kako se skidaju spotovi s interneta. dali za to treba imati neki poseban program ili što. hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislis na spotove s Youtube ili s neke druge stranice ak imas firefox skini si dodatak za firefox Download Helper i to je to skines kaj hoces sa skoro pa bilo koje stranice sa videom pravi alat za takav posao!!!
http://www.orbitdownloader.com/
Odličan program za skidanje svih streaming-videa i općenito različitih sadržaja sa web-stranica, provjereno radi u IE, Mozilli, Avantu i Operi.
Probao sam ga u Chromu koristiti ali ne ide, što se tiče Opere, Avanta i IE radi besprijekorno, samo monitoring namjesti na odgovarajući browser i voila.
I Orbit je isto dobar ali nije toliko jednostava kao Download Helper, kad gledas neki video tri kuglice u boji ti se vrte kaj znaci da ga je ulovio pa samo kliknes na malu strelicu desno koja pokazuje prema dole i dobis popis videa i kliknes na njega i to je to samo te jos pita gdje ga hoces pospremit i gotovo kud ces jednostavnije!!!
Imao sam program Video Get podržava skidanje sa mnogo različitih stranica..i ima mogućnost konvertiranja u formate ,promjene rezolucije itd.
skinuo sam si taj dodatak za mozillu al neznam šta dalje jel mi možete kak pomoć.
Kad instaliras Download helper moraju ti se u gornjem lijevom dijelu firefoxa vrtit tri kuglice u boji kad gledas neki video kak sam ti gore naveo a ostalo sam ti isto napisao u gornjem postu gore!!
ono kad mi spremi spot i kad ga ja pokrenem ono mi ga pokrene u GOM playeru a želim da mi pokrene u Winampu a ako promjenim da mi otvara u Winampu ono mi uopće ne želi pokrenut samo stoji. jel to tak mora svirat u GOM playeru ili se može nekak promjenit po želji
Nisam siguran da winamp otvara Flash Video ja ga ne koristim ak si njega skinuo a GOM da, mozes ti upotrijebit koji drugi player po zelji bilo VLC ili Media Player clasic, ak hoces otvorit s kojim drugim playerom samo kliknes na video desnim klikom i Open With i izaberes player ili Choose Program i dobis popis program i onda izaberes s cim oces otvorit taj video tj s kojim playerom!
Flash video konvertiraj u avi ili wmv ...tad možeš gledati gdje hočeš.
A cemu konvertiranje kad VLC i Media Player Clasic Home Cinema pa i GOM Player otvaraju sve a ak vec konvertira onda u AVI divx da mozes gledat bilo gdje a ne samo na kompu!!!
Onda neka skine sve playere i rješen problem..a ne samo winamp.....a i naveo sam avi...nisam spomenuo divix ali se valjda podrazumijeva...
Treba mu samo jedan player koji otvara sve a to je Media player Clasic ili VLC i nema problema gledas bilo sta pa i H264!!!
može li mi neko preporučit neki besplatni program za konventiranje
može li mi neko preporučit neki besplatni program za konventiranje
Kako mogu skinuti neki spot s interneta da je npr. na službenoj stranici izvođača, a da nije preko youtube-a?
probaj sa add-onom za firefox Video Downloadhelper. nisam ga koristio, ali čuo sam da skida sve i svašta sa svih stranica...
Kako mogu skinuti neki spot s interneta da je npr. na službenoj stranici izvođača, a da nije preko youtube-a?
Znam da je offtopic ali smo da nešto kažem forumašima ako budu trebali skinuti sebi spot sa youtube neka se ne muče skidajući neki program ili nešto neka samo u mjesto onoga you tube u adresnoj traci neka ukucaju voobys kao što je na slikama ,i onda samo sebi skinete na komp :
Probaj ovaj program - Moyea YouTube FLV Downloader.
Ja ga koristim i stvarno sam zadovoljan - brz, lagan, intuitivnog sucelja, automatski detektira video fajlove, skida cak i one koje drugi programi ne mogu
(npr. Orbit Downloader nije mogao preporznati neke embedded fajlove na stranici Jutarnjeg ali je Moyea skinuo bez problema), ukratko, cissta desetka.