav studio,onda kada napravis nekakvu montazu,prije rendanja biras opciju koja je unapred vec nastimana od strane nekoga tko zna vise od mene(doslovno napisano:Youtube 720p,za svatove,maturalna,SaDvdNaYT...)."
Jadan studio koji angažuje takve ko ti......