Power DVD

poruka: 11
|
čitano: 4.314
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Power DVD
pitanje

Imam jedan problem sa ovim programom.Kad god pokrenem neki film, divX formata, ne želi mi pokazati titlove, nego prije nego što upalim film izbaci error da jeka  termindated by anothe proces, a ništa mi drugo nije upaljeno i ne može utjecat na to.Sad, ako netko zna rješenje neka kaže.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Power DVD

Ne znam za PowerDVD, ali možeš za tu svrhu koristiti VLC Player. Samo pokreneš film, pa drag'n'drop titla u player, i to je to.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

eh nikad nisam gledao divx filmove sa powerdvdom kad se divxi mogu gledat i drugim besplatnim playerima, npr. gom player. powerdvd služi baš za prikazivanje dvd (od sad i blu-ray) filmova a ne ripanih dvd-a, tj. divx-ova

16 godina
protjeran
Power DVD

može i to  ideš podešavanje pa player pa označiš što želiš

ja koristim power dvd 9 naravno da i ostali besplatni programi možda su bolji

nego power dvd 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
onajkojineznaaznadanezna kaže...

Imam jedan problem sa ovim programom.Kad god pokrenem neki film, divX formata, ne želi mi pokazati titlove, nego prije nego što upalim film izbaci error da jeka  termindated by anothe proces, a ništa mi drugo nije upaljeno i ne može utjecat na to.Sad, ako netko zna rješenje neka kaže.

Ako baš želiš s Power DVD-om gledati avi s subtitleom instaliraj VobSub 2.23 (http://www.free-codecs.com/download/vobsub.htm).
Uz pomoć ovog programćića možeš odabrati stil, boju, veličinu,...smještaj subtitlea.Mada Power DVD prikazuje subtitle s avi-om.

Btw. izvaredan player je KMPlayer (http://kmplayer.en.softonic.com/opinion/best-windows-player-ever-1376) mnoštvo filtera...
zauzima malo resursa....Stvarno best player,a usto free. 
mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!
16 godina
Power DVD
autorov komentar

Odlučio sam koristit GOM player.Odličan je s obzirom da je besplatan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
onajkojineznaaznadanezna kaže...

Odlučio sam koristit GOM player.Odličan je s obzirom da je besplatan.

GOM je odlican i cita sve zivo.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
Power DVD

Da ne otvaram novu temu bezveze evo moj problem cu staviti tu.

Imam problema sa regijama kad gledam original DVD-e sa programima (power DVD i WMP) kad mi ponudi regiju ja izaberem 2. jel je to nasa regija i on mi ispljune ovu poruku:

The disc's region code does not match with the DVD player's region designation.

DVD jesu 2. regija. Ako ima ikakve veze imam Window 7 x64

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Point-X kaže...

Imam problema sa regijama kad gledam original DVD-e sa programima (power DVD i WMP) kad mi ponudi regiju ja izaberem 2. jel je to nasa regija i on mi ispljune ovu poruku:

Jesi probao otvoriti s media player classic homecinema?

TrustNo1
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 19:22 (Miki77).
16 godina
Miki77 kaže...

Jesi probao otvoriti s media player classic homecinema?

Ma jesam isto mi kaze.

16 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Pa, kaže ti da disk i player nisu u istoj regiji. Ako je disk regija 2, onda player nije ista regija. Možeš promijeniti regiju playera; isto je moguće napraviti 5 puta, a tada promjenu više nije moguće napraviti, osim ako ne promjeniš firmware. Ili možeš staviti neki program tipa 'anydvd' koji otkanta taj zahtjev za regijom, pa možeš gledati sve diskove..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice