Razotkrivanje sadržaja s slike

poruka: 11
|
čitano: 8.896
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Evo ovako zanima me

imam sliku na kojoj je nešto prešarano,vidio sam da neki forumaši to miču i da dobiju čistu sliku,pa ako netko zna kako se to radi da mi objasni.

edit

na ovo s slike mislim.

nema beda dok ima meda
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 21:17 (Gmailovac).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
RE: Razotkrivanje sadržaja s slike
Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
14 godina
protjeran
MrBlc kaže...

Nisi smješan,VIDIO SAM DA NEKI FORUMAŠI TO MOGU PA KAKO ONI TO MOGU? MOLIM OBJAŠNJENJE!

derem se jer gluposti stavljaš.

nema beda dok ima meda
16 godina
neaktivan

Gledaj. Moraš razumjeti što su slike. Slika koju ti linkaš ne sastoji se od različitih elemenata (tekst, slikice, crni marker...) pa da bi ti mogao izdvojiti ili ukloniti određeni element.

Ovako ti preostaje samo pokušati odgonetnuti na temelju vidljivog.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

1 0 hvala 1
17 godina
moderator
Gmailovac kaže...
MrBlc kaže...

Nisi smješan,VIDIO SAM DA NEKI FORUMAŠI TO MOGU PA KAKO ONI TO MOGU? MOLIM OBJAŠNJENJE!

Gdje konkretno si to vidio? I zasto njih ne pitas?

BTW Ovo s crnim markerom prekrizeno je vjerojatno sve 100% crna. Stogod ti radio s tom crnom, neces nista dobiti, jer nemas sto dobiti - to je isto kao ono sto je na fotki spaljeno ili sto je u zvucnoj datoteci otislo u clipping - tu je informacija nepovratno izgubljena. Jedino sto bi covjek mogao napraviti jest pokusati pogoditi kojim je fontom tekst ispod markera ispisan i onda pokusati naslagati slova da odgovaraju ovome sto se vidi "ispod" markera - ali s obzirom da se premalo vidi, sanse da poslozis isti tekst su prakticki jednake nuli - cak i ako slozis nesto smisleno, neces znati je li pisalo bas to.

17 godina

nadji mi tog forumasa sto uklanja marker i ja cu ga oralno zadovoljit.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
protjeran
mbaksa kaže...
Gmailovac kaže...
MrBlc kaže...

Gdje konkretno si to vidio? I zasto njih ne pitas?

BTW Ovo s crnim markerom prekrizeno je vjerojatno sve 100% crna. Stogod ti radio s tom crnom, neces nista dobiti, jer nemas sto dobiti - to je isto kao ono sto je na fotki spaljeno ili sto je u zvucnoj datoteci otislo u clipping - tu je informacija nepovratno izgubljena. Jedino sto bi covjek mogao napraviti jest pokusati pogoditi kojim je fontom tekst ispod markera ispisan i onda pokusati naslagati slova da odgovaraju ovome sto se vidi "ispod" markera - ali s obzirom da se premalo vidi, sanse da poslozis isti tekst su prakticki jednake nuli - cak i ako slozis nesto smisleno, neces znati je li pisalo bas to.

Ta je slika kao primjer,imam jednu sliku ispod crna slova prešarano s crvenim slovima,na početku se vide 2-3 slova.

nema beda dok ima meda
17 godina
neaktivan
Gmailovac kaže...

ta je slika kao primjer,imam jednu sliku ispod crna slova prešarano s crvenim slovima,na početku se vide 2-3 slova.

lijepo te pitaju ljudi gdje si to konkreno vidio, ne "kao na primjer"...

tri su mogućnosti:

1.  onaj koji je to postao ima original sliku koju je naknadno cenzurirao pa postao obje
  2. planiraš napraviti neku glupost pa izmišljaš da si to vidio u nadi da ćeš dobiti odgovor kako to napraviti
  3. trolaš bezveze

iddqd
17 godina
neaktivan

Evo ti

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 9:04 (magistar).

0 0 hvala 0
15 godina

Pa samo oznacis bijelu površinu i kopiraš je te preko tog teksta zalijepiš...

To možeš i u paintu...{#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
ako hoces da bude sve bijelo, ovo gore ti je savjet. Ako hoces otkriti sto je netko drugi zatamnio-zaboravi. Jedino ako ti je neko poslao sliku npr. zasaranu u photoshopu i sejvanu u .psd obliku. Onda mices layere i mozes otkriti sadrzaj.
mutikaša i probisvijet
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice