Imam nekoliko videa koje trebam spojiti u jedan, napraviti prijelaze između scena, pojačati zvuk i pojačati kvalitetu slike.
Koji program koristiti?
Nije važno ako nije besplatan. Svejedno ga planiram kupiti.
Hvala
Imam nekoliko videa koje trebam spojiti u jedan, napraviti prijelaze između scena, pojačati zvuk i pojačati kvalitetu slike.
Koji program koristiti?
Nije važno ako nije besplatan. Svejedno ga planiram kupiti.
Hvala
Dajte ljudi ITKO!!!!!!!!!!!!
Ako misliš kupiti program preporučam ti Cyberlink PowerDirector.
A ako ti treba samo za taj film skini si probnu verziju Adobe Premiere koju možeš besplatno koristiti mjesec dana.
Naravno, možeš i Cyberlink isprobavati besplatno ali mislim da ti ostavlja logo na početak eksportiranog filma.
Neznam koliko točno si zahtjevan, ali ja bih ti preporučio jedan koji ja koristim i koji je besplatan i po meni moćan program za obradu trakAxPC
Ne znam koliko profi ti alat mora biti, al evo stavljam jedan podosta napredan alat koji nije spomenuti do sada
Inače, ako cijena nije problem, moj glas ide Premieru :]
jesi probao virtual dub, čitao sam recenzije za sony vegas, primio je samo pohvale, kao jest da nije profesionalni alat za obradu, ali svejedno izvrstan.
adobe premier je isto odličan
ali čemu platiti ako nećeš puno koristiti i ne treba ti nešta extra, možda sve to možeš napraviti i sa movie makerom, ja sam napravio neke solidne filmiće, onako malo ih doradio i mjenja zvuk, zafrkancije radi
Besplatan ti je Microsoft Movie Maker
A jedan od najboljih ali skupih Adobe Premiere Elements 7.0
Najbolji ti je ulead video studio 10.0.Evo linka za skidanje http://www.brothersoft.com/ulead-videostudio-download-10483.html
Ne znam koliko profi ti alat mora biti, al evo stavljam jedan podosta napredan alat koji nije spomenuti do sada
Inače, ako cijena nije problem, moj glas ide Premieru :]
Neznam koliko točno si zahtjevan, ali ja bih ti preporučio jedan koji ja koristim i koji je besplatan i po meni moćan program za obradu trakAxPC
hehe :)) čuo sam ja i za taj.. ulead video studio ali ja koristim taj što sam naveo gore i dosta sam toga s njim napravio!! meni je među najboljim ;)
probaj s udeal video studio 11 ja ču ti reć još neke kad nađem
zanima me dali kad spustis neki video klip sa it kao atentat JFK moze se gledati slajd po slajd zumirati,pauzirati i poboljsati kvalitet slike na neki program od navedenih
zanima me dali kad spustis neki video klip sa it kao atentat JFK moze se gledati slajd po slajd zumirati,pauzirati i poboljsati kvalitet slike na neki program od navedenih
kvalitetu slike ne možeš popravti (osim svjetline, kontrasta i slično), ali možeš gledati freme po frame, zumirati, to može svaki video editor.
Za sve bih preporučio Ulead video studio11 jedina mana je što kad staviš video da ga naprimjer smanjiš nemožešu njega stavit sliku kako bi i nju smanjio program je dobar i pun je opcija za obrađivanje ja sam sa kazete na jednom programu(nije bitno kojem)obradio s kazete na cd Koncert Halida Bešlića i stavio sam u UVS 11 i stavio sam kao svoju produkciju i napiso sam ko je sve gost bio uz Halida i svoje ime sam stavio i da još sam reklame maknio i bilo je kao orginal.Preko Power pointa napravio sam neke televizije:FTV,ZDF,NOV@+,RTL... i stavljo sam u neke videe.Izgledalo je amaterski!
već sam ti rekao da je taj ulead video studio stara stvar, stari program. današnji noviji programi nude puno višemogućnosti od njega. u krajnjem slučaju, ulead video studio više niti ne potoji kao softwer.
Od besplatnih rješenja preporučujem Wax 2.0, a ukoliko novci nisu problem Adobe Premier.
već sam ti rekao da je taj ulead video studio stara stvar, stari program. današnji noviji programi nude puno višemogućnosti od njega. u krajnjem slučaju, ulead video studio više niti ne potoji kao softwer.
ma dobro al je pun mogučnosti i dobar je ako nemaš para u ostalom koga briga jer je zastario.