Rastavljanje zvuka na slojeve

poruka: 5
|
čitano: 1.922
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dali je moguće (ikako) - neprofesionalno, izvuči jedan glas iz zvuka?

Imam audio datoteku u kojoj dvije osobe pričaju a u pozadini ide glazba. Dali bih ja mogao isjeći ikako njihove glasove i umjesto ove pozadinske glazbe ubaciti neku drugu glazbu?

Inače koristim Adobe Audition, ali ako se ovo može sa nekim drugim programom slobodno preporučite.

Nema potpisa :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Rastavljanje zvuka na slojeve
Sherminator kaže...

Dali je moguće (ikako) - neprofesionalno, izvuči jedan glas iz zvuka?

Imam audio datoteku u kojoj dvije osobe pričaju a u pozadini ide glazba. Dali bih ja mogao isjeći ikako njihove glasove i umjesto ove pozadinske glazbe ubaciti neku drugu glazbu?

Inače koristim Adobe Audition, ali ako se ovo može sa nekim drugim programom slobodno preporučite.

baš i ne...ako ciljaš na CSI i ono što oni "mogu" to je trik...postoji nešto što bi moglo smanjit pozadinsku buku , al to opet nije to...

kao da iz 3 izmješane boje  ti oćeš odvojit jednu...

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
15 godina
neaktivan

Moguce je ali ne 100%. U Auditionu imas filter za takve stvari i nakon toga jos mozes s grafickim equalizerom malo doraditi. Ali kao sto sam rekao 100% izolacija glasa je nemoguca.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a kako se može iz pjesme izbacit vokal,gitara,bas i ostavit samo bubnjeve.evo ispod primjer

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Rastavljanje zvuka na slojeve

Moraš naći multitrack (razdvojeni kanali za bubanj, bas, vokal, gitaru) te pjesme.

Postoji dosta multitrack stvari vanka na internetu, što pravih mastera, što iz igara tipa "Guitar hero".

Potraži na internetu, pa ako imaš sreće ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 22:27 (ivo_svetrice).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice